۲۳۱۹۹۸

درمان تخصصی ایمپلنت، بهترین‌ها را انتخاب کنید

شاید از بیماری لثه، پوسیدگی دندان یا آسیب دندان رنج می‌برید، یا شاید دندان‌های طبیعی خود را از دست داده‌اید. در همه این موارد، درمان تخصصی ایمپلنت، معمولا یکی از بهترین گزینه‌ها است.

درمان تخصصی ایمپلنت، بهترین‌ها را انتخاب کنید

شاید از بیماری لثه، پوسیدگی دندان یا آسیب دندان رنج ببرید، یا شاید دندان‌های طبیعی خود را از دست داده‌اید. در همه این موارد، درمان تخصصی ایمپلنت ، معمولا یکی از بهترین گزینه‌ها است.

در این مقاله می‌خوانید:

  • چرا باید به فکر ایمپلنت باشید؟
  • چرا انتخاب دندانپزشک متبحر، مهم است؟
  • نحوه انتخاب یک متخصص برای درمان تخصصی ایمپلنت
  • عوارض درمان تخصصی ایمپلنت
  • روش انجام ایمپلنت
  • چه فرایندی را باید در ایمپلنت دندان انتظار داشته باشید؟
  • بعد از عمل ایمپلنت
  • نتایج ایمپلنت
  • مراقبت‌های پس از انجام ایمپلنت
  • خلاصه

چرا باید به فکر ایمپلنت باشید؟

بدون شک، کاشت ایمپلنت دندان، یک تصمیم مهم است. اما چرا باید به فکر ایمپلنت باشید؟ ایمپلنت دندانی، یک وسیله پزشکی است که برای حمایت از دندان اضافی، پل یا پروتز متحرک در استخوان فک فرد قرار می‌گیرد. ایمپلنت می‌تواند از تیتانیوم، آلیاژی مخلوط با تیتانیوم، یا زیرکونیا ساخته شود.
ایمپلنت دندان می‌تواند با تقویت عملکرد جویدن، از دندان‌های طبیعی اطراف محافظت کند. جلوگیری از تحلیل استخوان، بهبود قدرت گاز گرفتن و در نهایت افزایش اعتماد به نفس از مزایای ایمپلنت است.
علاوه بر این‌ها، ایمپلنت‌ها مانند دندان‌های طبیعی به نظر می‌رسند، حسی مانند دندان‌های طبیعی دارند، ماندگاری طولانی دارند، گفتار را بهبود می‌بخشند و سلامت دهان را ارتقا می‌دهند.
پس عجیب نیست که بسیاری از دندانپزشکان، ایمپلنت‌های دندانی را بهترین راه حل برای حفظ لبخند افراد می‌دانند.

درمان تخصصی ایمپلنت، بهترین‌ها را انتخاب کنید
چرا انتخاب دندانپزشک متبحر، مهم است؟

کیفیت زندگی شما می‌تواند تحت تاثیر کیفیت و کمیت دندان‌های شما قرار بگیرد. بنابراین، هنگامی که تصمیم به کاشت ایمپلنت دندان گرفتید، باید تمام تلاش خود را به کار ببندید تا سلامت دهان و دندان خود را به پزشکی متخصص و متبحر بسپارید.
به این دلیل که ایمپلنت دندان شامل جراحی می‌شود، اگر می‌خواهید یک تجربه خوب و نتایج عالی داشته باشید، باید یک متخصص ایمپلنت دندان حرفه‌ای و با تجربه پیدا کنید. کاشت ایمپلنت دندان درست مانند هر روش جراحی، خطرات و عوارضی دارد، اما یک دندانپزشک متخصص می‌تواند عوارض را به حداقل برساند.
انتخاب متخصص ایمپلنت متبحر می‌تواند به معنای تفاوت بین یک ایمپلنت موفق و یک ایمپلنت ناموفق باشد. ایمپلنت‌ها نه تنها ظاهر شما را تحت تاثیر قرار می‌دهند، بلکه روی دندان‌ها و لثه‌های شما هم تاثیر می‌گذارند چون یک ایمپلنت ناموفق می‌تواند منجر به آسیب به استخوان فک شود.
با این اوصاف حتما متوجه شده‌اید که انتخاب دندانپزشک برای ایمپلنت دندان را نباید ساده بگیرید.


