۱۶۸۳۰۹
۹۸۴
۹۸۴

نور خورشید برای کودکان، جدی بگیرید

با پیشرفت و گسترش تکنولوژی و بازیهای مجازی آسیب‌هایی نیز متوجه قشر کودک و نوجوان شده است...

با پیشرفت و گسترش تکنولوژی و بازیهای مجازی آسیب‌هایی نیز متوجه قشر کودک و نوجوان شده است، نه تنها آسیب‌های روحی و عاطفی بلکه آسیب‌های جسمی را نیز در پی دارد. مدیر کلینیک تخصصی چشم‌پزشکی در لندن معتقد است دانش‌آموزان روزانه به دریافت ۱۵۰ دقیقه نور طبیعی نیاز دارند.
نتیجه بررسی‌ها نشان داده است، میلیون‌ها کودک در معرض خطر اختلالات جدی چشم هستند و تنها دلیل این موضوع این است که آنها به اندازه کافی نور دریافت نمی‌کنند.
دیوید آلامبی چشم‌پزشک و همچنین مدیر کلینیک تخصصی چشم‌پزشکی در لندن باور دارد، دانش‌آموزان شامل گروه سنی کودک و نوجوان روزانه به دریافت ۱۵۰ دقیقه نور طبیعی نیاز دارند.
به گفته وی، آنهایی که کمتر از این مقدار در معرض نور طبیعی باشند، در بزرگسالی به مشکلات جدی چشم دچار خواهند شد.
داده‌های موجود حکایت از‌ آن دارد که به طور متوسط دانش‌آموزان تنها ۱۶ دقیقه در طی ۲۴ ساعت در معرض نور خورشید قرار دارند.
کارشناسان بهداشتی می‌گویند، اشعه آفتاب با تابش مستقیم خود، روزانه مقدار زیادی از چربی‌های زیر جلدی بدن کودکان را به ویتامین D تبدیل می‌کند و ویتامین D جزء ویتامین‌های سازنده استخوان‌های بدن کودکان است.
آمارهای ارائه شده از سوی یک مرکز تحقیق نیز بیانگر آن است که دانش‌آموزان ۱۴ و ۱۵ ساله با تنها ۱۰ دقیقه قرارگیری در معرض نور آفتاب به نسبت دیگر دانش‌آموزان در خطر بیشتری هستند.
نویسنده و محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «تلفن همراه، فضای مجازی و به طور کل تکنولوژی موجب شده تا کودکان این نسل خانه‌نشین شوند و تمایلی به بیرون رفتن و بازی‌های خارج از منزل نداشته باشند؛ اکنون اختلالات جدی چشم به دیگر مضرات استفاده از تکنولوژی افزوده شده است».

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.