۱۸۰۴۹۵
۹۳۹
۹۳۹

درمان سرما خوردگی در نوزادان، می شه در خونه کاری کرد؟

نوزادان کوچک در برابر سرماخوردگی بسیار حساس هستند و به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن نوزادان، سرماخوردگی موضوعی رایج در آن ها به شمار می رود.

نوزادان کوچک در برابر سرماخوردگی بسیار حساس هستند و به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن نوزادان، سرماخوردگی موضوعی رایج در آن ها به شمار می رود. سرماخوردگی یکی از شایع ترین بیماری هایی است که نوزاد شما احتمالا در دو سال اول زندگی اش به آن مبتلا می شود. آبریزش بینی، سرفه، مخاط بینی و سایر علامت ها...به راستی درمان صحیح، علمی و خانگی سرماخورگی نوزادان چیست؟

سرماخوردگی چیست؟؟
سرماخوردگی یکی از شایع ترین بیماری هایی است که نوزاد شما احتمالا در دو سال اول زندگی اش به آن مبتلا می شود. این موضوعی طبیعی است و از سن هفت تا ده سالگی نیز حداقل سالی یکبار در معرض آن قرار خواهد گرفت.
دیوید ماندی می گوید: "ویروس های سرماخوردگی بسیار متنوعند و ممکن است در حالی که سرماخوردگی کودک شما بهبود یافته باشد، دوباره به ویروسی دیگر مبتلا شود"

علایم سرماخوردگی در نوزادان چیست؟
اگر کودک شما به سرماخوردگی مبتلا شده باشد، احتمالا دچار آبریزش بینی و یا سرفه خواهد بود. رنگ مخاط بینی او نیز ممکن است در این شرایط بین رنگ روشن، زرد و یا سبز متفاوت باشد. او ممکن است مشکل تغذیه ای نیز داشته باشد زیرا او نمی تواند از طریق بینی مسدود شده اش نفس بکشد. دمای بالای بدن کودک نیز می تواند نشان از سرماخوردگی داشته باشد. اگر شما قادر به آرام کردن او نیستید و بی وقفه به مدت ۳۰ دقیقه است که در حال گریه است دمای بدن او را چک کنید و بررسی کنید که آیا تب دارد یا خیر.البته برخی از کودکان قبل از دندان درآوردن نیز علائم مشابه سرماخوردگی دارند که نباید با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود.

چه چیزهایی موجب ابتلا به سرماخوردگی می شود؟
سیستم ایمنی بدن کودک شما در حال کامل شدن است، وقتی ویروس به بدن او نفوذ می کند، به اندازه کافی قوی نیست که توانایی مقابله با آن را داشته باشد.
دیوید می گوید: "اغلب سرماخوردگی ها هنگامی اتفاق می افتند که کسی که سرماخورده است سرفه و یا عطسه می کند و قطره های کوچک آب که شامل ویروس هستند به هوا منتقل می شوند، در این حال کودک شما هنگامی که نفس بکشد، آن ویروس ها به او هم منتقل می شوند"
از این رو مهم است که هنگامی که کسی سرماخورده است و عطسه یا سرفه می کند جلوی دهانش و بینی اش را بگیرد تا مانع از گسترش ویروس و بیمار شدن بقیه گردد، شستن دستهایی که به ویروس آلوده هستند نیز در این هنگام مهم است و با شستن دستهایتان به خصوص قبل از صرف غذا بافت های ویروس را از خود دور کنید.
ویروس سرماخوردگی نیز می تواند بر روی اشیاء مانند اسباب بازی ها تا 24 ساعت زنده بماند، پس به طور مرتب آن ها را تمیز کنید.

در هنگام سرماخوردگی چه کاری باید انجام بدهید؟
مصرف آنتی بیوتیک برای درمان و از بین بردن یک ویروس کافی نیست و این کار فقط موجب درمان علایم سرماخوردگی می شود. کودک خود را به خوردن بیشتر شیر از پستان یا شیشه شیر تشویق کنید. برای موثرتر کردن این راه می توانید مقداری آب به شیر اضافه کرده و آن را رقیق کنید این کار بدن کودک را هیدارته نگه می دارد و تب او را پایین می آورد.
اگر همچنان دمای بدن کودک شما بالا است، پاراستامول و یا ایبوپروفن مخصوص نوزادان می تواند در پایین آوردن تب کمک کننده باشد. اگر هنوز هم بینی کودک گرفته است از قطره نمک (سالین) استفاده کنید،چرا که موجب از بین رفتن ماده مخاطی ای که بینی کودک را بند آورده، می شود. علاوه بر این می توانید از اسپیراتور بینی نیزاستفاده کنید، این وسیله دستگاهی است که بینی را تمیز می کند.درمان های خانگی سرماخوردگی نوزاد به طور کلی عبارتند از:
- باز کردن سوراخ بینی به کمک سرنگ و قطره چکان(آب نمک)
- استفاده از بخارساز
- حمام بخار
- مصرف مایعات زیاد
- سوپ گرم(برای کودکان بالای شش ماه)
منبع: کودک تک

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.