۱۹۳۳۴۳
۱۶۵۰
۱۶۵۰

بازی با اندام تناسلی، نتیجه تماشای سریال های ماهواره ای

امروزه رعایت موازین اخلاقی در خیلی از خانواده‌ها جدی گرفته نمی‌شود. کودکان همواره در معرض تماشای فیلم‌ها، سریال‌ها و تبلیغات شبکه‌های ماهواره‌ای مثل GEM TV قرار دارند.

امروزه رعایت موازین اخلاقی در خیلی از خانواده ‌ ها جدی گرفته نمی ‌ شود . کودکان همواره در معرض تماشای فیلم ‌ ها، سریال ‌ ها و تبلیغات شبکه ‌ های ماهواره ‌ ای مثل GEM TV قرار دارند . علاوه ‌ بر این بر اساس مشاهداتشان، پنهانی گوش کردن صحبت ‌ های جنسی یا جستجو کردن در مورد مسائل جنسی و زناشویی دور از ذهن نیست؛ چه بسا فراگیر شدن اینترنت و دسترسی آسان کودکان به لپتاپ و موبایل این فرآیند را غیرقابل کنترل ‌ تر کرده است . این قسم رفتارها کودکان امروزی را پرخاشگر و عصبی کرده است . مواجهه و ارتباط با دوستان در مدرسه و مهدکودک و ارتباط بدنی و کلامی نیز شدت گرفته است که می ‌ تواند فرآیند تغییر رفتار و اخلاق کودکان را سرعت بخشد .
می ‌ توان گفت مواردی از این کنجکاوی ‌ ها در کودکان عادی محسوب می ‌ شود؛ اما آیا صحبت کردن از مسائل جنسی، گفت ‌ وگو در مورد فیلم ‌ های عاشقانه و شوخی ‌ های ناهنجار می ‌ تواند نشان ‌ دهنده ‌ ی تربیت اشتباه والدین کودکان باشد یا نوعی ناهنجاری اخلاقی محسوب شود؟
از دیدگاه روانشناسی، کودکان در سال ‌ های ۳ تا ۷ سالگی تمایل دارند بدنشان را لمس و کشف کنند که اندام تناسلی نیز یکی از این بخش ‌ هاست . علاوه ‌ بر این چون در این سنین هورمون ‌ های جنسی شروع به ترشح می ‌ کنند و کودکان متوجه تفاوت آناتومی جنس مخالف می ‌ شوند تمایل آنها به این ‌ دسته از کشفیات، مانند صحبت ‌ های جنسی یا مشاهده فیلم ‌ های غیراخلاقی بیشتر می ‌ شود . حال آنکه اگر همه این تجربیات در بستر نامناسب رشد کنند می ‌ توانند باعث ایجاد انحرافات جنسی در کودکان شوند .
اخبار کوتاه سلامت و پزشکی را در خبری بخوانید .
این امر در دو جنس کودکان متفاوت است . دختران از ۵ سالگی تا ۱۳ سالگی تشدید غریزه ‌ های عاطفی و مادرانه را تجربه می ‌ کنند و این می ‌ تواند منجر به صحبت ‌ های جنسی و عاطفی و یا در صورت تحریک موجب وابستگی شدید به جنس مخالف شود . پسران نیز در ۳ سالگی تا ۷ سالگی به علت تغییرات فیزیکی ناخواسته لذت ‌ های جنسی را در صورت تحریک شدن تجربه می ‌ کنند .
حال این محرک ‌ های محیطی می ‌ توانند انواع مختلفی داشته باشند؛ فیلم ‌ های ماهواره ‌ ای، روابط آزاد خانوادگی با غیرهم ‌ جنس ‌ ها، تصاویر غیراخلاقی در گوشی ‌ های کودکان و مشاهده روابط دختران و پسران در جامعه از این قبیل هستند . اضطرابی که کودکان در سنین دبستان تجربه می ‌ کنند هم می ‌ تواند علت این رفتارها باشد که گاهی منجر به بلوغ زودرس در کودکان می ‌ شود .

بازی با اندام تناسلی، نتیجه تماشای سریال های ماهواره ای

کنترل کردن عوامل بیرونی شاید خارج از توان والدین باشد اما می ‌ توانند با برطرف کردن نیازهای عاطفی کودکان در محیط گرم خانواده و ایجاد دلبستگی فرزند به والدین از چنین رفتارهایی جلوگیری کند چراکه کودک مادر و پدر را به جای دوستان قرار می ‌ دهد و از آنها الگوگیری می ‌ کند . والدین می ‌ توانند با کودکان به مثابه دوستان صمیمیشان برخورد کنند و در فعالیت ‌ های تفریحی کودکان همراه آن ‌ ها باشند و هنگامی که کودک مسائل مدرسه و مهد کودک را برای آنها تعریف می ‌ کند مشتاقانه گوش دهند .
والدین باید از قبل کودک را برای مواجهه با سوال ‌ ها و درخواست ‌ های غیراخلاقی از طریق روش ‌ هایی مثل بازی و قصه آماده کنند تا آمادگی نه گفتن را داشته باشند . گاهی اوقات کودک به مسائل جنسی پی می ‌ برد و یا شوخی ‌ های جنسی می ‌ کند که هرگز نباید آن را نادیده گرفت و حتی نباید سرزنش یا تهدید شدیدی صورت بگیرد . بلکه باید سعی کرد با پرسش و پاسخ و توضیح معقول اطلاعات جنسی، کودک را آگاه کرد . البته خوب است بارهای اول به کودک بی ‌ اعتنایی کرد و پس از آن اگر ادامه ‌ دار شد اقدام جدی صورت بگیرد . چیزی که مسلم است والدین باید در روابط جنسی مراقب باشند تا سرآغاز خیال ‌ پردازی ‌ های فرزندان خود نباشند .

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.