مادران شاغل و کودکان، تاثیرات متقابل بر یکدیگر
اگر میخواهید پدر و مادر خوبی باشید زمانی را که با فرزندتان میگذرانید شاد و پرانرژی شوخ و هوشیار باشید.
در قدیم خانوادهها گستردهتر و منسجمتر بودند. و چند نسل باهم و در کنار هم زندگی میکردند و افراد زیادی در نگهداری و تربیت کودک مادر را حمایت میکردند. یاری گرفتن از دیگران نشانه قدرت بدانید نه ضعف .کودک نبایستی پدر یا مادر را از شغل روابط و موقعیتهای اجتماعیشان محروم سازد. احساس گناه نکنید کیفیت زمانی که صرف فرزندتان میشود از کمیت و میزان آن به مراتب پراهمیتتر است.
اگر میخواهید پدر و مادر خوبی باشید زمانی را که با فرزندتان میگذرانید شاد و پرانرژی شوخ و هوشیار باشید و فراموش نکنید مدتی که با کودکتان هستید اهمیت چندانی ندارد.
این را بدانید کودکانی که پدر و مادر شاغل دارند معمولاً روال زندگی منظمتری را تجربه میکنند. بهموقع غذا میخورند، بهموقع میخوابند و بهموقع درس میخوانند. مضاف بر اینکه کار کردن استقلال مالی و اقتصادی، اعتمادبهنفس بالا و امید به زندگی و آینده را در زنان شاغل تقویت میکند.
۱. کارهایتان را بخشبندی کنید.
۲. از همسرتان کمک بگیرید.
۳. اگر میتوانید نیمهوقت کارکنید.
۴.بهتر است کودکان در۲ سال اول زندگی در صورت امکان نگهداری کودک از سوی مادربزرگ یا یکی از اعضای نزدیک خانواده برای کودک بهتر است. بهویژه رفتن به مهد برای کودکان پسر زیر ۳سال چندان توصیه نمیشود.
۵.تمام مدتی که در منزل هستید، مشغول کار خانه نباشید.
۶. زمان استراحت خود را تنظیم کنید.
" هیچ دلیلی ندارد فکر کنید به او آسیب زدهاید. تنها مسئلهای که در این میان وجود دارد، این است که کودک در خارج از منزل با برخی میکروبها و ویروسها درگیر میشود و ممکن است احتمال سرماخوردگی و برخی بیماریهای جسمی و فصلی در کودک افزایش یابد. اما این کودکان از نظر روحی و احساسی رشدی بسیار قابلقبول دارند و در بسیاری موارد دچار مشکل خاصی نیستند، مگر مشکلاتی که ریشه در فضای خانواده دارد که بسیاری از این موارد نیز به دلیل شاغل بودن مادر نیست.
شاید برایتان جالب باشد بدانید ارتباط و صمیمیت میان مادران شاغل و کودکان به هیچوجه ضعیفتر از این ارتباط با مادران خانهدار نیست.
در ضمن کودکانی که مادران شاغل دارند به دلایل گوناگون وابستگی کمتری دارند و احساس مسئولیت بیشتری نیز میکنند. آنها به دلیل اینکه بیشتر در محیطهای اجتماعی و خارج از منزل هستند، ارتباطات اجتماعی خوبی برقرار میکنند و یاد میگیرند به دیگران هم اعتماد کنند."
منبع:
کودک آنلاین
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