۱۰۴۴۰۷
۴۴۹۶
۴۴۹۶

کار کردن در دوران بارداری، موجب آسیب جنینه؟

در صورت انجام کارهای سنگین در دوران بارداری، افزایش فشار خون دور از ذهن نخواهد بود.

بارداری و حضور در محیط‌های کاری سخت
اگر از آن دسته زنان بارداری هستید که در محیطی با شرایط سخت کار می‌کنید توصیه می‌کنیم که تغییراتی در شیوه کار خود ایجاد کنید تا این روزهای پایانی را به راحتی طی کنید.

مطالعات زیادی در این زمینه انجام شده که نشان می‌دهند زنان بارداری که در این دوره حساس در خارج از خانه شاغل بوده و کارهای سخت و سنگینی نظیر جابجایی اجسام انجام داده و یا برای مدت نسبتا طولانی به حالت ایستاده قرار می‌گیرند و همچنین زنان بارداری که ساعات کاری طولانی و نامنظمی داشته و در معرض متغیرهای زیادی قرار دارند به احتمال بیشتر نسبت به سایر زنان زایمان زودهنگام خواهند داشت.

همچنین شانس به دنیا آوردن نوزادان نارس در این دسته از زنان بیشتر خواهد بود. مطالعات زیادی نیز صورت گرفته که نشان می‌دهند در صورت انجام کارهای سنگین در دوران بارداری، افزایش فشار خون دور از ذهن نخواهد بود.

مهمترین توصیه ما به این دسته از زنان باردار این است که حتما با پزشک خود مشورت‌های لازم را انجام دهند. اگر در شرایطی هستید که نمی‌توانید کار خود را برای مدتی رها کنید، این مورد را با پزشک در میان گذاشته تا او با توجه به وضعیت بدنی که دارید برنامه مناسبی ارایه کند.

ایجاد وقفه در طول مدت کاری روزانه از جمله اقداماتی است که می‌تواند به شما در مدیریت کردن سختی کارها و استرس ناشی از آن کمک کند. اگر مجبور هستید برای مدت طولانی بایستید توصیه می‌کنیم یک پای خود را به طور تناوبی بر روی جعبه‌ای کوتاه قرار دهید خستگی ناشی از ایستادن کاهش یافته و فشار کمتری به کمرتان وارد شود.

کاستن از شمار ساعت‌های کار در هر روز در حالی که به روزهای پایانی سه ماهه دوم بارداری نزدیک می‌شوید از دیگر کارهایی است که توصیه می‌شود حتما انجام دهید.

بسیاری از زنان باردار شاغل ترجیح می‌دهند که مرخصی مجازی که برایشان در نظر گرفته شده را برای روزهای زایمان و پس از آن نگاه دارند اما این یک اشتباه مهم و حتی جبران ناپذیر است. در واقع باید از تعداد روزهای مرخصی به گونه‌ای متعادل استفاده کرد. همانقدر که استراحت، تجدید قوا و رسیدگی به نوزاد در روزهای بعد از زایمان اهمیت دارد، حفظ سلامتی بدن در آستانه زایمان نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

بارداری و حضور در محیط‌های حاوی مواد سمی
به طور کلی به زنان شاغل توصیه می‌شود که پیش از اقدام برای بارداری شرایط بدنی خود را با توجه به کاری که انجام می‌دهند به دقت مورد بررسی قرار دهند و حتی در صورت امکان کار خود را برای دوران موقتی هم که شده تغییر داده و به سراغ مشاغل ساده تر بروند.

اگر از آن دسته زنانی هستید که در محیط‌های کاری حاوی مواد سمی و فلزات سنگین و خطرناک ماننده جیوه، سرب و حلال‌های صنعتی قرار می‌گیرید باید در این خصوص تجدیدنظر کرده و شرایط را با کارفرمای خود در میان بگذارید.

قرار داشتن در معرض این مواد تبعات سنگین و جبران ناپذیری برای زنان باردار به همراه خواهد داشت که از جمله آنها باید به سقط جنین اشاره کرد. همچنین به دنیا آمدن نوزادانی که نقص عضو دارند از دیگر تبعات سخت مجاورت داشتن با مواد سمی خطرناک و فلزات سنگین در دوران بارداری است.

مطالعات زیادی در این زمینه انجام شده که همگی بر لزوم اجتناب زنان باردار از قرار گرفتن در محیط‌های حاوی مواد سمی خطرناک حکایت دارند. حتی تحقیقاتی انجام شده که تأکید می‌کنند زنانی که به بچه دار شدن فکر می‌کنند و در آستانه باردار شدن قرار دارند نیز باید از این نوع محیط‌های سخت کاری دوری کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.