۴۱۴۴۱
۱۹۸۰
۱۹۸۰

علائم بیش فعالی در کودکان، تمایز رفتاری

مشکل اصلی کودکان مبتلا به بیش فعالی این است که نمی توانند رفتارشان را کنترل کنند و به آن نظم ببخشند. این کودکان به سبب ناتوانی، نمی توانند رفتاری هماهنگ و مناسب با محیط اطراف نشان دهند.

ایرنا: ˈسمیه باقری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: مشکل اصلی کودکان مبتلا به بیش فعالی این است که نمی توانند رفتارشان را کنترل کنند و به آن نظم ببخشند.

وی ادامه داد: این کودکان به سبب ناتوانی، نمی توانند رفتاری هماهنگ و مناسب با محیط اطراف نشان دهند.

وی گفت: کم توجهی، حواس پرتی و نقص تمرکز از شایع ترین علایم بیش فعالی است و تمایز رفتاری این کودکان با همسالان در کارهایی که نیاز به تمرکز و توجه بیشتری دارند مانند تکالیف مدرسه بروز می کند.

باقری با اشاره به اینکه ذهن این کودکان بیش از حد مشغول اطلاعات حسی است، اظهار کرد: این کودکان بدون تفکر دست به انجام اعمال می زنند، تمرکز بر روی یک موضوع واحد برای این کودکان بسیار سخت بوده به همین سبب بیشتر اعمالشان بدون تفکر و بروز رفتارهای جسورانه و پرت کردن اشیا همراه است.

باقری بیش فعالی را در سه دسته خفیف، متوسط و شدید بیان کرد و گفت: در بیش فعالی خفیف توصیه می شود محیط را که شامل مدرسه و خانه است ساماندهی کرد تا محیط برای کودک مناسب باشد، همچنان که تشویق بیشتر همراه با نظارت باید اعمال شود.

کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت ایلام افزود: در بیش فعالی متوسط و شدید درمان دارویی نیاز است و در سال های گذشته درمان های بسیار مناسبی برای این اختلال بکار گرفته می شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.