۱۰۰۶۷۱
۴۲۷۲
۴۲۷۲

علت نخوابیدن نوزاد در شب

والدین فکر می کنند که باید کودکشان اغلب ساعت روز و شب را در خواب سپری کند، اما چنین نیست.

والدین فکر می کنند که باید کودکشان اغلب ساعت روز و شب را در خواب سپری کند، اما چنین نیست. این که چرا حتی یک نوزاد سالم تمام شب را نمی خوابد، دلایلی دارد که در ادامه مطلب به برخی از این موارد اشاره می شود

۱- نوزادان، چرخش خواب کوتاه تری دارند:
در حالی که چرخه خواب یک بزرگسال به طور میانگین ۹۰ دقیقه به طول می انجامد، چرخه خواب نوزادان کوتاه تر است. (بین ۵۰ تا ۶۰ دقیقه) به همین علت است که از خواب بیدار می شوند.

۲- هنگام شب برای جلب توجه شما از خواب بیدار می شوند:
نوزاد در طول روز شاید بهتر بخوابد زیرا هنگام شب نیاز به توجه بیشتری از والدین دارد، این در حالی است که هنگام شب وقفه بیشتری در زمان مراقبت از نوزاد به وجود می آید.

۳- نوزادان همانند بزرگسالان عمیق نمی خوابند:
نوزادان نسبت به بزرگسالان خواب سبک تری دارند و اغلب هنگام شب بیدار می شوند.

۴- به زندگی عادت می کنند:
در زمانی که کودک راه رفتن، غلت زدن و صحبت کردن را یاد می گیرد، امکان اختلال خواب در آن ها وجود دارد. بنابراین، لازم است که هنگام روز به اندازه کافی بخوابند.

۵- میل به خوردن:
زمانی که یک نوزاد ۵ ماهه یک یا ۲ بار هنگام شب از خواب بیدار می شود می تواند جای نگرانی داشته باشد. لازم است در مورد شیر دادن هنگام شب و این که کی می توان این کار را متوقف کرد اطلاعات لازم را کسب کنید تا بهتر بتوانید عمل کنید.

۶- باید بیدار شوند:
این موضوع طبیعی است که نوزادان برای مدت طولانی نخوابند و به طور مکرر در طول شب از خواب بیدار شوند. این نشانه رشد آنهاست.

۷- نیاز به نزدیکی با والدین دارند:
نوزادان و کودکان نیاز به حفظ رابطه نزدیک با والدین دارند که این موضوع به تاریخچه تکاملی انسان ها برای نزدیک ماندن به منبع مثبت و غذایی آن ها بر می گردد.

۸- در حال یاد گرفتن مهارت جدید:
اشتیاق به یادگیری مهارت های جدید نشستن، راه رفتن، غلت زدن یا چنگ زدن از جمله دلایلی است که باعث بیدار شدن هنگام شب می شود.

۹- نیاز به تحرک دارند:
نوزادان هنوز به دنیای جدید عادت نکرده اند و سیستم عصبی آن ها آسیب پذیر است.

۱۰- دندان در می آورند:
دندان در آوردن به ویژه هنگام شب می تواند خیلی دردناک و ناراحت کننده باشد و علایمی چون شکم درد، بی قراری و از دست دادن اشتها را به همراه دارد.

۱۱- هنوز تنظیم نشده است:
چرخه شبانه روزی ما با روشنایی و تاریکی تنظیم می شود، در هنگام شب می خوابیم و صبح از خواب بیدار می شویم. اگرچه ساعت بیولوژیکی نوزاد قبل از به دنیا آمدن کاملاً شکل می گیرد اما مغز او تا ۵-۲ ماهگی به آن واکنش نشان نمی دهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.