۱۹۶۱۰۷
۱۱۷۰
۱۱۷۰

به فرزندی گرفتن بچه، نکاتی که باید قبلش بدانید

همه خانواده ها لذت بچه دار شدن رو نمیچشن و پس از اقدامات متعدد و چاره اندیشی های فراوان به فکر فرزندخواندگی میفتن.

همه خانواده ها لذت بچه دار شدن رو نمیچشن و پس از اقدامات متعدد و چاره اندیشی های فراوان به فکر فرزندخواندگی میفتن. آرزوی هر زن و شوهری اینه که صدای شادی و بازی بچه داخل خونشون بپیچه و از داشتن یه فرزند خوب لذت ببرند. بنابراین اونها میتونن به مراکز بهزیستی مراجعه کنند و با داشتن شرایط لازم یه کودک رو به فرزندی قبول کنن. اینجوری هم بچه ها صاحب خانواده میشن و هم زوج ها لذت پدر و مادر شدن رو میچشند. بهتره که قبل از هر اقدامی برای فرزندخواندگی برخی نکات رو بدونین که در ادامه ی مطلب به اونها میپردازم.

برای ایجاد یه رابطه تلاش کنید
وقتی قراره کودکی وارد خونوادتون بشه یادتون نره که نیاز به توجه و برقراری ارتباط با سایر اعضا رو داره تا به اصطلاح یخش آب بشه و بتونه با اونها احساس نزدیکی داشته باشه.هیچ چیز مهم تر از این نیست کودک در کنار شما احساس غریبی نکنه و باهاتون راحت باشه. به یاد داشته باشید که برای تحقق این موضوع دو نکته رو فراموش نکنید:
- انتظار معجزه و اینکه ناگهان با آمدن کودک به فضای خونه با شما خو بگیره رو نداشته باشید و به او فرصت بدید تا بتونه با شرایط خودش رو وفق بده.
- قاعدتا اگه بچه خودتون بود به دلایل بیولوژیکی با شما حس نزدیکی بیشتری میتونست داشته باشه اما، نمیشه از بچه ای که برای اولین بار به خونتون پا گذاشته چنین انتظاری داشت.

احساساتتان را تقسیم کنید
ممکنه شما یک فرزند داشته باشید و دیگه نتونید برای بار دوم این حس رو تجربه کنید. به همین دلیل سعی میکنید تا کودکی رو به فرزند خواندگی بپذیرید. در این میان یه مشکلی وجود داره و آن توجه مساوی بین فرزند خودتون و فرزندخوانده ی شماست. ممکنه بچه ی خودتون احساس کنه شما نسبت بهش کم توجه شدید و برادر یا خواهر جدیدش نقش مزاحم رو در زندگیش داره.
- فرزند خونی خود را به خاطر داشتن حس حسادت سرزنش نکنید.
- برای فرزندتون توضیح بدید که هرگز بین او و فرزند خواندتون فرق نمیذارید.
- شما باید عدالت رو بین فرزندانتون رعایت کنید تا همه چیز بین آنها مرتب و یکسان باشه و کشمکشی پیش نیاد.

مثل یک پدر و مادر واقعی صبورانه رفتار کنید
اجازه بدید همه چیز با روال طبیعیش پیش بره و برای هیچ چیزی عجله نداشته باشید. یه کودک وقتی وارد زندگی شما و همسرتون میشه در اوایل برای انجام هر کاری مکس و شاید کمی ترس خواهند داشت. این موضوع خیلی طبیعیه و باید به آنها فرصت بدید تا بتونن خودشونو در شرایط و فضای جدید پیدا کنند.

کم کم به هم نزدیک بشید
درست زمانی که احساس میکنید همه ی تلاشهاتون بی نتیجه بوده و هیچ پیشرفتی نداشتید ممکنه یه اتفاق رخ بده و امیدوارتون کنه. آهسته آهسته به هم نزدیک بشید و با پیدا کردن علایق او کارهایی رو انجام بدید که حس خوبی بهش منتقل بشه و احساس کنه براش ارزش قائل هستین و براتون مهمه. این یه قدم مهم برای قوی تر شدن رابطه بین کودک و والدین جدیدشه.

به سبک خودتون با فرزندتون رابطه برقرار کنید
قرار نیست خیلی کار عجیبی انجام بدید. فقط خودتون باشید و یک دریا احساس واقعی برای کودکی که تازه به زندگیتون پا گذاشته. با هم به سینما و یا شهربازی برین. میتونین با هم سوار وسایل بازی بشید و کلی جیغ بزنید و شادی کنین. بعدشم یه شام عالی به سلیقه عضو جدید. برای آوردنش ازمدرسه وقت بذارین و یا براش اسباب بازی هایی که دوس داره رو بخرید. اما برای همه ی این موارد عجله ای نداشته باشید زمان همه چیز رو حل خواهد کرد.

همه چیز به رفتار شما برمیگردد
مراقب همه ی رفتارهاتون و کلماتی که انتخاب میکنید باشید. فکر نکنید که آنها بچه اند و نمیفهمند. حتی وقتی فرزند خودتون و فرزندخوانده خود را با الفاظ متفاوت صدا کنین آنها متوجه این تفاوت میشن. وقتی در حال نوازش بچه ی خودتونین و ناگهان فرزندخواندتون این صحنه رو ببینه وحشتی در دلش میفته که نکنه منو نمیخوان.

حس فرزند واقعی بودن را در آنها ایجاد کنید
وقتی که در حال حرف زدن هستن به صحبتهای آنها گوش بدید تا متوجه بشن که براتون با اهمیته. اگه زمانی بیمار میشن براشون آب میوه تهیه کنین و خودتون به آنها رسیدگی کنید. با عشق برخورد کردن با همسرتون رو هم از قلم نندازید. ارتباط عاشقانه با همسرتون حس عشق رو در وجود اون کودک متبلور خواهد کرد و از شما دوست داشتن و علاقه و بروز عواطف رو مشق خواهد کرد.

منبع: دونفره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.