مشکلات در رابطه زناشویی، ناشی از چیست؟
رایج ترین مشکلات جنسی در مردان اختلال انزال، اختلال نعوظ و البته بی میلی جنسی است.
نی نی بان، گروه ترجمه: مشکل جنسی یا اختلال عملکرد جنسی به مشکلی اشاره دارد که در هر مرحله از چرخه پاسخ جنسی است که زن و شوهر در چهار مرحله تجربه ارتباط جنسی به دست می آورند. این چهار مرحله شامل هیجان، ثبات، ارگاسم و برطرف شدن.
در حالی که تحقیقات نشان میدهد اختلال عملکرد جنسی در زنان ۴۳ درصد و در مردان ۳۱ درصد است اما این موضوع بسیاری از افراد را درگیر کرده است. خوشبختانه اغلب موارد اختلال عملکرد جنسی قابل درمان است. بنابراین مهم است که نگرانیهایتان را با شریک زندگی و پزشکتان در میان بگذارید.
چه چیزهایی باعث مشکلات جنسی میشود؟
اختلال عملکرد جنسی میتواند نتیجه مشکلاتی در وضعیت جسمی یا روانی فرد باشد.
علل جسمی: بسیاری از شرایط فیزیکی میتواند مشکلاتی در عملکرد جنسی ایجاد کند. این شرایط شامل دیابت، بیماری های قلبی عروقی، اختلالات عصبی، عدم تعادل هورمونی، بیماریهای مزمن مانند بیماریهای کبدی و کلیوی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر. علاوه بر این عوارض جانبی داروها شامل برخی داروهای ضد افسردگی، میتواند بر میل جنسی و عملکرد جنسی تاثیر بگذارد.
علل روانی: این مشکلات عبارتند از استرس ناشی از کار و اضطراب، نگرانی در مورد عملکرد جنسی، مشکلات زناشویی و خانوادگی، افسردگی، احساس گناه و اثرات آسیب جنسی گذشته است.
چه کسانی دچار مشکلات جنسی میشوند؟
مردان و زنان هر دو دچار مشکلات جنسی میشوند. این مشکلات در بزرگسالان در تمام سنین اتفاق می افتد. در میان بزرگسالان هم افراد سالمند بیشتر دچار این مشکلات می شوند و این به دلیل افزایش سن اتفاق می افتد.
مردان چطور دچار مشکلات جنسی میشوند؟
رایج ترین مشکلات جنسی در مردان اختلال انزال، اختلال نعوظ و البته بی میلی جنسی است.
اختلال انزال چیست؟
انواع مختلفی از اختلالات انزال وجود دارد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
• انزال زودرس: اشاره به انزال خیلی زود و بلافاصله بعد از دخول دارد.
• انزال دیررس و مهاری : انزالی که به آهستگی اتفاق می افتد.
• انزال عقب گردی: این زمانی اتفاق می افتد که در ارگاسم آلت تناسلی به جای مجرای ادراری به طرف مثانه برمیگردد.
انزال زودرس رایج ترین شکل از اختلال عملکرد جنسی در مردان است که معمولا در پی اضطراب عملکرد مناسب حین رابطه جنسی اتفاق می افتد. در برخی موارد انزال زودرس و مهاری به دلیل فقدان علاقه و جذابیت شریک زندگی، وقایع آسیب زای گذشته و عوامل روانی ایجاد میشود. برخی داروها مانند داروهای ضد افسردگی نیز ممکن است در انزال تاثیر داشته باشد. ضمن آنکه آسیب های عصبی نیز میتواند چنین اثری داشته باشد.
انزال عقب گردی در مردان مبتلا به دیابت که از نورپاتی دیابتی رنج می برند، مشترک است. این امر به دلیل مشکلاتی که در اعصاب مثانه و گردن مثانه ایجاد شده، اتفاق می افتد. علاوه بر این برخی داروها که در درمان اختلالات خلقی استفاده میشود ممکن است مشکلاتی در انزال ایجاد کند. به طور کلی این مشکل نیازی به درمان ندارد مگر اینکه باعث اختلال در باروری شود.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