۱۷۶۲۰۴

ژیمناستیک از چه سنی برای کودکان مناسب است؟

بازی سالم بخش مهمی از حفظ سلامت جسمی و روانی کودکان در تمام سنین است.

بازی سالم بخش مهمی از حفظ سلامت جسمی و روانی کودکان در تمام سنین است. شرکت در کلاسهای ژیمناستیک یک راه فوق العاده برای فرزند شماست تا با دوستان خود در یادگیری مهارت های ارزشمندی مانند تعادل، قدرت، خودآگاهی، صبر و استقامت همراه باشه. مهارت هایی که در این ورزش آموخته می شه، می تونه منجر به پیشرفت کلی کودک بشه. حالا سوالی که برای خیلی از والدین ایجاد شده اینه که فرزندم را در چه سنی به این کلاسها بفرستم مناسبه؟ در مطلب زیر ما فواید ژیمناستیک برای کودکان و سن مناسب را بیان کردیم با ما همراه باشید.

ژیمناستیک از چه سنی مناسبه؟
هنگامی که کودکان به سن چهار تا شش سالگی میرسن توصیه می شه که به کلاس ژیمناستیک فرستاده شوند. این به دلیل آن است که کودکان در این سنین احساس خوبی نسبت به حفظ تعادلی دارن که به آنها اجازه میده در جنب و جوش های پیچیده تر در این کلاس ها شرکت کنن. بچه های بزرگتر به راحتی میتونن از این ورزش لذت ببرند. والدین فرزندان را تا سن 9، 10 سالگی در این کلاسها ثبت نام میکنن. علاوه بر این اگر فرزندتون به ورزشهای تیمی مانند بیس بال یا فوتبال علاقه مند بود همراهیشون کنین و فقط علایق خودتون را به او دیکته نکنین و به کلاسهای دیگر که دوست داره نیز بفرستین.

تجربه یک کلاس پر جنب و جوش با ژیمناستیک
کلاس های ژیمناستیک یک ورزش ایده آل برای کودکان بسیار کوچک است، به ویژه کودکانی که کمتر از چهار یا پنج سال سن دارند. در حین انجام حرکات، کودک فرصتی برای بازی و حرکت در یک محیط نرم و امن و راحت خواهند داشت، زیرا مهارت های حرکتی مختلف و البته خوشایند را با گذراندن وقت در یک گروه دوستانه بدست میارن. این کلاسها فرصتی را برای کودک فراهم میکنه تا یاد بگیرند چگونه بدن خود را با روش های جدید، جذاب و سرگرم کننده حرکت بدن. همچنین انجام این تمرینات پایه به کودک کمک میکنه تا از لحاظ جسمی و ذهنی رشد خوبی نسبت به همسالان خودش داشته باشن.

چرا بچه ها ورزش ژیمناستیک را انجام بدهند؟
رشد مهارت های اجتماعی:
تعامل، همکاری، رو به جلو حرکت کردن، نگاه کردن و یاد گرفتن، گوش دادن، کار تیمی.
رشد مهارت های شناختی:
تمرکز، مراقبت از خود، حل مشکل، دنبال کردن دستورالعمل ها.
تقویت اعتماد به نفس:
موفقیت، غلبه بر ترس، هدف گیری، تعهد.
رشد فیزیکی:
قدرت، انعطاف پذیری، هماهنگی، سرعت، تعادل، استقامت.
سرگرمی:
بازی ها، موسیقی، جنب و جوش، احساس پرواز

تاثیر ژیمناستیک بر سلامت عمومی
ورزش ژیمناستیک به کودکان کمک می کنه تا از لحاظ جسمی فعال و سالم باشن. انجام هر ورزشی خطر ابتلا به چاقی، بیماری قلبی و دیابت را در بزرگسالی کاهش خواهد داد. شرکت در کلاسهای این ورزش میتونه به کودکان آموزش بده که چگونه یک زندگی سالم داشته باشن. در زمانی که بدنشون در حال رشده با ادامه دادن ورزش کمک بزرگی به رشد مناسب و بیشتر خودشون خواهند کرد.

ژیمناستیک و فواید اجتماعی
شرکت در این نوع کلاسها میتونه به کودکان کمک کنه تا زندگی بهتری داشته باشه و مهارت های لازم را برای رفع چالش های جسمانی و احساسی در زندگی را یاد بگیره. حضور در کلاس ژیمناستیک به طور منظم، برای کودکان فرصتی برای برقراری ارتباط با افراد هم سن خود و شروع کار تیمی و مشارکت با بزرگسالان را فراهم می کند. بسیاری از محققان معتقدند این ورزش به کودکان فرصت میده تا در مورد مهارت های اجتماعی مانند گوش دادن، دنبال کردن مسیر، آرام بودن و احترام به دیگران را یاد بگیرند. این ورزش برای بچه ها نیز سرگرم کننده هست، چرا که باعث میشه که دوستان جدید پیدا کنند و به استقلال فردی برسند.

رشد مهارت های هماهنگی و تعادل
ژیمناستیک به کودکان کمک میکنه طیف وسیعی از مهارت های حرکتی و هماهنگی را بسازند و همچنین باعث شناخت بیشتر آنها از بدن خود و کنترل بهتر اندامها خواهد شد. یک کودک ژیمناست یاد میگیره که چگونه از قسمتهای مختلف بدنش در حرکتهای متفاوت استفاده کنه. شرکت در ژیمناستیک آگاهی، کنترل و هماهنگی بدن را توسعه میده که می تونه برای دیگر فعالیت های جسمانی، ورزش و زندگی روزمره مفید باشه.

ژیمناستیک و قدرت بدنی
ژیمناست ها از نظر قدرت بدنی بسیار مشهور هستند. شرکت در ژیمناستیک در سن نوجوانی می تونه به قدرت عضلات و استقامت بدن کمک فراوانی کنه. ژیمناست ها ا نظر بدنی نسبت به سایر افراد در سطح بالاتری قرار دارن، چرا که آنها با انجام تمرینات زیاد و تربیت ماهیچه های بدنشون تونستن بدن خوش فرم و در عین حال قوی داشته باشن.
منبع: دونفره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند