۲۴۲۹۹۷
۲۵۱
۲۵۱

چه زمانی برای کودکم کفش بخرم؟ / ویژگی‌های کفش مناسب برای کودکان

پای فرزندان شما راه زیادی را در پیش دارند و شما باید صبورانه به آن دو اندام کوچک نگاه کنید که چطور، ابتدا سعی می‌کنند تعادل خود را حفظ کنند، بعد شروع به راه رفتن می‌کنند و بعد دویدن، چرخید و پریدن. بنابراین باید مهم است که به خوبی از آن‌ها مراقبت کنیم.

چه زمانی برای کودکم کفش بخرم؟ / ویژگی‌های کفش مناسب برای کودکان

پای فرزندان شما راه زیادی را در پیش دارند و شما باید صبورانه به آن دو اندام کوچک نگاه کنید که چطور، ابتدا سعی می‌کنند تعادل خود را حفظ کنند، بعد شروع به راه رفتن می‌کنند و بعد دویدن، چرخید و پریدن. بنابراین باید مهم است که به خوبی از آن‌ها مراقبت کنیم. یکی از اصلی‌ترین کارها هم خرید کفش مناسب و استفاده درست از آن است. اما ویژگی‌های کفش مناسب برای کودکان چیست و چه زمانی باید برای کودکمان کفش بخریم؟

پاهای کودکت را بشناس

هنگامی که کودک شما شروع به راه رفتن می‌کند، اگر کفشش نامناسب باشد. راه رفتن برایش دشوار و حتی می‌تواند منجر به مشکلاتی در راه رفتن او شود. حتی ممکن است کفش نامناسب بر رشد پاهایش تأثیر بگذارد.

بیایید به طور خلاصه نحوه کمک به کودک را برای داشتن پاهای قوی و سالم بررسی کنیم.

پای انسان یک ساختار پیچیده است که شامل ۲۶ استخوان و ۳۵ مفصل است که توسط شبکه‌ای از رباط‌های حمایت کننده پشتیبانی می‌شوند.

هنگامی که کودک شما به دنیا می‌آید، استخوان‌های او از غضروف نرم و انعطاف‌پذیر ساخته شده است که به مرور زمان سخت می‌شود.

هر پا پر از چربی است، بسیار انعطاف‌پذیر است و دائما در حال رشد است.

چه زمانی برای کودکم کفش بخرم؟ / ویژگی‌های کفش مناسب برای کودکان

مراقبت از پاهای کودک

از آنجایی که پای کودک شما بیشتر غضروفی است (تا حدود ۶ ماهگی)، مهم است که پاها برای حرکت آزاد باشند.

جوراب‌های تنگ، چکمه‌هایی با ساق‌های بلند و سخت، می‌توانند امکان حرکات پا را از کودک شما بگیرند.

وقتی کودک شما شروع به چهار دست و پا، راه رفتن کرد، اجازه دهید این کار را با پای برهنه انجام دهد، مگر اینکه هوا سرد باشد.

خرید اولین کفش

بیشتر کودکان از سن ۸ تا ۱۸ ماهگی شروع به راه رفتن می‌کنند. همانطور که در خانه راه می‌روند، اجازه دهید پابرهنه روی چمن و جاهای امن و بهداشتی هم راه بروند.

وقتی کودک شما با اطمینان شروع به راه رفتن می‌کند، وقت آن است که اولین جفت کفش خود را برای او بخرید. هنگامی که در خارج از منزل هستید، پای کودک شما در معرض خطر خراش و سوراخ است، بنابراین وظیفه کفش محافظت از این پاهای تازه است.

چه زمانی برای کودکم کفش بخرم؟ / ویژگی‌های کفش مناسب برای کودکان

پای بست را بسازید!

بسیاری از مشکلات پای بزرگسالان، در دوران کودکی ایجاد شده است بنابراین مهم است که سعی کنید با اطمینان از مناسب بودن کفش‌های کودک، از مشکلات بعدی جلوگیری کنید.

در خرید کفش برای کودکتان به نکات زیر توجه کنید:

اندازه گرفتن پای کودک کار خیلی ساده‌ای نیست، البته کار سختی هم نیست؛ بهترین حالتش این است که خرید حضوری داشته باشد و کودکتان را هم همراه‌تان برای خرید مطمین ببرید.

به دنبال کفش‌هایی باشید که قوزک پای بچه را می‌پوشاند و حتما این قسمت نرم و بالشتک دار است.

به هیچ عنوان کفش‌هایی با جنس خشک نخرید؛ حتی اگر زمان کوتاهی پای فرزندتان قرار است بماند، کفش‌ها باید انعطاف‌پذیر باشند و پای کودک تحت فشار قرار ندهند. استخوان پای کودکان هنوز خیلی سخت نشده است و پوشیدن کفش‌های خشک برای مدت طولانی بر رشد آن‌ها تأثیر منفی دارد.

کودکان رشد سریعی دارند و کفش خیلی زود برای آن‌ها تنگ می‌شود، اما این موضوع دلیل بر خرید کفش‌هایی با سایز بزرگتر نیست، چراکه موجب لغریدن پا در کفش می‌شود و کودکان نو پا را هم از راه رفتن می‌ترساند. کفشی انتخاب کنید که نه خیلی شل و نه خیلی سفت است.

کفش‌ها باید سبک و انعطاف‌پذیر باشند و از مواد طبیعی ساخته شده باشند تا پای کودک شما بتواند نفس بکشد.

کفش‌ها باید بند یا سگک‌های محکمی داشته باشند که آن‌ها را به خوبی به پاها متصل کند.

لبه داخلی هر کفش باید صاف باشد و قسمت پنجه باید پهن و عمیق باشد.

کاسه‌های پاشنه باید حمایت کننده و محکم باشند تا پاشنه‌های کودک شما به اطراف نلغزند.

بچه‌ها به سرعت پای‌شان رشد می‌کند، بنابراین هر ۶ تا ۸ هفته یک‌بار پای کودک‌تان را دوباره اندازه‌گیری کنید، این کار را تا سن ۴ سالگی ادامه دهید. بعد از آن دیگر این اندازه گیری‌ها سالانه می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.