۱۴۵۴۵۵
۱۹۴۱
۱۹۴۱

بیماری قلبی در نوزادان، علت

بیماری قلبی(Heart disease) به دو دسته مادرزادی و اکتسابی تقسیم می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به عوارض حاد و متعدد ناهنجاری مادرزادی تترالوژی فالوت در نوزادان، توصیه کرد که مادران با شناخت علائم بیماری و مراجعه به موقع به پزشک، مانع از پیشرفت بیماری شوند.
ناهنجاری قلبی تترالوژی فالوت، بیماری حاد نوزادان
بیماری قلبی(Heart disease) به دو دسته مادرزادی و اکتسابی تقسیم می شود که تترالوژی فالوت و سوراخ بین دو بطن قلب از شایعترین بیماری های قلبی مادرزادی در نوزادان به شمار می رود.
در تترالوژی فالوت، چهار نقص مهم قلبی عروقی همزمان در نوزاد ایجاد می شود که این نقایص شامل وجود حفره در دیواره ‌های میان دو بطن، تنگ شدن دریچه شریان ریوی، هایپرتروفی بطن راست قلب و قرارگرفتن آئورت در محل غیرطبیعی است.
دکتر سیدمحسن میرحسینی با اشاره به اینکه بیماری قلبی تترالوژی فالوت جزو بیماری های شایع مادرزادی در ایران است، گفت: در صورتی که بیماری در نوزادان به موقع تشخیص داده شود و قلب بیمار دچار نارسایی نشده باشد، درمان از طریق جراحی بیش از ۹۵ درصد موفقیت آمیز خواهد بود و بیمار بهبود می یابد.
وی، تنگی نفس، کبودی ناخن، مخاط های دهان و لب و اختلال در بلعیدن شیر توسط نوزاد را از جمله علائم این بیماری اعلام کرد و افزود: والدین در صورت مشاهده این علائم در نوزادان، فورا به پزشک مراجعه کنند.
متخصص نارسایی قلبی ادامه داد: این نوزادان در اثر بیماری دچار عفونت های مکرر ریوی و نبود رشد کافی می شوند و در هنگام شیرخوردن نیز دچار تنگی تنفس و تپش قلب خواهند شد.
فوق تخصص نارسایی قلبی بر لزوم انجام غربالگری(Screening) به منظور تشخیص بیماری قلبی در مراکز درمانی تاکید کرد و گفت: این اقدام در حال حاضر در برخی بیمارستان ها انجام می شود اما باید به تمامی مراکز درمانی کشور تسری یابد.
به گفته دکتر میرحسینی، پیشرفت ناهنجاری مادرزادی قلبی تترالوژی فالوت به نارسایی همزمان قلبی و ریوی منجر می شود و درمان این بیماری تنها با پیوند قلب میسر نبوده بلکه نیاز به پیوند همزمان قلب و ریه دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.