۴۳۶۳۸
۳۰۲۶۵
۳۰۲۶۵

همه خواص شیر گاو، دوستی قدرتمند برای کودکان

اگر کودک شما کلسیم کافی به‌دست آورد، کمتر دچار فشار خون بالا، سکته مغزی، سرطان روده بزرگ و شکستگی ران در آینده می‌شود.

نی نی بان: سوالاتی که در ادامه درباره شیر مطرح شده است، قطعا سوالات بسیاری از مادران است که به تازگی صاحب فرزند شده‌اند یا بسیار نگران نوع تغذیه فرزند خود هستند. ما تمام این سوالات را همراه پاسخ‌شان در اختیارتان قرار داده‌ایم تا بتوانید به راحتی و بدون صرف زمان زیادی جواب‌های خود را پیدا کنید.
همه خواص شیر گاو، دوستی قدرتمند برای کودکان

چرا کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که کودکان شیر گاو بخورند؟
شیر منبع غنی از کلسیم است که استخوان‌‌ و دندان‌هایی قوی می‌سازد و لخته خون را تنظیم و عضلات را کنترل می‌کند. یکی از محدود منابع ویتامین دی که به جذب کلسیم کمک می‌کند و برای رشد استخوان‌ها حیاتی است. (اشعه ماوراء بنفش نیز منبع دیگری است اما کرم‌های ضد آفتاب جلوی آن را می‌گیرد.)شیر همچنین پروتئین را جهت رشد و به همان نسبت کربوهیدرات را جهت دریافت انرژی‌ لازم فراهم می‌کند. اگر کودک شما کلسیم کافی به‌دست آورد، کمتر دچار فشار خون بالا، سکته مغزی، سرطان روده بزرگ و شکستگی ران در آینده می‌شود.

همه خواص شیر گاو، دوستی قدرتمند برای کودکان

کودک‌ام چه مقدار شیر باید بنوشد؟
با توجه به آکادمی اطفال آمریکایی، بیشتر کودکان اگر روزانه 453 تا 566 گرم (2 تا 2/5 فنجان) شیر گاو بخورند، کلسیم و ویتامین دی کافی را به‌دست می‌آورند. (کودکان یک ساله باید شیر کامل بخورند و شیرهای کم‌چرب یا پر چرب برای کودکان 2 ساله یا بزرگ‌تر مناسب است.)روزانه بیش از 3 فنجان شیر به کودک‌تان ندهید زیرا برای غذاهای دیگر فضای خالی نخواهد داشت. اگر او هنوز تشنه است به او آب دهید.

کودک‌ام شیر گاو دوست ندارد. آیا راه دیگری وجود دارد؟
اگر کودک شما شیر دوست نداشته باشد، روزانه دادن دو فنجان شیر به او مشکل خواهد بود. اما راه‌های دیگری نیز وجود دارد تا بتوانید شیر را به غذای کودک‌تان راه دهید: آن را با حبوبات مخلوط کنید، به او ماست، پنیر، پودینگ یا کاستارد دهید، سوپ را به جای آب با شیر درست کنید یا از سس شیر برای گوشت استفاده کنید.

همه خواص شیر گاو، دوستی قدرتمند برای کودکان

چه باید کرد اگر کودک‌ام لبنیات دوست نداشته، به آن آلرژی داشته باشد یا ما گیاهخوار باشیم؟
اگر کودک شما به مقدار کافی کلسیم و ویتامین دی از شیر و دیگر لبنیات دریافت نمی‌کند شاید به این علت است که به آن‌ها علاقه‌ای ندارد یا خانواده شما گیاهخوار است، در این صورت متخصص اطفال به کودک‌تان مکمل‌های کلسیم و ویتامین دی خواهد داد.

آیا باید شیر ارگانیک یا بدون هورمون برای کودک‌ام بخرم؟
شواهدی وجود ندارد که ثابت کند این نوع شیر برای کودکان بهتر است اما خوردن آن‌ها ضرری ندارد. (شیرهای ارگانیک گران‌ترند.)به عقیده متخصصان استرالیایی، شیرهای خام یا غیر پاستوریزه را نباید به کودکان بدهید زیرا ممکن است شامل باکتری‌های مضر یا انگل، که می‌تواند بیماری‌های جدی یا حتی مرگ را به‌وجود آورند، باشند.

امکان دارد کودک‌ام به شیر آلرژی داشته باشد؟
طبق گفته مطبوعات استرالیایی آلرژی به شیر معمولا رایج نیست. تنها ۲ تا ۳% از کودکان به شیر آلرژی دارند.اگر کودک شما در نوزادی با استفاده از شیر گاو مشکلی ندارد، مطمئن باشید که در آینده نیز با خوردن منظم شیر گاو مشکلی نخواهد داشت. حتی اگر او تا یک سال اول به مقدار زیاد شیر مادر می‌خورد، می‌تواند شیر گاو را نیز بپذیرد زیرا آن‌ها با خوردن شیر مادر پروتئین‌های موجود در شیر گاو را دریافت خواهند کرد. (مگر این‌که مادر از خوردن لبنیات اجتناب کند.)مهم‌ترین نشانه آلرژی شیر، خون در مدفوع، اسهال و استفراغ است. اگر فرزند شما اگزما، کهیر، جوش‌های پوستی اطراف دهان و چانه، گرفتگی بینی، آبریزش بینی، سرفه، خس‌خس سینه یا اشکالات تنفسی داشته باشد، نشان‌دهنده آن است که دستگاه تنفسی او به شیر آلرژی دارد. بنابراین اگر کودک نوپای شما یکی از علائم زیر را داشت، حتما با پزشک او مشورت کنید.اگر کودک‌تان ناگهان دچار مشکلات تنفسی و استفراغ شد، او را به نزدیک‌ترین اورژانس ببرید. ممکن است آلرژی زندگی او را تهدید کند.اگر احساس کردید که کودک‌تان به شیر آلرژی دارد، در موادی غذایی که به او می‌دهید مثل پنیر، بستنی، ماست، مارگارینی که شامل شیر، کره، شکلات شیری و شیر پودری است، دقت کنید.

همه خواص شیر گاو، دوستی قدرتمند برای کودکان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.