۱۹۶۲۵۳
۹۵۶
۹۵۶

هفته هفتم بارداری، شش تغییر شایع

اگر به تازگی وارد هفته هفتم بارداری شده اید، به شما تبریک میگوییم!

اگر به تازگی وارد هفته هفتم بارداری شده اید، به شما تبریک میگوییم! در حال حاضر مطمئن هستید که عادت ماهانه نشده اید، تست بارداری را انجام داده اید و خط صورتی دوم در بیبی چک و سپس دکتر، نیز بارداریتان را تایید کرده اند. با حسی توام از هیجان و عصبی بودن، شما به زودی خود را برای این سفر زیبا آماده می کنید و به احتمال خیلی زیاد تعدادی از علائم زیر را در هفته هفتم بارداری مشاهده خواهید کرد.
برخی از دوستان یا مادران باتجربه هم اکنون می توانند به شما در مورد واکنش های آتی بدنتان به حاملگی اطلاعاتی بدهند. در اینجا تغییرات بدن در هفته هفتم بارداری را برایتان ذکر کرده ایم :

۱) تغییر در سینه
سینه یکی از اولین اعضای بدن است که به بارداری واکنش نشان می دهد. در طول این دوره بافت پستان افزایش می یابد، زیرا بدن شما در نهایت خود را برای تغذیه کودک با شیر مادر آماده می کند. نوک سینه و دور آن تیره تر می شود و سینه های شما ممکن است دردناک و حساس شوند.

۲) ناخوشی های صبحگاهی
تهوع و استفراغ این مقطع، به بیماریهای صبحگاهی معروف هستند و معمولاً قبل از ۹ هفتگی شروع می شوند، بنابراین می توانند در هفته هفتم به سراغتان بیایند. با این حال این اصطلاح به خودی خود می تواند گمراه کننده باشد، زیرا این عوارض علی رغم اسمش ممکن است در هر زمان روز یا شب رخ دهد. این موارد معمولاً در سه ماهه دوم بارداری متوقف می شوند، اما برای بعضی از زنان نیز ممکن است بیش از چندین هفته طول بکشند و در مورد برخی از مادران ممکن است کل حاملگی را نیز شامل شوند.

۳) کاهش وزن
این مورد ممکن است پس از حاملگی کمی برایتان عجیب باشد. اما از آنجایی که تهوع و استفراغ در طی چند هفته اول شایع است، شما تمایل و اشتهایتان به غذا را تا حدی از دست می دهید که این به نوبه خود ممکن است باعث نوسانات وزن شود. گاهی اوقات یک ناخوشی شدید صبحگاهی که با تهوع و استفراغ شدید همراه است، ممکن است باعث کاهش وزن مشخصی شود.

۴) گاز معده و نفخ
در حدود هفته هفتم ممکن است در ناحیه شکم یک برجستگی ملایم ظاهر شود. اما نه، اشتباه نکنید زیرا این کودک شما نیست. در طول بارداری میزان هورمون پروژسترون افزایش می یابد. این هورمون عضلات را در سراسر بدن از جمله ماهیچه های روده شما آرام می کند. این آرامش عضلات روده، باعث کندی روند هضم می شود و ممکن است شرایط را برای ایجاد گاز معده فراهم کرده و موجب نفخ و یا آروغ مکرر شود. برای کاهش این علائم بهتر است غذا را در مقادیر کمتر و به دفعات بیشتر بخورید.

۵) کمر درد
شما به زودی درد در نواحی پشت خود را حس خواهید کرد، به ویژه در ناحیه کمر. این می تواند کمی قبل یا در هفته هفتم رخ دهد. در طول این زمان همانطور که رحم شروع به گسترش می کند تا بتواند شرایط رشد جنین را فراهم کند، فشار عضلات پشتی بیشتر می شود و روند افزایشی خود را تا پایان بارداری ادامه می دهد. بنابراین برای کنترل درد ناشی از آن، خوابیدن بر روی یک تشک نرم، اجتناب از خم شدن و بلند کردن اجسام سنگین، پوشیدن کفش راحت و نایستادن به مدت زمان طولانی را مد نظر داشته باشید.

۶) خواب آلودگی و خستگی
در طول سه ماهه اول بدن شما تغییرات زیادی خواهد کرد. از آنجا که بدن شما حجم بیشتری از خون را تولید می کند، میزان گردش خون افزایش می یابد. این به نوبه خود می تواند شما را خسته کند و علاوه بر تغییرات هورمونی و فیزیکی، تحولات عاطفی نیز شما را تحت تأثیر قرار می دهند. همه اینها در نهایت روی سطوح انرژی شما تأثیر می گذارد و باعث خستگی، بی حالی و خواب آلودگی می شود. باور عام بر این است که افزایش سطح پروژسترون باعث خواب آلودگی می شود.
بنابراین اگر احساس می کنید که تمام روز خواب آلود هستید، واقعاً نباید خود را سرزنش کنید. در حقیقت اصلاً ایده بهتر این است که تا حد ممکن بخوابید، زیرا هنگامی که کودک به دنیا بیاید، ممکن است زمان کافی برای آن نداشته باشید.
اکنون که می دانید چه تحولاتی در طول هفته هفتم بارداری در انتظار شماست، امیدواریم که این پست به شما کمک کند که برای مواجهه با آنها آماده شوید. اما نگران نباشید، ما مطمئن هستیم که یک مادر جنگجو این مرحله را نیز فتح خواهد کرد. موفق باشید!

منبع: سرسره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.