۲۲۸۶۷۶
۶۳۸۲
۶۳۸۲

مشکلات ارتباطی والدین با فرزندان

مشکلات ارتباطی والدین با فرزندان چه تاثیری در روابط اجتماعی آنها دارد؟ آیا رابطه آسیب دیده، شخصیت آنها را متزلزل می‌کند؟ برای ترمیم این روابط باید چه کرد؟ برای پیش‌گیری از آسیب چه کنیم؟

ایجاد و حفظ رابطه با کودک نیاز به کار دارد. حتی دوست داشتنی ترین والدین باید زمان و تلاش زیادی را برای ایجاد روابط مثبت با فرزندان خود اختصاص دهند. با این حال ، والدین هنوز هم می توانند با فرزندان خود مشکل داشته باشند ، حتی اگر تمام تلاش خود را برای جلوگیری از آنها انجام داده باشند. هنگامی که مشکلات بوجود می آیند ، وقت خود را صرف تأسف و شکایت کردن از رابطه خراب نکنید. در عوض ، اقدامات لازم را برای رفع مشکلات انجام دهید و بازسازی روابط سالم با فرزندان خود را آغاز کنید. چه چهار ، چه چهارده ساله باشند ، برای شروع روابط صحیح هنوز دیر نیست.

مشکلات ارتباطی والدین با فرزندان

اهمیت رابطه بین والدین و فرزندان

رابطه والدین-فرزند نقش مهمی در رشد کودک دارد. ارین تبن ، مشاور بالینی ، که به طور منظم کار می کند ، می گوید: "هنگامی که بچه ها با والدین خود روابط قابل اعتماد ، قابل اعتماد ، سازگار و پایدار دارند ، پایگاه امنی دارند که از آن می توانند دنیای خود را کاوش کرده و تجربه کنند و منجر به رشد و نمو سالم شود." به طور مستقیم با والدین برای بهبود نحوه تعامل با فرزندان خود. Tebben همچنین خاطرنشان می کند که "کودکان همچنین از روابط خود با والدین خود به عنوان الگویی برای روابط با دیگران استفاده می کنند. اگر آنها رابطه ای مثبت و قوی با والدین خود نداشته باشند ، ایجاد روابط قوی و مثبت برای آنها بسیار دشوارتر خواهد بود. با دیگران ارتباط برقرار کنید. "

مطلب پیشنهادی: روش تربیت صحیح کودک و بایدها و نبایدهای فرزندپروری

در حالی که هیچ دستورالعملی برای ایجاد رابطه سالم والدین/فرزندان وجود ندارد ، والدین می توانند چند کار را برای ایجاد یک رابطه مثبت و جلوگیری از بسیاری از مشکلات مشترک روابط انجام دهند. برای والدین ، ​​اغلب می توان با به خاطر سپردن این سه روش از مشکلات جلوگیری کرد یا آنها را کاهش داد.

  • والدین باید با فرزندان خود ارتباط برقرار کرده و فرزندان خود را تشویق کنند تا احساسات خود را بیان کرده و نیازهای خود را بیان کنند.
  • والدین باید فرزندان خود را تأمین کنند و نیازهای جسمی و روحی آنها را برآورده کنند.
  • والدین باید نظم و انضباط مداوم ، مرزهای سالم و اطمینان از پیروی فرزندان از آنها را ارائه دهند.

مطلب پیشنهادی: نقش ‌والدین‌ در‌ کنترل دعوای فرزندان

مشکلات ارتباطی والدین با فرزندان

اغلب ، علیرغم تمام تلاشهای والدین ، ​​مشکلات ارتباطی والدین/فرزند بوجود می آید. این مشکلات ممکن است از کودکی شروع شود یا با بزرگ شدن کودک رشد کند و وارد مراحل مختلف رشد شود. به عنوان مثال ، یک نوجوان ممکن است نسبت به والدین خود بی احترامی کند زیرا شروع به خودخواهی می کند و بیش از خانواده به دوستانش وابسته است. برخی از مشکلات نیاز به کمی زمان اضافی و توجه متمرکز برای ناپدید شدن آنها دارند ، در حالی که برخی دیگر ممکن است از والدین بخواهند شیوه فرزندپروری خود و نحوه تعامل روزانه با فرزندان خود را به شدت تغییر دهند.

مشکلات ارتباطی والدین با فرزندان

1) فقدان احترام

کودکانی که به والدین خود احترام نمی گذارند غالباً با عدم اطاعت از والدین یا بی توجهی به احساسات و احساسات خود ، بی احترامی خود را نشان می دهند. این عدم احترام ممکن است به عزت نفس کودک منتقل شود و باعث شود او انتخاب های بدی انجام دهد. همچنین ممکن است به نحوه احترام کودک به دیگران منتقل شود و باعث شود او با دیگران بد رفتار کند. در حالی که گاهی اوقات عدم احترام به سادگی با کم شدن اعتماد والدین به والدین و بیشتر به دنیا روی می دهد ، والدین می توانند با رعایت موارد زیر احساس احترام را تقویت کنند.

