۱۷۵۹۳۸
۱۲۰۷
۱۲۰۷

خطر موبایل برای کودکان، جدی بگیرید

خواب کافی در کودکان بسیار مهم است و چون در سنین پایین مغز در حال توسعه است، هرگونه مشکلی در این زمینه پیش بیاید تا آخر عمر باقی خواهد ماند.

خواب کافی در کودکان بسیار مهم است و چون در سنین پایین مغز در حال توسعه است، هرگونه مشکلی در این زمینه پیش بیاید تا آخر عمر باقی خواهد ماند.
محققان دانشگاه لندن در کودکان بین شش تا 11 ماه که با تلفن هوشمند یا تبلت بازی می کردند، به نتایج نگران کننده ای دست یافته و کشف کردند خواب این گونه کودکان از بقیه هم سن های خود که از این وسایل استفاده نمی کنند، کمتر است.
با بررسی ۷۱۵ کودک، محققان به این نتیجه رسیدند که به طور متوسط هر یک ساعت استفاده از صفحه نمایش لمسی در کودکان منجر به ۱۵.۶ دقیقه خواب کمتر و یا ۲۶.۴ دقیقه خواب کمتر در شب و ۱۰.۸ دقیقه خواب کمتر در طول روز می شود.
کودکان در این سن 10-12 ساعت می خوابند اما هر دقیقه خواب در توسعه مغز آنها نقش بسیار چشمگیری دارد. به گفته محققین، در طول دوره شیرخوارگی «نوروپلاستیستی» مغز یا همان توانایی مغز برای شکل دادن ارتباطات جدید در پاسخ به موقعیت های جدید و یا تغییرات محیطی، در بالاترین حد خود قرار دارد.
با این حال پدر و مادرها نباید زیاد نگران باشند چون کودکان مورد استفاده در این مطالعه در اثر ۲۵ دقیقه استفاده از گوشی های هوشمند و یا تبلت ها در روز، ۶ دقیقه خواب کمتری را تجربه خواهند کرد و شاید این مقدار ناچیز است تا والدین را به نگرانی بیندازد.
غیر از مسئله خواب مشاهده طولانی مدت به این صفحات لمسی هم می تواند از میزان فعالیت فیزیکی بچه ها بکاهد. فعالیت فیزیکی لازمه رشد استخوان های کودکان است. توصیه آخر محققان این است که تا حد امکان از نگاه کردن کودکان خود به صفحه نمایش های با رنگ آبی، قبل از خواب به شدت بپرهیزید.
منبع: هم رسان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.