۲۲۵۷۲۰
۹۸۶
۹۸۶

چگونه ایدز را درمان کنیم؟

دلیل عدم موفقیت پزشکان برای غلبه بر بیماری ایدز تاکنون، ماندگار شدن بقایای این ویروس در سلول های بنیادین بیمار است.

حتما همه شما با شنیدن بیماری ایدز وحشت و واهمه ای به سراغتان می آید خوشبختانه امروزه با پیشرفت روز افزون در دنیای علم و دانش درمان ایدز به خبرهای بسیار خوب و امیدوار کننده ای می رسیم.

درمان ایدز
دو پژوهشگر آلمانی اعلام کردند که به شیوه ی تازه ای برای درمان قطعی بیماری ایدز دست یافته اند. براساس این روش، سلول حاوی ویروس اچ آی وی HIV با استفاده از یک آنزیم مخصوص از دی ان ای DNA بیمار جدا می شود و بیمار برای همیشه بهبود می یابد.دو پژوهشگر آلمانی دانشگاه تکنیکی درسدن و انستیتو هاینریش پته هامبورگ موفق به کشف روش نوینی برای مبارزه با ویروس ایدز شده اند.
فرانک بوخهولتس و یوآخیم هاوبر در مقاله ای که در این مجله منتشر کرده اند، به شرح چگونگی دستیابی به این موفقیت و ریشه کن کردن بقایای ویروس HIV از بدن بیمار پرداخته اند.
دلیل عدم موفقیت پزشکان برای غلبه بر بیماری ایدز تاکنون، ماندگار شدن بقایای این ویروس در سلول های بنیادین بیمار است. داروهایی که تا کنون برای کاهش اثرات منفی آن تهیه شده، تنها برای جلوگیری از گسترش ویروس در بدن مورد استفاده قرار می گیرند و کمکی به درمان بیماری نمی کنند.

درمان ایدز
فرانک بوخهولتس و یوآخیم هاوبر در مقاله ی خود نوشته اند که طی آزمایش های بسیار آنزیمی پرورش داده اند که به کمک آن می توان به سلول های بنیادین راه یافته و بسیاری از سلول هایی را که به ویروس ایدز آلوده شده اند، از دیگر سلول ها جدا کرد.
به گفته ی این دو دانشمند، این آنزیم که Rekombinase Brec 1 نامیده می شود حتی قادر است دو سر سلول های جداشده را به هم وصل کند.
مجله ی 'نیچر بایوتکنولوژی' این کشف را گامی بزرگ در راه درمان قطعی و دائمی ایدز ارزیابی کرده است. این شیوه هنوز مراحل آزمایشگاهی خود را می گذراند.
فرانک بوخهولتس و یوآخیم هاوبر در حال تدارک مقدمات انجام آزمایش روی بدن بیماران ایدزی هستند و به گفته ی هاوبر، هزینه ی مرحله ی اول آزمایش با حضور ۱۰ داوطلب مبتلا به ایدز، بر ۱۵ میلیون یورو بالغ می شود. او می گوید برای دستیابی به نتایج قطعی اولیه سال ها وقت لازم است.
پژوهشی جدید در مورد بیماری ایدز نشان می دهد واکسن هایی که مبنای اصلی آنها دی.ان.ای و پروتین است در طول شش هفته اول تزریق سبب برانگیختگی و واکنش دستگاه ایمنی و آنتی بادی های بدن می شوند!!!
امروزه نزدیک به ۴۰ میلیون نفر در سراسر دنیا از بیماری ایدز رنج می رند. ۱٫۲میلیون نفر از افراد مبتلا به این بیماری در سال ۲۰۱۹ به دلیل عفونت جان خود را از دست دادند!
این واکسن جدید تلفیقی از واکسن DNA-HIV-PT۱۲۳ و واکسن AIDSVAC® B/E است. در این پژوهش، ترکیبات مختلف این دو واکسن به چهار گروه از افراد مبتلا به بیماری ایدز تزریق شدند.

ویژگی واکسن هایی که برای مقابله با بیماری ایدز ساخته شده اند چیست؟
به طور کلی ترکیبهای دی.ان.ای به کاررفته در این واکسن (برای درمان این بیماری) دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند. این ترکیبات در برابر گرما مقاوم تر هستند، به سادگی ساخته می شوند و تنوع بیشتری دارند.
همچنین آنها حاوی ترکیبات مختلفی از جمله ویروس اچ.آی.وی (ویروس ابتلا به این بیماری) هستند. این واکسن در دو ازمایش متفاوت نشان داد که قابلیت تولید آنتی بادی قوی را در بدن دارد. این واکسن می تواند سبب تحریک سیستم ایمنی بدن در افراد مبتلا به این بیماری شود.

درمان ایدز
این مطالعه منحصر به فرد نشان داد این واکسن ترکیبی می تواند بیماری ایدز را در مسیر بهبودی قرار دهد. ۸۰ تا ۱۰۰% از بیمارانی که این واکسن را در این پژوهش دریافت کردند، دو هفته بعد از دریافت دومین دوز این واکسن واکنش نشان دادند.
اهمیت این تحقیق در این است هرچقدر میزان پروتین ترکیبی با دی.ان.ای بیشتر باشد بیماری بهتر درمان می شود.امید می رود این کشف جدید قدمی برای درمان دایمی این بیماری مهلک باشد.
پیروی از سبک زندگی سالم نقش بسیار مهمی را در عدم ابتلا به این بیماری بازی می کند. کم کردن شرکای جنسی و برقراری رابطه جنسی محافظت شده از جمله روش هایی است که از انتقال این ویروس جلوگیری به عمل می آورد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.