استفاده کودکان از موبایل، کار صحیحی است؟
کودکان بنا به اقتضای سنی خود توان درک برخی از مسائل را ندارند، قبل از استفاده از هر وسیله، افراد باید با شیوه استفاده درست از آن آشنا شده و نیز چرایی استفاده از آن را درک کنند.
ایسنا: لیلا جباری منطقه کرمانشاه، توضیح داد: کودکان نمی توانند فلسفه استفاده از تلفن همراه را درک کنند.
وی با تاکید بر اینکه کودکان بنا به اقتضای سنی خود توان درک برخی از مسائل را ندارند، ادامه داد: قبل از استفاده از هر وسیله، افراد باید با شیوه استفاده درست از آن آشنا شده و نیز چرایی استفاده از آن را درک کنند، این در حالیست که کودکان نمیتوانند درک درستی از واقعیتها داشته باشند.
این روانشناس کودک، درک و فهم کودکان را پایین تر از بزرگسالان دانست و گفت: کودکان تفکر عینی دارند و لذا به صراحت میتوان گفت که کودکان زیر هفت سال به هیچ وجه نباید تلفن همراه داشته باشند.
وی، زمان شکل گیری تفکر انتزاعی را از حدود ۱۰ سالگی دانست و تاکید کرد: تا قبل از این زمان کودکان توانایی درک چرایی استفاده از تکنولوژی های نو را ندارند.
جباری با اشاره به اینکه فلسفه خرید تلفن همراه برای کودکان توجیه پذیر نیست، خاطرنشان کرد: والدین باید به نیازهای فرزندان خود در هر سنی پاسخ مناسب دهند.
وی با تاکید بر اینکه امروزه به دلایل مختلف از جمله شاغل بودن پدر و مادر شکاف بین والدین و فرزندان زیادتر از گذشته شده است، عنوان کرد: خانوادهها بهتر است از وعده دادن نامناسب به فرزندان خود به شدت پرهیز کنند، چرا که هر فردی بنا به اقتضای سنی خود نیازهای خاص خود را دارد که این نیازها باید به درستی پاسخ داده شوند.
جباری از خانوادهها خواست قبل از خرید هر وسیلهای فلسفه خرید آن را مشخص کنند و از این طریق از تهیه وسایل نامناسب برای فرزندان خود پرهیز کنند.