۱۵۳۳۹۸
۸۲۶
۸۲۶

پدر الگوی فرزند، مراقب رفتارتان باشید!

پدران باید خلاقیت و نوآوری داشته باشند در غیر اینصورت قادر نخواهند بود آنطور که فرزند آنها شایستگی اش را دارد از عهده مسئولیتهای پروش کودک بربیایند.

در اینجا راه هایی پیشنهاد شده است که به پدران کمک می کند تا با شکل گیری یک ارتباط خوب و موثر با فرزندشان، گامی بزرگ در شکوفایی زندگی آینده آنها بردارند:

1-فعال تر باشید:
پدران باید خلاقیت و نوآوری داشته باشند در غیر اینصورت قادر نخواهند بود آنطور که فرزند آنها شایستگی اش را دارد از عهده مسئولیت های پروش کودک بربیایند. به جای آنکه اجازه دهید همسرتان برای تعویض پوشک یا آرام کردن گریه کودک، او را از آغوش شما بیرون بکشد سعی کنید از جملاتی مثل، فکر می کنم خودم از عهده این کار بربیام باید کمی تمرین کنم ، استفاده کنید. حتی می توانید در این کار از همسر خود راهنمایی بخواهید حتی می توانید از بینش و اطلاعات یکدیگر در انجام مسئولیت های پرورش کودک استفاده کنید.

۲-بیشتر تمرین کنید:
تصور نکنید که همسر شما به شکل معجزه آسایی بیشتر از شما می داند. هرآنچه او در خصوص پرورش کودک می داند، با تجربه و تمرین به دست آورده است مثل هرچیز دیگری. بنابراین شما هم با تمیرین و تلاش بیشتر می توانید به بهترین شکل این کارها را انجام دهید. نگران میزان توانایی خود در این خصوص نباشید. اگر در خصوص انجام کاری مطمئن نیستید از همسر خود بپرسید.

3-انتخاب بهترین روش برای برقراری ارتباط با کودک:
راههای برقراری ارتباط با فرزند بین زن و مرد متفاوت است. مردها تمایل به انجام فعالیتهای فیزیکی با انرژی بالا دارند در صورتیکه خانمها، اجتماعی تر و احساساتی تر برخورد می کنند. فعالیتهای فیزیکی پدران و جست و خیز آنها با کودک درسهای ارزشمندی در تنظیم هیجانات و تحریکات او هستند. کودکانی که با هیجانات فیزیکی پدر ارتباط برقرار می کنند اجتماعی تر بوده و در مدرسه و درسهایش فعالتر عمل می کند. این کودکان نسبت به کسانیکه با پدرشان فاصله عاطفی دارند به الکل، مواد مخدر و رفتارهای مجرمانه گرایش کمتری پیدا می کنند.

۴-از نظر احساسی در دسترس کودک باشید:
تعاملات فیزیکی بدون شک مهمترین قسمت ارتباط بین پدر و فرزند است اما این موضوع که پدر از نظر احساسی همیشه در دسترس کودک باشد اهمیت خاص خودش را دارد. مردان با آگاهی کامل از احساسات خود می توانند با کودک خود هم دردی کنند. سپس باید گامهای لازم جهت در دسترس بودن برای کودک را بردارند.

5-یک شریک باشید نه یک یاری رسان:
این روزها پدرهای قدیمی که فقط یاری رسان هستند منسوخ و غیر مرسوم شده و دیگر جواب نمی دهد. اگر مردان می خواهند که به شکل کامل در کارها مشارکت داشته باشند باید مسئولیت های خانه داری و وظایف بچه داری را به شکل فعال انجام دهند.

۶-روز به روز در دسترس باشید:
برای یک پدر نمونه بودن باید روز به روز در تصمیماتی که برای کودک گرفته می شود مشارکت کنید. محول کردن همه چیز به همسر به این معنا است که شما تکه های کوچک معنا و مفهوم زندگی فرزند خود را از دست می دهید. بدون در نظر گرفتن کارهای معمول و فعالیتهای روزانه پدران نمی توانند با نوع صمیمیت و نکات دقیق و ظریف حیاتی برای یک پدر حساس بودن آشنا شوند.

7-به همسر خود احترام بگذارید:
پدر درگیر به معنای به رسمیت شناختن همه اموراتی که همسر در خانه انجام می دهدو احترام به تصمیم گیریهای او زمانیکه خودش در دسترس نیست.

۸-از نیازهای برقراری ارتباط آگاه باشید:
اگر از وضعیت موجود راضی نیستید همسر خود را در جریان قرار دهید. اگر او در ابتدا تمایلی به مشارکت در امورات مربوط به کودک با شما نشان نداد، به او بیشتر فرصت بدهید و به او بیاموزید که تصمیم شما در این مشارکت جدی است.

9-پس از جدایی و طلاق فعال باقی بمانید:
پس از جدایی و طلاق راههای زیادی است برای اینکه پدر بتواند به نقش فعال خود در زندگی ادامه دهد. ارتباط خود را از هر طریق که می توانید محفوظ نگه دارید. از طریق تلفن و ایمیلهای مرتب این کار را انجام دهید. هرگز برای رفع مشکلات زناشویی و اختلافات خانوادگی فرزند را وسیله قرار ندهید. والدین باید به خاطر فرزند خود یکدیگر را حمایت کرده و با یکدیگر همکاری کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.