علت گریه نوزاد، راز بقایشان را بدانید
بعضی از کودکان به علت بیماری و یا دندان در آوردن درد میکشن و همین باعث گریه کردنشون میشه.
گریه از مهمترین بخشهای راز بقای کودکان هست. گریه تا زمانی که کودکمون قادر به صحبت کردن نیست تنها راهیه که میتونیم متوجه بشیم فرزندمون مشکلی داره و اینکه شرایط ناراحت کننده ای وجود داره که اون رو بیتاب و ناراحت میکنه. اگر والدین نتونن علت گریه فرزندشون رو تشخیص بدن خسته و عصبی میشن و ممکنه مشکلاتی برای خودشون یا کودکشون به وجود بیاد پس لازمه تا اطلاعات کافی در مورد گریه کودکمون داشته باشیم تا بتونیم به راحتی اون رو تشخیص بدیم و به موقع رسیدگی کنیم.
بیشتر مادر ها از ترس وابسته و بقلی شدن کودک سعی میکنن نیازهای کودک رو با تاخیر برآورده کنن در صورتیکه نیازهای کودک تا یک سالگی باید بی قید و شرط برآورده بشه. این مساله در دوره نوزادی، یعنی تا ۲۸ روزگی اهمیت بیشتری داره و مادر باید تمام و کمال در اخیار نوزادش باشه. نوزادی که به نیازهاش سریعتر پاسخ داده بشه در امنیت بیشتری هست.
دلال گریه کودک:
گرسنگی، کثیف بودن پوشک، نیاز به خواب، نیاز به بغل کردن و در آغوش گرفتن، مشکلات معده ای( نفخ، کولیک و غیره)، خیلی گرم بودن یا خیلی سرد بودن، مسائل خیلی کوچک مثل پیچیدن یک تار مو به دور انگشت، افتادن مژه به داخل چشم و یا کشیده شدن مو توسط گیره، دندان در آوردن، احساس عدم امنیت، بی حوصلگی، هیجان زدگی بیش از حد، خستگی بیش از حد و…
گرسنگی از علل گریه کودک:
اولین چیزی که با گریه کودک به ذهنمون میرسه گرسنگی هست. چنین گریه هایی مداوم هست و تا وقتی به کودک غذا نرسه قطع نمیشه. نشانه هایی که در موقع گرسنگی نوزادان دیده میشود: دست بردن به طرف دهان، حرکت چشم و لبهاست و اینکه در حال جستجو به نظر میرسه.
خستگی از علل گریه کودک:
بعضی از نوزادان بعد از جنب و جوش زیاد احساس خستگی میکنن و شروع میکن به گریه کردن. این گریه معمولا خیلی طول نمیکشه و با ناز و نوازش کردن کودک قطع میشه.
در آوردن لباس نوزاد از علل گریه کودک:
اغلب نوزادان از حمام گرفتن و عریان شدن تنفر دارن پس تا وقتی کودکمون به این مساله عادت نکرده باید زمان حمام کردن و لباس در آوردنش رو به حداقل برسونیم و با حوصله منتظر آرام شدنش بمونیم.
درد از علل گریه کودک:
بعضی از کودکان به علت بیماری و یا دندان در آوردن درد میکشن و همین باعث گریه کردنشون میشه.
نیاز به توجه از علل گریه کودک:
کودکی که به توجه نیاز داره یا مدتی در جایش دراز کشیده باشه ممکنه احساس تنهایی کنه و شروع به گریه کردن کنه که در این صورت به محض اینکه در آغوش بکشیدش آرام میشه و گریه نمیکنه.
ترس از علل گریه کودک:
یک صدای بلند یا یک حرکت سریع یا تاریکی میتونه کودکمون رو بترسونه و شروع کنه به گریه کردن. گریه هایی که از روی ترس باشه معمولا به شکل فریادهای تیز هست.
مشکلات معده ای از علل گریه کودک:
مشکلات معده ای( نفخ و کولیک و…) هم از عواملی هست که باعث میشه کودکمون زیاذ گریه کنه. کولیک نوعی دل درده که همراه با گریه خیلی ناراحت کننده اس و برای حداقل دوساعت یا حداقل سه روز در هفته تکرار میشه و معمولا علت خاصی براش پیدا نمیشه. برخی از والدین از قطره های ضد نفخ یا عرقیات گیاهی برای آروم کردن فرزندشون استفاده میکنن که باید با تایید و نظر پزشک باشه. دردهای دیگه شکمی مثل رفلاکس، ناراحتی معده، حساسیت به شیر، عدم تحمل لاکتوز، یبوست و انسداد روده هم هستن که باعث گریه کودکان میشن.
راههای آرام کردن گریه کودکان:
شیر دادن، تعویض پوشک، بغل کردن و در آغوش گرفتن، تماس بدنی، ماساژ بدن و صداهای ملایم میتونه در آرام کردن کودکمون خیلی موثر باشه.
پیشنهاد اینه که به محض اینکه متوجه میشید کودکتون داره گریه میکنه به سمتش برید و در آغوشش بکشید و سعی کنید باهاش ارتباط برقرار کنین و حتی خیلی آ روم باهاش صحبت کنید و اصلا از این موضوع نترسین که فرزندتون بغلی بشه چون اون در هر شرایطی به آغوش گرم و محبت شما احتیاج داره.
منبع:
دونفره
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