۳۳۸۶۵
۲۰۱۹
۲۰۱۹

اندازه مغز کودک، نقش آن در بیش‌فعالی

اختلال کاستی توجه و بیش فعالی(ADHD) در طول سال‌ها با شک و تردید روبه‌رو بوده است. برخی معتقد بودند که این اختلال پایه و اساس علمی ندارد. ADHD با ضعف در تمرکز، فراموشکاری، دشواری در پردازش اطلاعات و میزان سختی در انجام دادن دستورالعمل‌ها شناخته می‌شود.

ایسنا: دانشمندان موفق به شناسایی ناحیه‌ای از مغز شدند که اختلال کاستی توجه و بیش فعالی ( ADHD ) در آنجا شکل می‌گیرد.

اختلال کاستی توجه و بیش فعالی( ADHD ) در طول سال‌ها با شک و تردید روبه‌رو بوده است. برخی معتقد بودند که این اختلال پایه و اساس علمی ندارد. ADHD با ضعف در تمرکز، فراموشکاری، دشواری در پردازش اطلاعات و میزان سختی در انجام دادن دستورالعمل‌ها شناخته می‌شود. کودکان مبتلا به ADHD عموما به عنوان بچه‌های مشکل ساز در نظر گرفته می‌شوند.

آثور ایلیان ایوانوو، پزشک بخش روانپزشکی کودکان و نوجوانان دانشکده پزشکی ماونت ساینای شهر نیویورک، با استفاده از MRI دریافت که سطح تالاموسی - ناحیه ای از مغز که حس، مهارت‌های حرکتی، تنظیم آگاهی و هوشیاری را بر عهده دارد- در کودکان مبتلا به ADHD به میزان قابل توجهی کوچک‌تر از معمول است.

ایوانوو گفت: "تصور می‌شود تغییر عملکرد در این شبکه‌ها تا حد زیادی مسوول ایجاد عوارض بیش فعالی و کاستی توجه باشد که نشانه‌های شناخته شده ADHD به حساب می‌آید."

وی به همراه گروهی از پژوهشگران، مغزهای ۱۰۵ آزمودنی بین سنین ۸ تا ۱۸ سال را مورد مطالعه قرار دادند. از میان آزمودنی‌های مورد آزمایش، ۴۶ نفر ADHD داشتند، در حالی که ۵۹ نفر سالم بودند.

این دانشمندان کشف کردند کودکان و نوجوانانی که ADHD داشتند، حجم سطح تالاموسی آن‌ها در کل کوچکتر است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.