۱۷۶۹۲۹
۱۳۴۲
۱۳۴۲

مصرف شیر در کودکان، چه فایده ای دارد؟

مصرف روزانه نیم لیتر شیر می‌تواند بچه‌های چاق را از دیابت محافظت کند.

مصرف روزانه نیم لیتر شیر می‌تواند بچه‌های چاق را از دیابت محافظت کند. محققان می‌گویند شیر گاو حاوی مواد مغذی است که انسولین را کاهش می‌دهد؛ همان هورمونی که بین وعده‌های غذایی، قند خون را کنترل می‌کند.
همین کاهش انسولین، باعث کاهش ریسک «سندرم متابولیک» می‌شود که گروهی از بیماری‌ها شامل فشار خون بالا، قند خون بالا و چربی خون بالا، چاقی شدید شکم و کاهش کلسترول خوب می‌شود. داشتن ۳ تا از هرکدام این نشانه‌ها منجر به دیابت، بیماری قلبی و سکته مغزی می‌شود.
این گروه تحقیقاتی متوجه شدند نوشیدن حداقل ۲ وعده نیم لیتری شیر گاو در روز، باعث کاهش ریسک دیابت نوع ۲ (دیابت مرتبط با اضافه وزن) در بچه‌های چاق و دارای اضافه‌وزن می‌شود.
بچه‌هایی که کمتر از نیم لیتر در روز شیر می‌نوشند، سطح بسیار بالاتری از انسولین «ناشتا»-بین وعده‌ها- نسبت به بچه‌هایی دارند که حداقل یک لیتر شیر می‌نوشند. که حداقل یک لیتر شیر می‌نوشند.
دکتر مایکل یافی از دانشگاه تگزاس می‌گوید: «یافته‌های ما نشان می‌دهد بچه‌های چاقی که روزانه حداقل مقدار لازم شیر را مصرف می‌کنند، قند متعادل‌تری دارند و همین موضوع می‌تواند به پیشگیری از بروز سندرم متابولیک کمک کند. اما متاسفانه از هر ۱۰ بچه‌ای که در مطالعه ما شرکت داشت، فقط یک نفر به اندازه کافی شیر می‌نوشید که این موضوع نگران کننده است».
از هر ۳ کودک آمریکایی یکی چاق یا دچار اضافه وزن است که این مقدار یعنی، ۲۴ میلیون نفر! در انگلستان هم از هر ۱۰ کودک ۴ کودک ۵ تا ۱۹ سال دچار چاقی یا اضافه وزن است که حدود ۴/۵ میلیون نفر را شامل می‌شود.
سازمان بهداشت جهانی (WHO) از این آماها به عنوان «بحران» در سلامت بچه‌ها یاد کرده که منجر به بیماری قلبی، سرطان و دیابت می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.