۱۹۶۲۰۲
۱۳۱۵
۱۳۱۵

علائم تب ویروسی، مراقب تشنج کودک باشید

تب های ویروسی اکثرا حدود ۳ الی ۴ روز طول می کشند گاهی اوقات کودک شما می تواند به علت بیماری های مونونوکلئوز و آنفلوانزا تب کند در چنین مواردی، تب ویروسی می تواند بیشتر از ۱۰ روز طول بکشد.

اکثر نوزادان و کودکان، چندین بار در دوران کودکی خود، مبتلا به تب ویروسی می شوند، چرا که سیستم ایمنی آن ها هنوز ضعیف است. هنگامی که آن ها بزرگ تر می شوند، سیستم ایمنیشان توسعه می یابد و برای مقابله با عفونت ها مجهزتر می شود.تب یک واکنش طبیعی بدن برای مقابله با عفونت است. اما اگر تب کودکتان بسیار بالا رود و حتی پس از چند روز فروکش نکند، می تواند خطرناک باشد.تب ویروسی در کودکان یک بیماری مُسری است و می تواند از فردی به فرد دیگر از طریق قطرات آلوده در عطسه یا سرفه، شیوع یابد. تماس مستقیم با فرد آلوده نیز می تواند کودکتان را به تب ویروسی دچار کند. هنگامی که ویروس وارد بدن می شود، سیستم ایمنی وارد عمل می شود و دمای بدن را به منظور خلاص شدن از شر عامل خارجی، افزایش می دهد.

علائم تب ویروسی در کودکان
تب ویروسی معمولاً در طول تغییر فصل ها رخ می دهد. بدن درد و لرز ناگهانی علائم اصلی تب ویروسی هستند. در ادامه به علائم دیگر تب ویروسی در کودکان اشاره می کنیم.
- تکرر اسهال
- تبی که حتی با دارو هم فروکش نمی کند (بین ۳۸.۳ تا ۴۰ درجه سانتی گراد)
- لرزیدن ناگهانی بدن
- جوش های پوستی مایل به قرمز
- گرفتگی یا آبریزش بینی
- خستگی
- اگر تب ویروسی در 3 روز فروکش نکرد، کودکتان را فوراً نزد پزشک ببرید.علائم فوق برای کودکتان یک تهدید نیست. اما علائمی که در ادامه می آید، می تواند منجر به وقوع شرایط اضطراری شود.
- اختلال در تنفس یا مشکلات تنفسی
- از دست دادن کامل اشتها
- حملات مکرر استفراغ
- اسهال به مدت بیش از 2 هفته
- سرفه شدید به مدت بیش از ۳ هفته
- تشنج ناگهانی
- تورم پا و صورت
- قرمزی چشم
گاهی اوقات ممکن است علائم ذکر شده در بالا در نوزادان آشکار نباشد و این امر می تواند تشخیص این که نوزادتان از تب ویروسی رنج می برد یا تب باکتریایی، دشوار کند. بنابراین، بهتر است نوزادتان را هر چه زودتر نزد پزشک ببرید. همچنین اگر تب نوزادتان بالاتر از ۳۸ درجه سانتی گراد بود، شما باید فوراً او را نزد پزشک ببرید. این شرایط قطعاً اضطراری است، چرا که سیستم ایمنی نوزادان هنوز به طور کامل توسعه نیافته است و اغلب قادر به مبارزه با عفونت های ویروسی به طور موثر نیست.خوب است در هنگام بیماری های ویروسی به پزشک مراجعه کنیم و به داروهای بدون نسخه وابسته نباشیم. پزشک به احتمال زیاد برای تعیین عامل عفونت، یک آزمایش خون می دهد. بدین ترتیب او درمان مناسب را توصیه می کند.

تب ویروسی چه مدت طول می کشد؟
تب های ویروسی اکثراً حدود ۳ الی ۴ روز طول می کشند. گاهی اوقات کودک شما می تواند به علت بیماری های مونونوکلئوز و آنفلوانزا تب کند. در چنین مواردی، تب ویروسی می تواند بیشتر از ۱۰ روز طول بکشد. شما باید دقیقاً ثبت کنید که کودکتان چند روز تب داشته است، زیرا این کار به پزشک برای تشخیص تب ویروسی یا باکتریایی کمک می کند و لذا او دارو و درمان مناسب را پیشنهاد خواهد داد.کودکان مبتلا به تب ویروسی عمدتاً در طول روز دمای معمولی دارند، ولی در طول شب یک افزایش دمای ناگهانی را نشان می دهند. نگران نشوید، این امر طبیعی است. داروهایی را که پزشک تجویز کرده است، به میزان درست به کودکتان بدهید.اگر متوجه شدید که شرایط کودکتان بدتر شده است، فوراً به پزشک مراجعه کنید، چرا که تب های ویروسی، به خصوص در نوزادان، هرگز نباید نادیده گرفته شود.

هنگامی که کودکتان یک بیماری ویروسی دارد، چگونه می توانید به او کمک کنید؟
هنگامی که کودکتان از سرفه های مداوم یا تب بالا رنج می برد، شما احساس درماندگی می کنید. اما با انجام موارد زیر می توانید در کودکتان احساس بهتری ایجاد کنید.برای جلوگیری از پوسته پوسته شده پوست، نواحی حساس بدن، مانند: بینی را با مرطوب کننده یا وازلین مالش دهید.برای گرفتگی بینی از بُخور استفاده کنید و به آن کمی ویکس اضافه کنید.
برای تسکین گلو درد کودکتان، به وی سوپ گرم و مایعات فراوان بدهید.
شما می توانید با استفاده از روش سنتی پاشویه (فرو کردن یک اسفنج یا پارچه در آبی با دمای حدود ۲۹ الی ۳۲ درجه سانتی گراد و گذاشتن آن روی سر، پشت گردن، زیر بازوها و یا پای کودکتان) تبش را پایین بیاورید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.