۱۲۳۰۷۲
۲۲۵۶
۲۲۵۶

چگونگی رفتار با کودکان اوتیسمی، ارتباط موثر

محبت بی دلیل و باج دادن، گزینه‌های مناسبی در برخورد با هیچ کودکی نیست و کودکان مبتلا به اوتیسم نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

محبت بی دلیل و باج دادن، گزینه‌های مناسبی در برخورد با هیچ کودکی نیست و کودکان مبتلا به اوتیسم نیز از این قاعده مستثنی نیستند. دوگانگی تربیتی و عدم هماهنگی بین والدین می‌تواند برای همه کودکان مضر باشد و باعث سوء استفاده کودک شود.

مهسا مقدم، کارشناس ارشد گفتاردرمانی ضمن اشاره به اهمیت مباحث تربیتی در رفتار با کودکان مبتلا به اوتیسم می‌گوید: «به یکدیگر آرامش و اطمینان دهید که در مسیر پر پیچ و خم رشد کودک خود همراه یکدیگر هستید، به جای گله و شکایت و دیدن نقاط ضعف کودک، از پیشرفت‌ها و تغییرات مثبت کودک، هرچند کوچک بگویید. کارهای بامزه و جالب کودک را پررنگ کنید و با آنها بخندید و مسیر تربیتی یکسانی را برای کودک در نظر بگیرید.»

به توصیه این گفتاردرمان، در ساعاتی که کودک‌تان در جلسات درمانی حضور دارد با خانواده سایر کودکان صحبت کنید؛ بدانید تنها نیستید و خانواده‌های دیگری هم با چنین اختلالاتی درگیر هستند و استفاده از تجربیات یکدیگر بسیار خوب است اما اگر بخواهید درمورد نقاط ضعف کودکان و اختلافات خانوادگی و وقایع ناخوشایند صحبت کنید، انرژی شما کم خواهد شد، شما به اندازه کافی وقت و انرژی ندارید که بخواهید آن را صرف چیزهایی کنید که انرژی منفی زیادی به شما وارد می کنند، سعی کنید از تجربیات مثبت خود یا خاطرات خوب یا هر چیز مثبت دیگری صحبت کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.