بهترین فیزیوتراپیست تهران، یک فیزیوتراپیست خوب چه ویژگیهایی دارد؟
فیزیوتراپی یکی از درمانهای شایع برای بسیاری از مشکلات استخوانی و دردهای عضلانی است. اگر به دنبال یک فیزیوتراپیست خوب میگردید، این مقاله را از دست ندهید. در این مقاله قصد داریم تا بهترین فیزیوتراپیست تهران را به شما معرفی کنیم.
فیزیوتراپیستها طیف وسیعی از بیماریهای مربوط به استخوان، ماهیچه، سیستم قلبی عروقی، اعصاب و برخی دیگر از قسمتهای بدن را تشخیص میدهند و با روشهای مختلف فیزیوتراپی نسبت به درمان مشکلات اقدام میکنند. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به دلایل و مشکلات مختلفی نیازمند یک فیزیوتراپیست با تجربه میگردید، با ما همراه شوید تا علاوه بر معرفی بهترین فیزیوتراپیست تهران شما را با ویژگیهای یک تراپیست خوب و مشکلاتی که با این روش درمان میشوند، بیشتر آشنا کنیم.
در این مقاله میخوانید:
- فیزیوتراپیست چه درمانهایی را به ما پیشنهاد میدهد؟
- فیزیوتراپیست در درمان چه بیماریهایی به ما کمک می کند؟
- یک فیزیوتراپیست خوب چه ویژگیهایی دارد؟
- آگاه و هوشمند
- صبور و شنونده
- توجه به نیازهای بیمار
- ایجاد حس اعتماد
- واقع بین بودن
- همراهی با بیمار
- تمرکز بر فرایند درمان
- انعطاف پذیری
- دلسوز بودن
- مثبت بودن
- معرفی بهترین فیزیوتراپیست تهران
- خلاصه
فیزیوتراپیستها با تجویز درمانهای مختلف در این حوزه میتوانند به بیماران در مدیریت بیماریهای مزمن کمک کنند، توصیههایی برای شیوه زندگی ارائه دهند، تمرینات و روشهایی را برای مدیریت بهتر مشکلات بیمار تجویز کنند و توصیههای سودمندی را ارائه دهند. قبل از معرفی بهترین فیزیوتراپیست تهران بهتر است بیشتر با این روش آشنا شویم.
فیزیوتراپیست چه درمانهایی را به ما پیشنهاد میدهد؟
ممکن است شما به دلایل مختلفی مانند ضربه دیدن عضلات یا استخواههای خود در اثر تصادف ، زمین خوردن یا وارد شدن ضربه به بدنتان به فیزیوتراپیست مراجعه کنید. یک فیزیوتراپیست وضعیت شما را ارزیابی میکند و در مشکلات جسمی و حرکتی به شما کمک خواهد کرد و مشکلات شما را بهبود خواهد بخشید.
زمانی که به فیزیوتراپیست مراجعه میکنید، ممکن است انواع تمرینات و درمانها مانند موارد زیر را برای شما تجویز کند:
- ماساژ قسمتهای آسیبدیده به کمک دستگاههای مخصوص فیزیوتراپی یا متخصص مربوطه
- جابهجا کردن مفصل مربوطه و انجام تمرینات حرکتی برای افزایش دامنه حرکتی مفصل مورد نظر
- انجام حرکات کششی برای تقویت ماهیچههای آسیب دیده
مطالب پیشنهادی: بررسی علت و درمان درد مچ دست با فیزیوتراپی و ورزش
فیزیوتراپیست در درمان چه بیماریهایی به ما کمک می کند؟
فیزیوتراپیست معمولا تخصص گستردهای درباره مشکلات مختلف بدن دارد و همانطور که اشاره کردیم میتواند درمانهای مختلفی برای مشکل بیمار ارائه دهد.
