۱۷۰۸۱۸
۱۲۰۶
۱۲۰۶

نرخ مرگ و میر نوزادان، هنگام زایمان

صندوق کودکان سازمان ملل متحد &#۰۳۹;یونیسف&#۰۳۹; به تازگی با انتشار گزارش هایی نسبت به بالا بودن نرخ مرگ و میر نوزادان هنگام زایمان و افزایش شیوع سرخک در پاکستان هشدار داد.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد 'یونیسف' به تازگی با انتشار گزارش هایی نسبت به بالا بودن نرخ مرگ و میر نوزادان هنگام زایمان و افزایش شیوع سرخک در پاکستان هشدار داد.
[هشدار درباره مرگ و میر کودکان و نوزادان پاکستان به علت شیوع بیماری] همه ساله دو میلیون و ۶۰۰ هزار نوزاد در دنیا پیش از رسیدن به یک ماهگی می‌میرند.بر اساس این آمار، پاکستان، افغانستان و کشورهای آفریقای مرکزی بدترین مکان برای نوزادان هستند.
در پاکستان به طور متوسط از هر ۲۲ نوزاد یک نفر پیش از رسیدن به یک ماهگی می‌میرد در حالی که این رقم در ژاپن یک نوزاد در میان هزار و ۱۱۱ نوزاد است.
بیش از همه عوامل، 'فقر و درگیری‌های منطقه‌ای' باعث می‌شود زنان باردار به طور محسوسی از نظر مراقبت‌های بهداشتی به نسبت کشورهای صنعتی در وضعیت بدی قرار داشته باشند.
'هنریتا فور' مدیر یونیسف می‌گوید: «وقتی می‌بینیم بسیاری از این مرگ و میرها می‌توانست اتفاق نیفتد، این موضوع روشن می‌شود که دنیا در حمایت از کودکان فقیر شکست خورده است.»
بر اساس تحلیل ها و آمارهای یونیسف، علل اصلی مرگ و میر نوزادان، تولد زودرس و مشکلات زایمان، عفونت ریه، مننژیت و آنچه که در میان مردم به مسمومیت خونی شهرت دارد، عنوان شده‌اند.
به همین منظور یونیسف افزایش کادر پزشکی، پرستاری و مامایی و نیز مراکز سلامتی که برای همگان در دسترس باشند را درخواست کرده است، همچنین مادر و کودک هردو باید از نظر دارویی کاملا تامین باشند.
افزایش شیوع سرخک در میان کودکان پاکستان
سازمان جهانی بهداشت همچنین در گزارشی نسبت به افزایش ۱۰۰ درصدی شیوع بیماری سرخک در پاکستان طی سال ۲۰۱۷ در مقایسه با سال پیش از آن هشدار داد.گزارش تکان دهنده اخیر سازمان جهانی بهداشت در قبال شیوع بیماری سرخک در پاکستان تصویر بدی از این کشور در جهان بر جای گذاشته است.
روزنامه انگلیسی زبان 'تریبیون' پاکستان به تازگی با انتشار گزارش سازمان جهانی بهداشت، نوشت: پاکستان در ردیف کشورهایی است که بیشترین تعداد مبتلایان به سرخک را در خود اختصاص داده و این بیماری هر سال نسبت به سال گذشته در حال گسترش است.
سال ۲۰۱۷ میلادی ۱۰ هزار و ۵۴۰ مورد مشکوک به ابتلا به سرخک مورد آزمایش قرار گرفتند که شش هزار و ۴۹۴ تن از آنها به این بیماری مبتلا بودند، در حالی که مبتلایان به سرخک در این کشور در سال ۲۰۱۶ میلادی دو هزار و ۸۴۵ تن بودند.
آمار نشان می دهد که تعداد مبتلایان به بیماری سرخک در پاکستان حتی نسبت به کشورهای همسایه و منطقه بسیار بیشتر است و از سوی دیگر آمارها نشان می دهد که مبتلایان به بیماری سرخک در افغانستان در سال 2017 میلادی هزار و 511 تن بود.
مرگ سه کودک پاکستانی در کمپین 'واکسیناسیون'
سه کودک پاکستانی نیز روز گذشته - یکشنبه - پس از انجام واکسیناسیون در شمال غرب این کشور جان خود را از دست دادند.
به گزارش شبکه خبری 'جیو' پاکستان، این سه کودک پس از عمل واکسیناسیون از سوی ماموران و مجریان کمپین اقدامات حفاظتی واکسیناسیون در 'نوشهره' ایالت خیبرپختونخوا جان خود را از دست دادند .
گفته می شود هفت کودک دیگر پاکستانی نیز در جریان اقدامات حفاظتی واکسیناسیون به شدت بیمار شده اند و به گفته منابع بیمارستانی در شهر نوشهره حال چند تن از کودکان بیمار وخیم اعلام شده است .
دکتر مظهر از مسئولان 'بیمارستان مردم' شهر نوشهره نیز با تایید خبر فوت برخی کودکان پس از عمل واکسیناسیون گفت:علت اصلی مرگ پس از کالبد شکافی مشخص می شود.
بر اساس گزارش ها پس از خبر فوت کودکان ، عمل واکسیناسیون از سوی مسئولان شهری متوقف شده است . پلیس برای بازداشت مجری اصلی کمپین واکسیناسیون اقدام کرده است، ولی گفته می شود وی متواری شده است.
دکتر 'سکندر علی مندرو ' وزیر بهداشت دولت محلی ایالت خیبرپختونخوا نیز درو اکنش به وقوع این حادثه گفت:تحقیقاتدر خصوص علت اصلی مرگ و میر کودکان آغاز شده است و عاملان این حادثه دردناک بزودی دستگیر و طبق قانون مجازات می شوند.
دولت مرکزی و محلی پاکستان هر از چند گاهی به منظور مبارزه با بیماری های واگیردارو خطرناک از جمله فلج اطفال و سرخک در مناطق مختلف این کشور کمیپین واکسیناسیون به راه می اندازد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.