۱۷۶۵۴۹
۲۳۲۱
۲۳۲۱

دمای بالای بدن نوزاد، زمان رشد دندان است؟

افزایش درجه حرارت بدن نوزاد، در زمان دندان در آوردن ، در حدی نیست که به عنوان تب قلمداد شود.

افزایش درجه حرارت بدن نوزاد، در زمان دندان در آوردن ، در حدی نیست که به عنوان تب قلمداد شود. در این دوران کودک دارای حرارت بدن بیشتری است اما نه در حدی که بتوان گفت کودک تب دارد.
بر اساس گزارش جدید AAP: مورد نگران کننده ای در زمان دندان دراوردن کودک وجود ندارد که والدین را وحشت زده کند.
عوارضی که در این دوران مشاهده می شود شامل:
- تراوش بزاق از دهان
- خارش و تحریک لثه و جای دندان
- شب بیداری
- تب
برای تب نوزادان در هنگام رشد دندان ها، دانشمندان تحقیقاتی از هشت کشور مختلف را تجزیه و تحلیل کرده اند و فهمیده اند زمانی که کودک در حال دندان در آوردن هستند، مشکلاتی را برای پدر و مادر و خودشان بوجود می آورند که به عنوان بیماری قلمداد نمی شود.
مطالعات منتشر شده در مارس ٢٠١۶ مربوط به امراض کودکان نشان داد که رشد کردن دندان باعث می شود کودکان و نوزادان دچار یک تب و نشانه هایی از بیماری شوند.
آنچه آنها دریافتند:
با استفاده از اطلاعات گرداوری شده از مطالعه ی ده رشته ی اصلی، محققین فهمیدند که سوزش و خارش لثه ها, ریختن بزاق از دهان و کج خلقی های نوزاد، اغلب از نشانه های در آمدن دندان در کودکان نو پا و بچه ها است.
آنها همچنین فهمیدند که نشانه های در آمدن دندان متمایل به یک جسم تیز مانند می تواند در سن شش الی شانزده ماهگی رخ دهد. در ابتدا دندان های پیشین یا دندان های جلویی رشد می کند و کم کم رشد دندان با بزرگتر شدن بچه کاهش پیدا می کند. افرایش درجه حرارت بدن یک نشانه ی رایج رشد کردن دندان است و اغلب آنقدر بالا نبوده که به عنوان تب تلقی شود.
طبق نظر نویسندگان ای تحقیقات این مسیله باید تشخیص داده شود چونکه ممکن است بچه دچار تب واقعی شده باشد (بالاتر از ١٠۴درجه فارانهایت یا ۳۸ درجه ی سلسیوس و این بی مسئولیتی است که علت را در آمدن دندان دانست).
در آمدن دندان ممکن است منجر شود که پزشک یا والدین از بیماری احتمالی عفونت غافل شوند.
بیماری احتمالی یا عفونت که نیاز به درمان دارد
این بدین معنی می باشد که اگر بچه دچار تب کمتر از ۳۶ درجه فارنهایت بود و دندان کودک در حال جوانه زدن بود، احتمالا دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. اما اگر تب بیشتر از ۳۶ درجه بود و نشانه های دیگری از بیماری را مشاهده کردید، بهتر است با متخصص اطفال تماس حاصل کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.