از جمله بیماریهایی که میتوان با مراجعه به تراپیست به درمان و بهبود آنها پرداخت، میتوان به موترد زیر اشاره کرد:
- دردهای مربوط به دیسک کمر و مشکلات زانو
- آسیبهای ورزشی
- آرتروز
- دردهای عضلانی، رگ به رگ شدن و آسیبدیدگی
- بیاختیاری حرکتی در برخی اندامهای آسیبدیده
- بیماریها و اختلالات عصبی حرکتی مانند بیماری پارکینسون یا مولتیپل اسکلروزیس
- بیماریهای مزمن مانند پوکی استخوان و دردهای استخوانی ناشی از چاقی
- حرکت درمانی و توانبخشی بعد از سکته مغزی
- بهبودی وضعیت استخوانهای شکسته
- بهبود مشکلاتی که باعث تاخیر در رشد در کودکان میشود
بیشتر بخوانید: فیزیوتراپی در منزل با تجهیزات پیشرفته در تهران
یک فیزیوتراپیست خوب چه ویژگیهایی دارد؟
یک فیزیوتوراپیست خوب برای این که یک درمان موثر را ارائه دهد، باید در مهارتهای فردی و عملی خود نسبت به ارتباط سودمند و دو طرفه با بیمار و درک نیازهای او پویا عمل کند.
از جمله ویژگیهای یک تراپیست خوب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
آگاه و هوشمند
برای یافتن راه حلهای کارآمد فیزیوتراپیست موظف است که همواره دانش خود را به روز کند و به نوعی یک یادگیرنده مادامالعمر باشد. همچنین یک درمانگر فیزیوتراپی باید وضعیت بیمار را مشاهده کرده و کاملا ارزیابی کند تا درمان درستی را برای بیمار تجویز کند.
صبور و شنونده
این نکته بسیار حائز اهمیت است که فیزیوتراپیست با بیماران رفتاری صبورانه داشته باشد. زیرا بسیاری از بیمارانی که به یک درمانگر فیزیوتراپی مراجعه میکنند درد زیادی را متحمل میشوند و شرایط رفتاری با آنها ممکن است کمی سختتر باشد.
همچنین شنوندهای فعال بودن هنگام صحبتهای بیمار به تشخیص درستتر و دقیقتر مشکلات بیمار کمک شایانی خواهد کرد. و از طرفی هنگام توضیح نحوه درمان بهتر است آن را طوری بیان کند که بیمار را نترساند و فرآیند درمان را در چشم او دشوار جلوه ندهد.
مطالب پیشنهادی: اشعه دستگاه فیزیوتراپی، برای بارداری مضر است؟
توجه به نیازهای بیمار
یک فیزیوتراپیست خوب در طول درمان باید دائما نیازهای بیمار را برررسی کند و مطمئن شود که نحوه درمانی که برای بیمار خود تجوز کرده واقعا باعث بهبود عملکرد او شده و موثر واقع شود.
ایجاد حس اعتماد
یک فیزیوتراپیست خود در طول درمان بهتر است اعتماد بیمار خود را جلب کند تا بیمار با داشتن انگیزه کافی روند درمان موثرتری را پیش گیرد و در این راه ناامید نشود. زیرا بسیاری از درمانهای فیزیوتراپی ممکن است برای مدتی طولانی و مرتب تجویز شوند تا اثربخشی داشته باشند و در این بین حفظ انگیزه و روحیه بیمار توسط پزشک کاری ضروری است.
واقع بین بودن
برخی از شرایط مانند اختلالات اسکلتی عضلانی مزمن، برای درمان چالشبرانگیز هستند و برخی دیگر از بیماریهای مانند بیماری پارکینسون درمانی ندارند. مهم است که فیزیوتراپ در فرایند فیزیوتراپی و در مورد نتایجی که بیمار به دست میآورد واقعبین باشد و در بیماران خود، انتظارات غیرواقعی ایجاد نکند.
