۳۷۱۴۴
۲۱۱۵
۲۱۱۵

تعلیم و تربیت کودکان، معجزه قصه‌گویی

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، کودکان را آینده سازان جامعه دانست و گفت: یکی از راه های تربیت و شکل گیری آینده کودکان، قصه گویی است.

ایرنا: رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، کودکان را آینده سازان جامعه دانست و گفت: یکی از راه های تربیت و شکل گیری آینده کودکان، قصه گویی است .

امیر خوراکیان شب گذشته(شنبه) در آیین اختتامیه نخستین جشنواره مادران قصه‌گوی شهر تهران گفت: با این جشنواره کاری نو را آغاز کرده ایم تا با تلاش مادران بتوانیم، سطح مطالعه و کتابخوانی را در جامعه ارتقا دهیم .

وی با تاکید بر آنکه تمامی تلاش سازمان بر جلوگیری از پراکنده کاری و تمرکز بخشیدن به امور است، افزود: تصمیم بر آن است که بر روی موضوعات مهم و اولویت های کاری، سرمایه ‌گذاری شود که ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی یکی از مهمترین اولویت‌ها است .

خوراکیان ادامه داد: اگر قرار باشد برای تحقق هر موضوعی در حوزه فرهنگ عمومی و اخلاق و رفتار شهروندی کاری صورت گیرد، مطالعه و کتابخوانی مقدمه اصلی آن کار است .

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به این نکته که سازمان در سال ۹۰ نزدیک به ۲۰ برنامه را برای ترویج فرهنگ کتابخوانی پیش‌بینی کرده بود، افزود: یکی از مهمترین برنامه ها، مسابقات کتاب سایبان شهر است؛ در این برنامه هر یک از شهروندان با تماس با شماره ۱۸۳۷ می توانستند کتاب را در منزل خود دریافت کرده و در مسابقه شرکت کنند. به خاطر آنکه کودکان آینده سازان کشور هستند، تلاش شده سرمایه گذاری سازمان برای این نسل باشد. به همین منظور و برای همراه سازی کودکان با کتاب و احیای فرهنگ مطالعه در شهر تهران، نخستین جشنواره مادران قصه‌گو طراحی و اجرایی شد .

وی با یادآوری آنکه کشور به لحاظ میزان مطالعه، وضعیت خوبی ندارد، گفت: با مطالعات صورت گرفته تلاش کردیم از مادران برای بهبود این وضعیت بهره ببریم .

خوراکیان گفت: شهر تهران دارای دو میلیون و ۸۰۰ هزار خانواده است و در این جشنواره حدود چهار هزار و ۵۰۰ مادر قصه‌گو شرکت کرده‌اند .

* تغییر نام کتابخانه بهاران به نام مهدی آذر یزدی

در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره مادران قصه‌گو، آیین یادمانی برای مهدی آذریزدی نویسنده فقید برگزار شد و نام کتابخانه بهاران واقع در منطقه ۱۷ تهران به نام مهدی آذر یزدی تغییر یافت .

همچنین از مصطفی رحماندوست نویسنده کودک ونوجوان، بهرام شاه ‌محمدلو نویسنده و کارگردان و مریم نشیبا گوینده رادیو قدردانی شد .

** نشیبا: کودکان خیابانی را از یاد نبریم

مریم نشیبا گوینده رادیو وتلویزیون و قصه‌گوی ماندگار شب بخیر کوچولو در این مراسم گفت: تقاضا دارم به فکر کودکان و بچه‌هایی که شبانه‌روز در خیابان‌ها و میادین شهر در حال همه نوع فعالیتی هستند و گاهی کارهای ضد اخلاقی نیز انجام می‌دهند، باشیم .

** رحماندوست: ۳۰ سال تلاش می‌کنم قصه‌گویی زنده بماند

مصطفی رحماندوست شاعر، قصه‌نویس و مترجم کتاب‌های کودکان و نوجوانان با حضور در این مراسم گفت: ۳۰ سال است تلاش می‌کنم تا قصه‌گویی زنده بماند و اکنون شاهد این اتفاق از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران هستم .

** محب‌ اهری: قصه‌گویی پرخاشگری را از کودکان دور می‌کند

حسین محب‌ اهری بازیگر سینما و تلویزیون نیز دلیل پرخاشگری بین کودکان و گسیختگی روابط بین والدین و کودکان و خواهران و برادران را نبودن قصه عنوان کرد و گفت: قصه باعث قوی شدن روابط عاطفی می‌شود و بچه‌ها با هم مهربان می‌شوند .

در پایان این مراسم از ۲۴ مادر قصه‌گو شهر تهران تجلیل شد و سه نفر به عنوان نفرات برتر معرفی شدند .

نخستین جشنواره مادران قصه‌گوی شهر تهران با حضور جمعی از اهالی فرهنگ در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد .

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.