۵۴۴۷۷
۳۵۳۵
۳۵۳۵

محیط های مناسب برای کودکان، امنیت را فراموش نکنید

در گزارشی که اخیرا توسط «سیف کیدز ورلدواید» انجام شده، راهکارهایی به والدین برای ایجاد محیطی امن تر در خانه برای فرزندان اشاره شده است.

نی نی بان، گروه ترجمه: در گزارشی که اخیرا توسط «سیف کیدز ورلدواید» انجام شده، راهکارهایی به والدین برای ایجاد محیطی امن تر در خانه برای فرزندان اشاره شده است. شاید از دانستن اینکه ۳.۵ میلیون بچه در جهان در هرسال به دلیل مصدومیت هایی که در خانه ها خیلی مرسوم و متداول هستند، به اورژانس می روند و تلخ تر اینکه ۲۲۰۰ بچه در سال به دلیل حوادثی که درخانه برایشان رخ می دهد، جان خود را از دست می دهند. برای محافظت از بچه ها نیازی ندارید که آنها را در جایی محبوس کنید یا بیست و چهارساعت شبانه روز مراقب آنها باشید. در این جا به ۹ راهکار ساده که می تواند به شما برای داشتن خانه ای امن تر کمک کند، اشاره شده است.

محیط های مناسب برای کودکان، امنیت را فراموش نکنید

1.در بالا و پایین پله های خانه از درهای مخصوص استفاده کنید و آنها را اگر ممکن است به دیوار بچسبانید.
2.وقتی بچه ها در آب یا در اطراف آب هستند، کاملا همه حواستان متوجه آنها باشند.
3.تخت بچه ها را خالی از اشیای دیگر بکنید و مطمئن باشید که آنها تنها و به پشت و در یک تخت می خوابند.
4.در خانه تمرینی برای فرار در موقع آتش سوزی با آنها داشته باشید و در خروج از خانه را موقع بروز این حوادث به آنها نشان دهید.
5. یک دستگاه هشدار دهنده مونوکسیدکربن در همه طبقات خانه به خصوص در نزدیکی اتاق خواب ها داشته باشید و باتری های آن را هر شش ماه کنترل کنید.
6.همه داروها را از دسترس و دید بچه ها دور نگه دارید. حتی داروهایی که هر روز مصرف می کنید. حواستان مراقب داروهایی که در جاهای دیگر گذاشته اید نظیر قرص های درون کیف و ویتامین های روی کانتر آشپزخانه باشد.
7.همه مواد شوینده و محصولات سمی و شیمیایی را از دسترس بچه ها دور نگه دارید.
8. تا جای ممکن تلویزیون ها را به دیوار آویزان کنید تا جای مطمئنی باشند یا اینکه آنها را روی یک میز با ارتفاع کم و محکم قرار دهید.
9. بیرون پنجره ها را نرده بزنید تا از بیرون افتادن و رفتن بچه ها جلوگیری کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.