۱۳۸۰۳۵
۶۴۲۳
۶۴۲۳

نحوه خواباندن نوزادان دوقلو

اگر نوزاد دوقلو دارید، این نکات را به ذهن بسپارید. ما به شما راهکارهایی را نشان می‌دهیم.

اگر نوزاد دوقلو دارید، این نکات را به ذهن بسپارید. ما به شما راهکارهایی را نشان می‌دهیم که بتوانید هم در زمان صرفه‌جویی کنید و هم محیط شاد و گرمی در خانه داشته باشید:
آنها را در یک تختخواب بخوابانید
بچه‌های شما از این که با یکدیگر در تماس باشند، آرامش می‌گیرند و تماس نزدیک فیزیکی آنها را آرام می‌کند. آنها به سمت یکدیگر حرکت می‌کنند و از یکدیگر آرامش می‌گیرند. ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که آنها تا چه زمانی باید کنار همدیگر بخوابند؟ برای این سوال، پاسخی قطعی صحیح یا غلط وجود ندارد اما تا 3 ماهگی می‌تواند زمان مناسبی باشد. هنگامی که آنها را در تختخواب‌های مجزا قرار می‌دهید، اطمینان حاصل کنید که هنوز می‌توانند یکدیگر را (از داخل تختخواب خودشان)‌ ببینند.

ابتدا به سمت نوزاد آرام‌تر خود رفته و به او توجه کنید
اگر یکی از نوزادان شما بیشتر سروصدا و ناراحتی می‌کند و نوزاد دیگر آرام‌تر است، ممکن است وسوسه شوید که ابتدا به سمت کودکی که ناله کرده و داد می‌زند، بروید. اما متخصصان خلاف این را توصیه می‌کنند. چرا که این کار، این خطر را به دنبال دارد که کودک آرام‌تر، توجهی را که بدان نیاز دارد از سوی شما دریافت نکند. قبل از این که به سراغ نوزاد ناراحت بروید، اطمینان حاصل کنید که نوزاد آرام‌تر، خوشحال و راحت است. از این که یکی از نوزادها دیگری را از خواب بیدار کند، نگران نشوید، به نظر می‌رسد که اکثر دوقلوها (یا چند قلوها) از گریه‌های خواهر یا برادر خود ناراحت نمی‌شوند، حتی اگر هر دو (یا همگی) در یک تختخواب قرار داشته باشند.

هنگامی که دو (چند) قلوها آمادگی کافی دارند، اجازه دهید تا تمام شب را بخوابند. تنظیم برنامه خواب نوزادها غالبا به وزن آنها (نه به سن آنها) بستگی دارد. تمایل به خواب کامل در طول شب در دوقلوهای همسان، معمولا در سن مشابه ایجاد می‌شود. اما الگوی خواب دوقلوهای غیر همسان، ممکن است از یکدیگر مستقل (و با یکدیگر متفاوت) باشد. خصوصا اگر وزن یا خلق و خوی آنها با یکدیگر تفاوت داشته باشد. یک نکته که می‌تواند به شما کمک کند تا در طول شب بیشتر بخوابید این است که وقتی یکی از نوزادها از خواب بیدار می‌شود و گریه سر می‌دهد تا او را شیر بدهید، نوزاد دیگر را نیز بیدار کنید و به او هم شیر بدهید.

سعی کنید آنها را از بیدار شدن در طول شب منصرف کنید
شما می‌توانید با آرام و ساکت نگه داشتن بچه‌ها و محیط اطرافشان در طول شب تا حداکثر ممکن (حتی در زمانی که به آنها شیر می‌دهید) این کار را انجام دهید. نور اتاق آنها را کم کنید و در طول شب بیش از مقدار لازم آنها را در آغوش نگیرید.

در صورتی که در شب به آنها شیر دادید، پس از شیر دادن آنها را به سرعت به تختخوابشان بازگردانید. این کار به آنها کمک می‌کند تا بفهمند که شب برای خواب است. در صورتی که سن کودکان شما از 12 ماه گذشته است و خطر «سندرم مرگ ناگهانی کودک» یاSIDS دیگر وجود ندارد، می‌توانید با دادن یک اسباب‌بازی مخصوص یا پتو( به آنها که آن را در بغل گرفته و بخوابند)‌ یاد بدهید که خودشان به آرامش برسند. این کار همچنین سبب می‌شود که اگر بچه‌ها در نیمه شب از خواب بیدار شدند، مجددا خودشان بخوابند.
در طول روز، تا می‌توانید کودکان خود را لمس کنید، بغل کنید، روی دست‌های خود بگیرید و تکان دهید و حتی انگشتان آنها را بمکید. در طول روز و در زمان بیداری آنها، تا جایی که می‌توانید این کارها را تکرار کنید، نگران نباشید که آنها ممکن است لوس شوند. می‌توانید از یک پستانک برای ارضای نیاز آنها به مکیدن استفاده کنید. متخصصان معتقدند که پدران با دست‌های بلند و بغل کردن محکم و مهربانشان آسان‌تر می‌توانند شیرخواران ناراحت و در حال گریه را آرام کنند. پس پدرها، زود باشید، در نگهداری از فرزندانتان شریک همسرتان باشید.

نگذارید کولیک یا قولنج معده موجب دردسر و آزار شما شود
قولنج یا گاز معده به گریه کودک می‌گویند که معمولا در نزدیک غروب و بدون هیچ دلیل خاصی رخ می‌دهد. همه روش‌هایی را که فکر می‌کنید ممکن است در آرام کردن کودک موثر باشد، امتحان کنید: حمام گرم، ماساژ، شنیدن موسیقی‌های آرامش بخش، حمل کردن کودکان در آغوشی، قرار دادن آنها در صندلی‌های گهواره‌ای)Carrier( یا ترکیبی از این موارد، از آشنایان یا دوستان خود کمک بخواهید یا یک نفر را استخدام کنید تا به شما کمک کند، تا بتوانید برای مدتی از این گریه‌های دائمی خلاص شوید. به خاطر داشته باشید که مشکل کولیک شیرخواران در اکثر موارد تا حدود 3 ماهگی رفع می‌شود. پس بهتر است صبور باشید و این مدت را نه به خود و نه به نوزادتان سخت نگیرید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.