۹۷۹۵۱
۲۲۸۳
۲۲۸۳

درمان استرس در کودکان، هشت پیشنهاد مهم

برای یافتن علت مضطرب بودن کودکان باید با او گفت و گو کنید. ساده و راحت حرف بزنید و به دقت به حرف های فرزندتان گوش کنید.

نتیجه نظر سنجی تازه وزارت آموزش و پرورش آمریکا از والدین نشان داد، یک سوم دانش آموزان از استرس مدرسه، مشق شب، آزمون های استاندارد و امتحان، فعالیت های بعد از مدرسه و قلدری رنج می برند. در ادامه می توانید با ۸ روش ساده و کاربردی کنترل و کاهش استرس کودکان آشنا شوید:

۱- خواب کافی
کودکانی که شب ها به اندازه کافی می خوابند تحریک پذیری و استرس کمتری را تجربه می کنند.

2- تمرین تکنیک های تمدد اعصاب
فرزندتان با آموختن روش های تنفس عمیق، آرام سازی پیش رونده عضلانی و تفکر مثبت می توانند استرس شان را کاهش دهند. بهترین زمان برای تمرین تکنیک های تمدد اعصاب صبح ها پیش از رفتن به مدرسه و شب ها پیش از رفتن به رختخواب است.

۳- گفت و گو
برای یافتن علت مضطرب بودن کودکان باید با او گفت و گو کنید. ساده و راحت حرف بزنید و به دقت به حرف های فرزندتان گوش کنید. از او بخواهید بدون ترس و نگرانی درباره سخنان تان نظر دهد.

4- محدود کردن تکنولوژی
یافته های دانشمندان دانشگاه ممفیس آمریکا نشان می دهد، کودکان و نوجوانانی که روزانه بیش از هفت ساعت از کامپیوتر، موبایل و ... استفاده می کنند در مقایسه با همسالان شان که چنین نمی کنند مضطرب تر هستند. بهتر است استفاده از کامپیوتر و ... را در خانه محدود و فرزندتان را به مطالعه کتاب، نقاشی کردن و ... تشویق کنید.

۵- کمک گرفتن
اگر استرس فرزندتان بیش از اندازه است و بر عملکرد تحصیلی اش تاثیر منفی گذاشته به متخصص مشاور مراجعه کنید و از او کمک بگیرید.

6- کاهش فعالیت های غیر ضروری
باید به تفکر نادرست و استرس زای " افراد شاد و خوشحال، پر مشغله و گرفتار هستند " که به فرزندان نیز تسری یافته است پایان داد. فعالیت های خارج از مدرسه فرزندان را کاهش دهید تا آنها با فراغ بال و بدون استرس تکالیف شان را انجام داده، شام بخورند و بخوابند.

۷- ارتباط
با گفت و گو کردن با هم کلاسی ها، مدیران مدرسه و... از مشکلات فرزندتان در مدرسه آگاه می شوید.

8- انتقاد ممنوع
فرزندتان نباید از اختلاف نظر شما با معلم ها و مدیران مدرسه آگاه شود. مطلع شدن فرزندتان از اختلاف نظرها او را مضطرب می کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.