  • وضع قوانین و پیگیری عواقب معقول
  • به فرزندان خود احترام می گذارند
  • الگوی احترام در تعامل با دیگران
  • والدین با اطمینان ؛ تصمیم بگیرید و به آن پایبند باشید.

مطلب پیشنهادی: درمان خانگی یبوست در کودکان، شانزده روش!

عدم اعتماد

والدینی که فرزندانشان مرتکب اشتباهات زیادی شده اند یا مرتباً رفتارهای ناصحیح انجام می دهند ، ممکن است در اعتماد به فرزندان خود مشکل داشته باشند. برای بازسازی اعتماد به فرزندان ، والدین باید به آنها فرصتی بدهند تا نشان دهند که شایسته این اعتماد هستند. برای ایجاد اعتماد ، والدین باید:

  • اهمیت صداقت را به کودکان بیاموزید.
  • طرحی برای کمک به بازسازی اعتماد از دست رفته ایجاد کنید.
  • وقتی کودکان حقیقت را می گویند ، حتی اگر اطلاعات منفی را به اشتراک بگذارند ، واکنش مثبت نشان دهید.
    کودکانی که والدین آنها مرتباً به آنها دروغ می گویند ، به اعتماد به نفس خود خیانت می کنند یا به وعده های خود عمل نمی کنند ، ممکن است در رابطه والدین/فرزند نیز احساس عدم اعتماد کنند. والدین می توانند به فرزندان خود کمک کنند تا به آنها اعتماد کنند:
  • قول ندادن که نمی توانند به آن عمل کنند
  • عمل به وعده های داده شده
  • خصوصی نگه داشتن اطلاعات خصوصی
  • صحبت با کودکان در مورد اینکه چرا چیزی که به صورت محرمانه به اشتراک گذاشته شده است ، گاهی اوقات باید با دیگران به اشتراک گذاشته شود
  • همیشه با کودکان صادق باشید

مطلب پیشنهادی: چگونگی تربیت کودک، تاثیر شاغل بودن مادر

عدم ارتباط

فقدان ارتباط می تواند یکی از ناامیدکننده ترین مشکلات برای والدین و فرزندان باشد. والدین احساس می کنند فرزندانشان به کلمه ای که می گویند گوش نمی دهند ، در حالی که کودکان احساس می کنند والدین آنها را درک نمی کنند یا هرگز برای گوش دادن وقت نمی گذارند. هنگامی که این اتفاق می افتد ، والدین و بچه ها به جای تلاش بیشتر برای برقراری ارتباط ، اغلب ارتباط خود را به طور کامل قطع می کنند ، که منجر به عصبانیت ، ناراحتی و بسیاری دیگر از احساسات منفی می شود.

والدینی که در گوش دادن به فرزندان خود مشکل دارند ، هنگام صحبت با فرزندان خود باید از چند دستورالعمل پیروی کنند:

  • در سطح کودک قرار بگیرید
  • از عبارات مثبت استفاده کنید
  • انتخاب ها را ارائه دهید
  • آن را کوتاه نگه دارید
  • آرامش خود را حفظ کنید

مطلب پیشنهادی: خصوصیات فرزندان اول، دوم و سوم

مشکلات ارتباطی والدین با فرزندان

والدینی که از فرزندانشان شکایت می کنند که هرگز به آنها گوش نمی دهند باید:

  • به طور منظم برای صحبت کردن کودکان وقت بگذارید.
  • از پاسخ دادن به احساسات شدید خودداری کنید.
  • بر علایق و احساسات کودک تمرکز کنید.
  • هنگام صحبت کردن به کودکان توجه کامل داشته باشید.

مطلب پیشنهادی: حسادت بین فرزندان، وقتی والدین مسبب اند

وابستگی

گاهی اوقات رابطه کودک و والدین از تعادل خارج می شود. به جای اینکه والدین از کودک مراقبت کنند ، ممکن است کودک به مراقبت از والدین احساس نیاز کند. این ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که والدین انتظار دارند کودک بیشتر شبیه یک دوست شود ، به مشکلات والدین گوش دهد و یک منبع اجتماعی برای والدین فراهم کند. همچنین ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که والدین دچار افسردگی ، از کار افتادگی و یا توانایی مراقبت از خود شوند. کودکان ممکن است به گونه ای عمل کنند که باعث خوشحالی مادر یا پدر شود ، سعی کنند مشکلات خانوادگی را به تنهایی حل کنند یا حتی اکثر کارهای روزانه خانه مانند آشپزی یا نظافت را به عهده بگیرند.

مشکلات ارتباطی والدین با فرزندان

والدینی که خود را بیش از حد به فرزندان خود وابسته می دانند باید:

  • از دیگران برای حمایت عاطفی کمک بگیرید.
  • مرزهای سالم را با فرزند خود تعیین کنید.
  • وظایف خود در خانه را به خود و فرزندتان یادآوری کنید.
  • کودکان همچنین ممکن است بیش از حد به والدین خود وابسته باشند. این ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که والدین به طور مرتب تصمیم می گیرند یا سعی می کنند به جای این که به فرزندان خود اجازه دهند با خیال راحت به مشکلات خود بپردازند. همچنین ممکن است کودکان به جای اینکه به افکار ، ایده ها و علایق خود برسند ، به گونه ای عمل کنند که برای تأیید والدین خود طراحی شده باشد.