نحوه انتخاب یک متخصص برای درمان تخصصی ایمپلنت

معمولا همه دندانپزشک‌ها می‌توانند ایمپلنت انجام دهند، با وجود این، بسیاری از دندانپزشکان عمومی، بیمارانی را که نیاز به ایمپلنت دندانی دارند، به «پریودنتیست‌ها» یا جراحان دندان ارجاع می‌دهند.

درمان تخصصی ایمپلنت، بهترین‌ها را انتخاب کنید


لازم است نکات مهمی برای پیدا کردن متخصص ایمپلنت دندان در نظر بگیرید:


1- آموزش تخصصی

در حالت ایده‌آل، دندانپزشکی که انتخاب می‌کنید باید آموزش‌های تکمیلی در زمینه درمان ایمپلنت دندان را دریافت کرده باشد.
اما نباید به همین جا ختم شود: ضروری است که دندانپزشکی که انتخاب می‌کنید تحت آموزش مداوم قرار بگیرد تا از آخرین روندها و تکنیک‌ها در این زیرشاخه خاص از دندانپزشکی مطلع شود.
بهتر است در مورد سابقه دندانپزشکان مختلف در انجام ایمپلنت دندان تحقیق کنید.

داشتن سال‌ها تجربه به عنوان متخصص ایمپلنت، دندانپزشک را قادر می‌سازد تا در رسیدگی به انواع درمان‌ها ماهر باشد و در عین حال مطمئن شود که این روش تا حد امکان کمترین استرس را برای بیمار به همراه دارد.


2- تجربه گسترده در کاشت دندان

درست است که آموزش کاملا ضروری است، اما هیچ جایگزینی برای تجربه عملی وجود ندارد. بنابراین، علاوه بر داشتن دانش کافی و آموزش مناسب در مورد ایمپلنتولوژی، مهم است که دندانپزشک در کاشت دندان حداقل سه تا پنج سال تجربه داشته باشد.
پیدا کردن متخصص پروتزهای دندانی می‌تواند نقطه شروع خوبی برای جستجوی یک متخصص ایمپلنت دندان باشد.
داشتن سال‌ها تجربه به عنوان متخصص ایمپلنت، دندانپزشک را قادر می‌سازد تا در رسیدگی به انواع درمان‌ها ماهر باشد و در عین حال مطمئن شود که این روش تا حد امکان کمترین استرس را برای بیمار به همراه دارد.
دیگر مواردی که در انتخاب دندانپزشک باید مد نظر قرار بدهید، عبارتند از:

  • بردباری در ارائه مراقبت‌های دندانی
  • داشتن سابقه خوب و نظرات مثبت بیماران
  • موقعیت مکانی مناسب مطب و فضای آرامش‌بخش آن


عوارض درمان تخصصی ایمپلنت

مانند هر جراحی دیگری، جراحی ایمپلنت دندان هم خطراتی برای سلامتی دارد. با این حال، مشکلات نادر هستند و زمانی که رخ می‌دهند معمولا جزئی و به راحتی قابل درمان هستند. عوارض ایمپلنت عبارتند از:

  • عفونت در محل ایمپلنت
  • آسیب به ساختارهای اطراف مانند دندان‌های مجاور یا رگ‌های خونی
  • آسیب عصبی که می‌تواند باعث درد، بی‌حسی یا سوزن‌سوزن شدن دندان‌ها، لثه‌ها، یا لب‌ها شود
  • مشکلات سینوس

روش انجام ایمپلنت

فرآیند برنامه‌ریزی برای ایمپلنت‌های دندانی ممکن است شامل متخصصان مختلفی باشد، از جمله جراح دهان و فک و صورت، پریودنتیست (دندانپزشک متخصص در درمان ساختارهایی که از دندان‌ها حمایت می‌کنند مانند لثه و استخوان)، متخصص پروتز که دندان‌های مصنوعی را طراحی می‌کند و حتی گاهی متخصص گوش، حلق و بینی.
به این دلیل که ایمپلنت‌های دندانی به یک یا چند عمل جراحی نیاز دارند، برای آماده شدن برای این فرآیند باید یک ارزیابی کامل داشته باشید که شامل این موارد است:

درمان تخصصی ایمپلنت، بهترین‌ها را انتخاب کنید


معاینه جامع دندانپزشکی

به احتمال زیاد عکس‌های اشعه ایکس و سه‌بعدی از دندان‌های شما گرفته و مدل‌هایی از دندان و فک شما ساخته می‌شود.


