۳۸۵۴۱
۲۴۵۴
۲۴۵۴

لقاح خارج رحمی، تولد پنج میلیون کودک!

تعداد کودکان متولد شده به روش لقاح خارج رحمی در دنیا ( IVF ) به پنج میلیون کودک رسید.

ایرنا :تعداد کودکان متولد شده به روش لقاح خارج رحمی در دنیا ( IVF ) به پنج میلیون کودک رسید.

این آمار در مورد کودکان متولد شده به شیوه IVF توسط کمیته بین المللی نظارت بر فناوری های کمک باروری ( Icmart )، در کنفرانس انجمن اروپایی باروری انسانی و جنین شناسی ترکیه منتشر شده است.

لوسی براون نخستین کودکی بود که به شیوه IVF در انگلیس در سال ۱۹۷۸ متولد شد.

با این حال بحث های مطرح شده در کنفرانس باروری ترکیه به زوجین هشدار داد به درمان ناباروری به عنوان یک سیاست تضمینی نگاه نکنند.

در این کنفرانس گفته شد بر اساس آمارهای رسمی تا سال ۲۰۰۸ و سه سال به صورت تخمینی، تعداد کودکان متولد شده به شیوه لقاح خارج رحمی پنج میلیون کودک بوده است.

دکتر دیوید آدامسون رییس کمیته( Icmart ) گفت: این فناوری در درمان زوجین نابارور بسیار موفق بوده و میلیون ها خانواده با این کودکان تشکیل شده اند و بار سنگین ناباروری بر خانواده ها و جامعه کاهش یافته است.

به گفته وی این فناوری در سالهای اخیر تاثیر به سزایی در افزایش میزان باروری داشته است.

بر اساس اعلام ( Icmart ) حدود یک و نیم میلیون چرخه IVF و فناوری های مشابه سالانه در دنیا انجام و ۳۵۰ هزار کودک به این شکل متولد می شوند.

استوارت لیوری مشاور باروری لقاح خارج رحمی و مدیر بخش IVF بیمارستان همراسمیت گفت: IVF اکنون بخشی از مسیر اصلی فرزنددار شدن است و زوجین دیگر از انجام آن خجالت نمی کشند.

با این حال محققان هشدار می دهند پیشرفت های به دست آمده در روش های کمک باروری نباید موجب شود زوجین فرزنددار شدن خود را به تاخیر بیاندازند.

به گفته آنها بسیاری از زوجین تصور می کنند شیوه های کمک باروری در هر زمان در دسترس است . اما متاسفانه حقیقت هنوز حاکی از آن است که نرخ موفقیت IVF در زنان با افزایش سن آنها کاهش می یابد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.