مطلب پیشنهادی: تربیت فرزند موفق، از چه راههایی؟

وقتی وابستگی به مشکلی تبدیل می شود ، والدین باید:

  • به کودکان فرصت دهید تا کارهای متناسب با سن را انجام دهند.
  • به کودکان اجازه دهید مشکلات خود را با خیال راحت حل کنند.
  • کودکان را تشویق کنید تا علایق خود را توسعه دهند.

سوء استفاده فیزیکی و کلامی

سوء استفاده نیاز به کمک فوری دارد و باید گزارش شود ، اما همه آزارهای جسمی و کلامی منجر به ویزیت بیمارستان نمی شود و همیشه در فضای باز انجام نمی شود. در حقیقت ، حتی والدین خوب نیز گاهی اوقات می توانند بدرفتاری کنند. آنها ممکن است در یک لحظه استرس به کودک ضربه بزنند یا باعث ایجاد درد در کودک شوند. والدین دیگر ممکن است از کلماتی برای تحقیر فرزندان خود استفاده کنند ، مرتباً آنها را زمین بگذارند ، سرشان فریاد بزنند یا به آنها بگویند که به اندازه کافی خوب نیستند. در مواردی با کمک زیر تماس بگیرید و از آنها کمک بگیرید:

مشکلات ارتباطی والدین با فرزندان

اگر مشکوک هستید یا کسی از کودک شما سوء استفاده می کند ، کمک گرفتن از طریق درمان و برنامه های دیگر می تواند به کاهش تأثیر بر کودک و بهبود شیوه فرزندپروری شما کمک کند. بدرفتاری با کودک به وضوح یکی از مشکلات والدین است و تمرکز بر رفع آن بر والدین است - اما کودکان نسبت به سوءاستفاده به شیوه های مختلف واکنش نشان می دهند. در حالی که والدین متجاوز ممکن است همیشه تشخیص ندهند که او بدرفتاری می کند ، اما در صورت بروز این موارد ، والدین می توانند چند کار را انجام دهند:

  • از یک متخصص مانند درمانگر ، مشاور یا پزشک کمک بگیرید
  • هنگام نزدیک شدن کودک به دنبال علائم ترس باشید
  • اگر کودک گریه می کند یا می گوید صدمه دیده است ، به کودک گوش دهید و رفتارهای منفی را کنار بگذارید
  • به سایر بزرگسالانی که نگرانی خود را بیان می کنند توجه کنید
  • زمانی که وسوسه می شوید از روی عصبانیت عمل کنید ، کمی فاصله بگیرید و نفس بکشید
  • هنگام صحبت با کودکان فقط از کلمات و عبارات مثبت استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی: سبک تربیت فرزندان، والدین آسیب دیده

گاهی اوقات ، کودکان ممکن است از والدین خود نیز سوء استفاده کنند. وقتی کودکان قوی تر می شوند ، می توانند به روش های دیگر شروع به ضربه زدن ، گاز گرفتن یا حمله فیزیکی به والدین خود کنند. آنها همچنین ممکن است نام والدین خود را صدا بزنند یا به طرق دیگر از آنها انتقاد کنند. کودکان ممکن است هنگام عصبانیت از والدین خود سوء استفاده کنند و نمی دانند چگونه احساسات خود را کنترل کنند ، وقتی می خواهند کنترل خود را به دست آورند یا حتی زمانی که تحت تأثیر الکل یا مواد غیرقانونی قرار دارند. والدین بدسرپرست مجبور نیستند بنشینند و اجازه دهند فرزندانشان از آنها سوء استفاده کنند. در عوض آنها باید اقداماتی را برای متوقف کردن سوء استفاده انجام دهند که شامل موارد زیر است:

دریافت کمک تخصصی برای خانواده و/یا کودک. در موارد شدید ، این می تواند یک اورژانس پزشکی باشد که نیاز به کمک روانشناختی فوری از طریق یک مرکز روانپزشکی بستری دارد. به خصوص اگر آنها به طور جدی به دیگران آسیب برسانند.

  • محکم ، اما آرام پاسخ دهید
  • به کودک کمک کنید تا راههای سالم برای ابراز خشم را بیابد
  • تلافی نکردن یا پاسخ دادن در نوع خود

مطلب پیشنهادی: دوستی والدین با فرزندان، راههای صمیمی شدن

بازسازی یک رابطه مثبت

بازسازی رابطه مثبت با کودک سه جزء اصلی را شامل می شود: عشق ، ساختار و زمان. "بچه ها برای رشد و پیشرفت نیاز به تعادل در امور دارند. آنها به عشق و گرما نیاز دارند و همچنین به ساختار و سازگاری نیاز دارند. اغلب اوقات ، هنگامی که والدین و فرزندان احساس می کنند از روابط خود با یکدیگر ناراضی هستند ، تعادل بین عشق و گرما و بچه ها همچنین به زمان والدین خود نیاز دارند و باید بدانند که می خواهند.

مطالب پیشنهادی:

منبع: Parents

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.