بررسی سابقه پزشکی شما

در مورد هر گونه بیماری و هر دارویی که مصرف می‌کنید، از جمله داروهای تجویزی و بدون نسخه و مکمل‌ها، به پزشک خود اطلاع دهید. اگر بیماری قلبی خاصی دارید، یا از ایمپلنت‌های ارتوپدی استفاده می‌کنید، پزشک ممکن است قبل از جراحی آنتی‌بیوتیک تجویز کند تا از عفونت پیشگیری شود.

برای کنترل درد، گزینه‌های بیهوشی حین جراحی شامل بی‌حسی موضعی، آرام‌بخش یا بیهوشی عمومی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.


طرح درمان

پزشک، متناسب با شرایط شما، برای طرح درمان عوامل مانند تعداد دندان‌هایی که نیاز به تعویض دارید و وضعیت استخوان فک و دندان‌های باقی‌مانده را در نظر می‌گیرد.
برای کنترل درد، گزینه‌های بیهوشی حین جراحی شامل بی‌حسی موضعی، آرام‌بخش یا بیهوشی عمومی مورد استفاده قرار خواهد گرفت. با متخصص دندانپزشکی خود در مورد اینکه کدام گزینه برای شما بهترین است، صحبت کنید. تیم مراقبت از دندان شما بسته به نوع بیهوشی شما، در مورد خوردن و آشامیدن قبل از جراحی به شما آموزش می‌دهد.
اگر آرام‌بخش یا بیهوشی عمومی دارید، برنامه‌ریزی کنید که بعد از جراحی، یکی از اقوام یا دوستانتان شما را به خانه ببرد و بقیه روز را استراحت کنید.


چه فرایندی را باید در ایمپلنت دندان انتظار داشته باشید؟

جراحی ایمپلنت دندان معمولا یک جراحی سرپایی است که به صورت مرحله‌ای انجام می‌شود و بین دو عمل فاصله می‌افتد. فرآیند کاشت ایمپلنت دندان شامل مراحل مختلفی است که عبارتند از:

  • برداشتن دندان آسیب‌دیده
  • آماده‌سازی استخوان فک (پیوند)، (در صورت نیاز)
  • کاشت ایمپلنت دندان
  • رشد و بهبود استخوان
  • قرار دادن تکیه‌گاه
  • قرار دادن دندان مصنوعی

کل فرآیند ممکن است از ابتدا تا انتها چندین ماه طول بکشد. بیشتر این زمان به درمان و انتظار برای رشد استخوان جدید در فک شما اختصاص دارد. بسته به شرایط شما، گاهی اوقات می‌توان مراحل خاصی را با هم ترکیب کرد.

بعد از عمل ایمپلنت

چه جراحی ایمپلنت دندان را در یک مرحله انجام دهید، یا چند مرحله، ممکن است برخی از ناراحتی‌های معمول مرتبط با هر نوع جراحی دندان را تجربه کنید که شامل این موارد است:

  • تورم لثه و صورت
  • کبودی پوست و لثه‌ها
  • درد در محل ایمپلنت
  • خونریزی جزئی

ممکن است پس از جراحی ایمپلنت دندان به داروهای مسکن یا آنتی‌بیوتیک نیاز داشته باشید. اگر تورم، ناراحتی یا هر مشکل دیگر در روزهای بعد از جراحی بدتر شد، با جراح خود تماس بگیرید.

پس از جراحی ایمپلنت دندان به داروهای مسکن یا آنتی‌بیوتیک نیاز داشته باشید. اگر تورم، ناراحتی یا هر مشکل دیگری در روزهای بعد از جراحی بدتر شد، با جراح دهان خود تماس بگیرید.

پس از هر مرحله از جراحی، ممکن است نیاز داشته باشید حین بهبودی، غذاهای نرم مصرف کنید. به طور معمول، جراح شما از بخیه‌هایی استفاده می کند که خود به خود جذب می‌شوند. در غیر اینصورت، جراح باید آن‌ها را بکشد.


نتایج ایمپلنت

اکثر ایمپلنت‌های دندانی موفق هستند. با این حال، گاهی اوقات، استخوان به اندازه کافی با ایمپلنت فلزی ترکیب نمی‌شود. مثلا سیگار کشیدن ممکن است در شکست ایمپلنت و عوارض بیشتر آن تاثیر داشته باشد.
اگر استخوان به اندازه کافی جوش نخورد، ایمپلنت برداشته می‌شود، استخوان تمیز می‌شود و می‌توانید در حدود سه ماه دیگر این روش را امتحان کنید.


مراقبت‌های پس از انجام ایمپلنت

شما می‌توانید با این کارها به سلامت بقیه دندان‌های طبیعی خود کمک کنید:


بهداشت دهان و دندان را به خوبی رعایت کنید

درست مانند دندان‌های طبیعی، باید ایمپلنت‌ها، دندان‌های مصنوعی و بافت لثه را تمیز نگه دارید. مسواک‌های طراحی‌شده ویژه، مانند یک مسواک بین دندانی که بین دندان‌ها می‌لغزد، می‌تواند به تمیز کردن گوشه‌ها و شکاف‌های اطراف دندان‌ها، لثه‌ها و پایه‌های فلزی کمک کند.

بعد از ایمپلنت، خوراکی‌های سفت مانند یخ و آب‌نبات‌های سفت را نجوید چون می‌توانند تاج، یا دندان‌های طبیعی شما را بشکنند.


به طور منظم به دندانپزشک مراجعه کنید

برای اطمینان از سلامت و عملکرد مناسب ایمپلنت‌های خود، معاینات دندانپزشکی را برنامه‌ریزی کنید.
 

درمان تخصصی ایمپلنت، بهترین‌ها را انتخاب کنید

دکتر کیهان قدیمی، جراح دندانپزشک


جهت مشاوره فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم
 

 

درمان تخصصی ایمپلنت، بهترین‌ها را انتخاب کنید

keyhan_kaj_dental

درمان تخصصی ایمپلنت، بهترین‌ها را انتخاب کنید

۰۹۱۹۳۶۶۶۷۰۴

۰۹۳۸۶۰۴۶۸۰۱

درمان تخصصی ایمپلنت، بهترین‌ها را انتخاب کنید

آدرس: سعادت آباد، بلوار دریا، بین گلها و رامشه، پلاک ۶۴.طبقه اول واحد ۴


از عادت‌های مضر خودداری کنید

خوراکی‌های سفت مانند یخ و آب‌نبات‌های سفت را نجوید چون می‌توانند تاج، یا دندان‌های طبیعی شما را بشکنند. از مصرف تنباکو و محصولات کافئین‌دار که باعث لکه دندان‌ها می‌شوند، خودداری کنید. اگر دندان‌قروچه می‌کنید، تحت درمان قرار بگیرید.

درمان تخصصی ایمپلنت، بهترین‌ها را انتخاب کنید

خلاصه

ایمپلنت دندانی، یک وسیله پزشکی است که برای حمایت از دندان اضافی، پل یا پروتز متحرک در استخوان فک فرد قرار می‌گیرد. برای انتخاب دندانپزشکی که کار ایمپلنت انجام می‌دهد، باید دقت ویژه داشته باشید. عفونت، مشکلات سینوس و آسیب عصبی، برخی از عوارض ایمپلنت هستند. پس از انجام درمان تخصصی ایمپلنت باید بهداشت دهان و دندان خود را رعایت و برای ملاقات‌های دندانپزشکی برنامه‌ریزی کنید.

منبع: thantakit

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند