۴۲۳۱۱
۱۵۶۹
۱۵۶۹

مشکل ترس در کودکان، چگونه مقابله کنیم؟

در نظرسنجی کودکان‌، درباره توصیف عادات اجتناب آنها سوال شد، به عنوان مثال، زمانی که احساس ترس و نگرانی در مورد چیزی دارند، ‌آیا آنهاسعی می‌کنند به آن نزدیک شوند.

فارس: تحقیقات جدید نشان داد: کودکانی که از موقعیت‌های ترسناک اجتناب می‌کنند،‌ احتمالاً در بزرگسالی به اضطراب دچار می‌شوند.

تحقیقات کلینیک مایو شامل بیش از ۸۰۰ کودک ۷ تا ۱۸ سال می‌شود و از نظرسنجی دو سوال ۸ تایی استفاده کرده است که یکی از این سوالات برای والدین و دیگری برای کودکان است.

درنظرسنجی والدین،‌ درباره تمایلات فرزندان خود به اجتناب از موقعیت های ترسناک سوال شد.

به عنوان مثال هنگامی که فرزندان‌شان در مورد چیزی نگران می‌شوند یا می‌ترسند، آیا از آنها می‌خواهند که آن چیز را بعداً انجام دهند.

در نظرسنجی کودکان‌، درباره توصیف عادات اجتناب آنها سوال شد، به عنوان مثال، زمانی که احساس ترس و نگرانی در مورد چیزی دارند، ‌آیا آنهاسعی می‌کنند به آن نزدیک شوند.

بر اساس تحقیقات منتشر شده در ۴ دسامبر در مجله «بی‌هیور‌تراپی» (Behavior Therapy) در ابتدای این تحقیقات،‌ کودکانی که سعی می‌کردند که از موقعیت‌های ترسناک اجتناب کنند یک سال بعد، با احتمال بیشتری نسبت به کودکان دیگر به اضطراب دچار می‌شوند.

«استفان ویتساید» روانشناس اطفال گفت: این رویکرد جدید می‌تواند ما را در شناسایی کودکانی که در معرض خطر اختلال اضطراب هستند، قادر سازد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.