بیشتر بخوانید: مشکل ناباروری در زنان، درمان با فیزیوتراپی
همراهی با بیمار
بهترین فیزیوتراپها آنهایی هستند که میدانند همکاری بین فیزیوتراپ و بیمار مهم است، بنابراین با بیمار خود، گفتگوی آزاد دارند و همیشه در مورد بازخوردی که از بیماران خود دریافت میکند میاندیشند. همراه بودن با بیمار و ایجاد یک ذهنیت مشترک در مورد بیماری و همکاری پزشک و بیمار، راهی عالی برای یادگیری و رشد است و باعث افزایش رضایتمندی بیمار و نتایج پزشکی میشود.
بهترین فیزیوتراپها آنهایی هستند که میدانند همکاری بین فیزیوتراپ و بیمار مهم است، بنابراین با بیمار خود، گفتگوی آزاد دارند.
تمرکز بر فرایند درمان
یک فیزیوتراپ باید آماده باشد تا در موارد چالشبرانگیز، با انگیزه بماند. حتی هنگامی که بیماران تسلیم میشوند، مهم است که فیزیوتراپ بر روند درمان متمرکز شود، بیماران را ترغیب کند تا تمرینهای خود را ادامه دهند و مصمم باشد که در بهبودی بیماران به آنها کمک کند.
انعطاف پذیری
فرایند درمان در فیزیوتراپی، یک خط مستقیم نیست، بلکه بیماران فراز و نشیبهایی را تجربه میکنند. یک فیزیوتراپ خوب، انعطافپذیری لازم را دارد و قادر است با این فرایند تطبیق پیدا کند.
بیشتر بخوانید: نشستن و خوابیدن صحیح در بارداری، نظر فیزیوتراپیست
دلسوز بودن
برای کار مراقبت از بیمار، باید دلسوزی داشته باشید. ممکن است بیماران از روند درمان مضطرب شوند، بنابراین داشتن همدلی و دلسوز بودن میتواند بیمار را در مسیر درست درمان قرار بدهد.
مثبت بودن
کار با افرادی که درد دارند و از بیماری و درد، رنج میبرند، از نظر عاطفی سخت است. بنابراین مثبت و خوشبین بودن و داشتن ذهن باز از خصوصیات مهم یک فیزیوتراپ است. او میداند چگونه اتفاقات و پیامدهای منفی را تا حد امکان به یک اتفاق مثبت و سازنده تبدیل کند.
پیشنهاد ویژه نی نی بان: آشنایی با پزشکان متخصص ارتوپدی و توانبخشی
معرفی بهترین فیزیوتراپیست تهران
اگر در تهران زندگی میکیند و به دنبال یک فیزیوتراپیست خوب برای درمان مشکل خود و عزیزانتان هستید، در این بخش قصد داریم تا لیستی از بهترین فیزیوتراپیست تهران را در اختیارتان قرار دهیم.
- دکتر اسماعیل نوری (متخصص طب فیزیکی و توانبخشی،نوار عصب و عضله)
- دکتر بابک محمودیان (متخصص طب فیزیکی و توانبخشی)
- دکتر مریم راستگو (دکترای تخصصی فیزیوتراپی)
- دکتر فاطمه اجتهادی (متخصص پزشکی ورزشی)
- دکتر امین نوروزی فشخامی (دکترای تخصصی فیزیوتراپی)
خلاصه
فیزیوتراپیستها طیف وسیعی از بیماریهای مربوط به استخوان، ماهیچه، سیستم قلبی عروقی، اعصاب و برخی دیگر از قسمتهای بدن را تشخیص میدهند و با روشهای مختلف فیزیوتراپی درمان میکنند. آرتروز، دردهای عضلانی، رگ به رگ شدن و آسیبدیدگی، بیاختیاری حرکتی در برخی اندامهای آسیبدیده، بیماریها و اختلالات عصبی حرکتی مانند بیماری پارکینسون یا مولتیپل اسکلروزیس، برخی از بیماریهایی هستند که فیزیوتراپ، به درمان آنها میپردازد. یک فیزیوتراپیست خوب، صبور، دلسوز، واقعبین، آگاه و دلسوز است و با بیمار، همراهی میکند.
برای یافتن متخصصان مورد نظر خود به کلینیک نی نی بان مراجعه کنید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