۱۹۵۳۴۰
۱۲۹۷
۱۲۹۷

کودکان کار در ایران، عامل اساسی زیاد شدنشان

بخش خصوصی می تواند به عنوان همیار اجتماعی، دستگاه های متولی در کنترل آسیب اجتماعی، ناهنجاری های اجتماعی در کشور را یاری دهد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه شرایط بد اقتصادی عامل اساسی افزایش روزبه روزکودکان کار است، گفت: همکاری ۳۶ دستگاه اجرایی برای کنترل چالش‌های اجتماعی در کشور مانعی برای ایجاد مدیریت یکپارچه است.
مسعود رضایی درباره وضعیت کنترل آسیب های اجتماعی در کشور، گفت: در شرایطی که 36 دستگاه اجرایی در رفع چالش ها و آسیب های اجتماعی مداخله و همکاری می کنند اما معضل کنترل آسیب های اجتنماعی فاقد جایگاهی است که پاسخگوی فعلی آسیب های اجتماعی در کشور باشد.

رفع آسیب های اجتماعی در کشور نیازمند ترسیم مدیریت یکپارچه
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای رفع آسیب های اجتماعی در کشور ما نیازمند مدیریت یکپارچه هستیم تصریح کرد: بودجه رفع آسیب‌های اجتماعی مابین دستگاه های مختلف اجرایی توزیع می شود، می بایست یک کاسه ودر یک ظرفی جمع شود تا بتوان با مدیریت یکپارچه، معضلات آسیب های اجتماعی را شناسایی ودر راستای رفع آن اقدام کرد.
وی تصریح کرد: بخش خصوصی می تواند به عنوان همیار اجتماعی، دستگاه های متولی در کنترل آسیب اجتماعی، ناهنجاری های اجتماعی در کشور را یاری دهد.

نزدیک شدن چالش‌های اجتماعی به معضلی لاینحل در کشور
وی با بیان اینکه چالش‌های اجتماعی در حال نزدیک شدن به معضلی لاینحل در کشور است افزود: شرایط بد اقتصادی عاملی اساسی برای افزایش روزبه روز کودکان کار و معتادین در کشور است بنابراین الزامی است که فکر اساسی برای رفع معضلات مذکور درسال۹۸ در دستور کارقراربگیرد.

شرایط بد اقتصادی عامل اساسی افزایش روز به روز کودکان کار
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: مداخله و همکاری ۳۶ دستگاه اجرایی برای کنترل چالشهای اجتماعی در کشور مانعی برای ایجاد مدیریت یکپارچه در حوزه رفع آسیب های اجتماعی در کشور تلقی می شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.