۲۴۴۶۶۶

گم شدن دختر یک ساله‌ای به نام پریسا دو نفر و نصفی را آواره کرد

کودک یک ساله‌ای به‌نام پریسا همراه کالاسکه‌اش گم می‌شود و مسیر زیادی را طی می‌کند. مادر پریسا همه جا را دنبال دخترش می‌گردد و پیدایش نمی‌کند. کالاسکه در خانه‌ی دو مرد متوقف می‌شود و آن‌ها کودک را به داخل خانه می‌برند.

نی‌نی‌بان: کودک یک ساله‌ای به‌نام پریسا همراه کالاسکه‌اش گم می‌شود و مسیر زیادی را طی می‌کند. مادر پریسا همه جا را دنبال دخترش می‌گردد و پیدایش نمی‌کند. کالاسکه در خانه‌ی دو مرد متوقف می‌شود و آن‌ها کودک را به داخل خانه می‌برند.

بعد از انقلاب و شروع دهه‌ی شصت، کمدی‌های کودکان همراه دیگر آثار سینمایی پیشرفت قابل توجهی از خود نشان دادند. این آثار و دیگر نمایش‌های کودکانه، هم فروش‌های خوبی را تجربه می‌کردند و هم اینکه در میان بزرگسالان مخاطبان بسیاری داشتند. فیلم‌های کودکانه‌ی دهه‌ی شصت همانند ادبیات تعلیمی معمولا درس اخلاق می‌دادند و فضایشان آنچنان که باید بدرد کودکان نمی‌خورد. بعد از پایان این دهه و شروع دهه‌ی هفتاد، کمدی‌های کودکانه نیز با موج جدید کمدی‌های بزرگسالان همراه شدند و فضا و ساختارشان نیز تغییر کرد.

1

در آن سال‌ها آثار متعددی با بازی علیرضا خمسه ساخته شدند، فیلم‌هایی که تغییرات مهمی در جریان کمدی ایجاد کرد. دو نفر و نصفی هم یکی از کمدی‌های کودکانه‌ی ابتدای دهه‌ی هفتاد بود که فضایی تلطیف و شاد را به‌تصویر می‌کشید. این فیلم پرتره‌ای از وضعیت اجتماعی آن روزهاست، زمانی‌که ایده‌های مهاجرت و ترک وطن کم‌کم بین مردم در حال رایج شدن بود، از طرفی دیگر نیز جنگ به پایان رسیده بود و جامعه نیاز داشت که فیلم‌هایی با محوریت خانواده، فرزند، زندگی، شغل و غیره را ببیند.

 پریسا اکبرنژاد نوزاد فیلم دو نفر و نصفی متولد 1369 در تهران است. او که با بازی در فیلم دو نفر و نصفی در نقش نوزاد به نام پریسا به شهرت رسید، حالا کمتر در عرصه ی بازیگری دیده شده است و در حال حاضر هیچگونه فعالیتی در زمینه هنرپیشگی ندارد و سال ها پیش از ایران مهاجرت کرده است و در حال حاضر در ایران زندگی نمی کند. از پریسا اکبر نژاد به عنوان اولین بازیگر کودک ۱۱ ماهه سینمای ایران یاد می شود.

2

تصویر یک کودک گریان که ناامیدانه به دنبال پدرو مادرش می گردد، برای همه ما آشناست و شاید برخی از ما خاطره یک یا چند بار گم شدن و چند ساعتی دور از خانواده بودن را در ذهن داشته باشیم. در واقع خاطره گم شدن در دوران کودکی از آن دسته خاطراتی است که هرگز فراموش نمی شود.

به طور کلی احتمال گم شدن کودکان پسر 2.5برابر بیشتر از دختران است به نظر می رسد علت این امر هیجان طلبی، ریسک پذیری و جنب و جوش زیاد پسران است. اما باید اذعان کرد که در ۷۰ درصد موارد، علت اصلی گم شدن کودکان سهل انگاری والدین است.

5

گم شدن کودک، هر چقدر هم که کوتاه باشد می‌تواند باعث وحشت و ترس شدید مادر و پدر شود. با این حال هر چقدر هم که گم شدن فرزندتان برای شما ترسناک باشد، این تجربه می‌تواند برای کودک شما نیز بسیار وحشتناک باشد. به همین دلیل، اهمیت دارد که به کودک خود یاد بدهید که در صورت گم شدن یا جدا شدن از شما، چه کارهایی باید انجام دهد و مهارت‌های مورد نیاز را به او بیاموزید.

با این که هیچ مادر و پدری نمی‌خواهد که جدایی از کودک خود را به خصوص در یک مکان شلوغ مانند یک مرکز خرید، فرودگاه یا پارک آبی  تصور کند، اما مهم است که احتمال این اتفاق را در نظر بگیرید و کودک خود را به بهترین شکل ممکن برای این سناریو آماده کنید.

4

کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که نیاز است کار خود را با یاد دادن نام کامل کودک و نام کامل شما شروع کنید و از فرزند خود بخواهید که شماره تلفن همراه شما را به محض این که توانایی آن را داشته باشد به خاطر بسپارد.

در صورتی که کودک شما گم شد، این موضوع اهمیت دارد که او بداند نیاز است چه کاری انجام دهد تا بتواند تا حد امکان آرام بماند. به همین دلیل بهتر است در زمان صحبت با کودک خود در مورد این که اگر گم شد و از شما جدا شد چه کاری انجام دهید، با او گرم و مهربان باشید.

3

با این که تصور گم شدن کودک شما در یک مکان شلوغ ممکن است سناریویی بعید به نظر برسد، اما همچنان داشتن آمادگی برای این اتفاق، به شما و فرزند شما کمک می‌کند تا در چنین موقعیتی آسوده خاطر باشید. حتی هوشیارترین والدین نیز می توانند از فرزندان خود جدا شوند. اما داشتن یک برنامه و صحبت با فرزندتان در مورد این که در صورت گم شدن چه کاری باید انجام دهد، بهترین راه برای اطمینان از این است که کودک شما به سرعت با شما هماهنگ می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند