۲۴۱۴۴۹
۱۴
۱۴

۸ عبارتی که استفاده از آن شما را خنگ و کم هوش نشان می دهد

همه ما از کلمات خاصی در مکالمات روزمره خود استفاده می کنیم بدون اینکه بدانیم چگونه ممکن است بر باهوش به نظر رسیدن ما تأثیر بگذارند.

8 عبارتی که استفاده از آن شما را خنگ و کم هوش نشان می دهد

در این مقاله، ۸ کلمه ای را که اگر می خواهید هوشمندانه به نظر برسید، نباید استفاده نکنید، به اشتراک می گذاریم. این موارد در مورد پرمدعا بودن نیست، بلکه در مورد برجسته کردن بهترین خود است. 

همه ما از کلمات خاصی در مکالمات روزمره خود استفاده می کنیم بدون اینکه بدانیم چگونه ممکن است بر باهوش به نظر رسیدن ما تأثیر بگذارند.

برخی از کلمات بسیار رایج، در واقع می توانند باعث شوند که ما کمتر از آنچه که هستیم باهوش به نظر برسیم. و چه کسی آن را می خواهد؟

در این مقاله، ۸ کلمه ای را که اگر می خواهید هوشمندانه به نظر برسید، نباید استفاده نکنید، به اشتراک می گذاریم. این موارد در مورد پرمدعا بودن نیست، بلکه در مورد برجسته کردن بهترین خود است.

۱) به معنای واقعی کلمه

این به معنای واقعی کلمه اولین عبارتی است که اگر می خواهید فرد هوشمندانه‌ای به نظر برسید باید از دایره لغات شما خارج شود.

عبارت"به معنای واقعی کلمه" به خودی خود بد نیست. این عبارت کاملاً خوبی است که می توان به طور مؤثر از آن استفاده کرد. اما نکته اینجاست - بیشتر مردم از آن اشتباه استفاده می کنند!

این یک ابزار تاکیدی نمایشی نیست، بلکه بیانیه واقعیت است. بنابراین نباید بگویید "من به معنای واقعی کلمه دارم از خنده می میرم"، مگر اینکه واقعاً در یک موقعیت تهدید کننده زندگی ناشی از قهقهه بیش از حد قرار داشته باشید.

هر بار که از "به معنای واقعی کلمه" استفاده می کنید، هوش شما کم نشان داده می شود، مگر اینکه کاملاً ضروری و دقیق استفاده شود.

۲) در واقع

"در واقع" کلمه ای است که اغلب به اشتباه و غیر ضروری استفاده می شود. این کلمه ای است که به معنای چیزی شگفت انگیز یا متناقض است، اما اغلب به عنوان پرکننده، شبیه به "مانند" استفاده می شود.

علاوه بر این، می‌تواند باعث شود که شما تحقیرآمیز یا بحث‌انگیز به نظر برسید. وقتی جمله‌ای را با «در واقع…» شروع می‌کنید، می‌تواند به گونه‌ای ظاهر شود که گویی در حال تصحیح فردی هستید که با او صحبت می‌کنید، حتی اگر قصد شما این نباشد.

در مورد زمان و نحوه استفاده از "در واقع" محتاط باشید. گاهی اوقات می تواند به هوش شما آسیب برساند.

8 عبارتی که استفاده از آن شما را خنگ و کم هوش نشان می دهد

۳) اساسا

"اصولا" یکی دیگر از آن کلماتی است که بیشتر از آنچه که ما تصور می کنیم به مکالمات ما نفوذ میکند.

زمانی استفاده می شود که بخواهیم یک مفهوم یا ایده را ساده کنیم، که چیز بدی نیست. با این حال، استفاده بیش از حد از «اساسا» می تواند به طور ناخواسته این پیام را ارسال کند که شما در حال صحبت کردن با مخاطبان خود هستید، گویی آنها نمی توانند پیچیدگی کامل موضوع را درک کنند.

ارتباط هوشمند شامل احترام گذاشتن به ظرفیت درک مخاطبان شماست. به جای متوسل شدن به "اصولا"، سعی کنید چیزها را به روشی واضح و محترمانه توضیح دهید.

۴) فقط

"فقط" یک کلمه کوچک با تأثیر بزرگ است.

ما اغلب از «فقط» برای ملایم‌تر کردن درخواست‌ها یا اظهارات خود استفاده می‌کنیم، اما در نهایت می‌تواند اهمیت آنچه را که می‌گوییم کم کند. به عنوان مثال، "من فقط فکر می کنم که ..." یا "من فقط می دانم که آیا ...".

به طور ناخودآگاه، گویی ما برای افکار یا ایده های خود قبل از اینکه فرصتی برای در نظر گرفتن داشته باشند عذرخواهی می کنیم.

افکار و ایده های شما ارزشمند است. آنها را با "فقط" کوچک نکنید. با اعتماد به نفس پشت حرف خود بایستید. این فقط در مورد هوشمند به نظر رسیدن نیست. این در مورد ارزش گذاری هوش خود نیز است.

۵) ام

"ام" یک کلمه پرکننده است که وقتی فکر می کنیم، عصبی یا مطمئن نیستیم استفاده می کنیم. اما استفاده همیشگی از آن می‌تواند باعث شود ما نسبت به آنچه که واقعاً هستیم، اعتماد به نفس کمتری داشته باشیم.

می‌توانید ام را با مکث کردن جایگزین کنید. این وقفه های بی صدا نه تنها باعث می شود که باهوش تر به نظر برسید، بلکه به شما زمان می دهد تا افکارتان را جمع کنید.

۶) خیلی

کلمه "بسیار" اغلب برای تاکید بر چیزی استفاده می شود. به عنوان مثال، ممکن است بگویید: "خیلی خسته هستم" یا "خیلی جالب بود". اما استفاده از "بسیار" در واقع می تواند حرف‌های شما را به جای تقویت آن تضعیف کند. این یک کلمه مبهم است که ارزش زیادی اضافه نمی کند. گفتن "من خسته شدم" یا "جذاب کننده بود" بسیار قدرتمندتر است.

"خیلی" را کنار بگذارید و کلمات توصیفی و تاثیرگذارتری را انتخاب کنید. این یک تغییر کوچک است که می تواند تفاوت بزرگی در میزان هوشمندی شما ایجاد کند.  


بیشتر بخوانید: دلایلی که باعث می شود شما خواستگار نداشته باشید 


8 عبارتی که استفاده از آن شما را خنگ و کم هوش نشان می دهد

۷) صادقانه

"صادقانه" کلمه ای است که ما اغلب برای تأکید بر صداقت خود استفاده می کنیم. اما این را در نظر بگیرید: آیا هر چیزی که می گوییم نباید صادق باشد؟

استفاده مکرر از "صادقانه" می تواند به طور ناخواسته به این معنی باشد که سایر اظهارات شما ممکن است درست نباشد. کمی شبیه این است که بگویید: «این بار دروغ نمی گویم».

به جای تکیه بر "صادقانه" برای اطمینان از اینکه شنونده شما را باور می کند، روی اعتبار گفته های خود و ثبات حقیقت خود تمرکز کنید.

۸) همیشه/هرگز

"همیشه" و "هرگز" کلمات مطلقی هستند که جایی برای استثنا یا تغییرات باقی نمی گذارند. آنها می توانند اظهارات شما را بیش از حد ساده یا اغراق آمیز جلوه دهند، که می تواند باهوش به نظر رسیدن شما را کاهش دهد.

زندگی، ایده ها و موقعیت ها به ندرت سیاه و سفید هستند. آنها پر از تفاوت های ظریف و استثنا هستند. استفاده از کلماتی که منعکس کننده این پیچیدگی هستند می تواند به شما کمک کند هوشمندتر و متفکرتر به نظر برسید.

سعی کنید «همیشه» و «هرگز» را با عبارات ظریف تری مانند «اغلب»، «به ندرت»، «معمولا» یا «به ندرت» جایگزین کنید. این یک تغییر کوچک است که در مورد درک شما از پیچیدگی جهان صحبت می کند.

قدرت کلمات

زیبایی و پیچیدگی زبان در توانایی آن در شکل دادن به افکار، ادراکات و تعاملات ما نهفته است. کلمات فقط ترکیبی از حروف نیستند. آنها حاملان عقل و بیان ما هستند.

۸ کلمه ای که در این مقاله مورد بحث قرار دادیم ممکن است بی اهمیت به نظر برسند، اما تأثیر آنها بر نحوه درک شما می تواند عمیق باشد. هر کلمه ای که برای گنجاندن یا حذف از واژگان خود انتخاب می کنید، آجری است که شخصیت فکری شما را می سازد.

همانطور که در مکالمات خود دقت می کنید، قدرت هر کلمه را به خاطر بسپارید. این فقط در مورد هوشمند به نظر رسیدن نیست. این در مورد ایجاد افکار و ایده های شما با وضوح و دقت است.

کلمات شما قدرت شماست. از آنها عاقلانه استفاده کنید.

 

منبع: سلامت نیوز

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.