۵۳۳۱۲
۸۷۲۰
۸۷۲۰

توصیه های بارداری، کدام را جدی بگیریم؟

اختلاف نظرها در مورد اینکه چه چیزی برای زنان باردار خوب بوده و نیست، زنان را در انتخاب سبک زندگی خود در دوران بارداری با مشکل روبرو می کند.

گروه ترجمه نی‌نی‌بان: زمانیکه باردار و در حال نوشیدن قهوه بودم این جمله را در جایی خواندم: «من در استارباکس کار می کنم و قهوه خانم های باردار را حتی وقتی که از من قهوه با کافئین درخواست می کنند، به صورت دکافئینه تحویل آنها می دهم.» از خواندن این متن شوکه نشده بودم. برای اینکه وقتی شش ماهه باردار بودم به دلیل خوردن خیلی چیزهای دیگر نظیر تن ماهی و غیره هم مورد قضاوت دیگران قرار گرفته بودم.

توصیه های بارداری، کدام را جدی بگیریم؟

همه خانم های باردار داستان های مشابه در مورد دوستان و خانواده و دیگر افرادی که آنها را از خوردن چیزی منع کرده اند، دارند. این یک پدیده کاملا رایج در بارداری است. با افزایش وبلاگ های بارداری و غیره هم این توصیه های خودسرانه دیگران روز به روز افزایش پیدا می کنند. بی اعتنایی کردن به این توصیه ها هم از آنجایی که نقل قول هر محفلی هستند و در اینترنت هم به کرات دیده می شوند، کار سختی است. همه خانمهای باردار چنین استرس و تنشی را احساس کرده اند.
خیلی از خانمهای باردار احساس می کند که بدن آنها متعلق به خود آنها نیست و با این موضوع کلنجار می روند. ظاهرا باردار بودن خانمها به مردم این اجازه را می دهد تا هرچه می خواهند در مورد وزن و اندازه شکم آنها بگویند یا حتی شکم آنها را لمس کنند و به خانم های باردار زل زنند و بخندند و سوالات بی ربط بپرسند. اما خیلی از خانمها معتقدند که قضاوت کردن دیگر خانمهای باردار نه تنها کار اشتباهی نیست بلکه آنها را حق خود می دانند. مثلا خانم نیز پولزین در وبلاگ خود نوشته که خانمهای باردار ممکن است خودمحور باشند. آنها متوجه نیستند که حرکات آنها روی انسانهای دیگر تاثیر می گذارد. «اگر بچه آنها با وزن کم به دنیا بیاید یا مشکلی به دلیل تصمیمی که مادر گرفته، داشته باشد، جامعه تاوان آن را پس می دهد.پس چه اشکالی دارد که همان جامعه توضیحات لازم را به زنان باردار بدهد و قهوه آنها را در استارباکس به صورت دکافئینه تحویل بدهد؟»
از آنجا که انتقادهای دیگران کافی نیست حتی بعضی از خانم های باردار خود را به دلیل یک سکسکه در دوران بارداری با اینکه کاملا غیرارادی و خارج از کنترل آنهاست، سرزنش می کنند. دکرت جکل پزشکی است که به طور مرتب خانمهایی را ویزیت می کند که بارداری های خطرناک داشته یا بچه های آنها ناسالم به دنیا آمده اند. به جز چند مورد استثنا، تقریبا همه مادران خود را برای این موضوع سرزنش می کنند. " همه آنها فکر می کند که این تنبیهی برای گناهی که مرتکب شده اند یا به خاطر اینکه قبل از اینکه بدانند باردار هستند، دارویی را به اشتباه مصرف کرده اند، بوده است. «با اینکه پیشرفت های زیادی در مورد علم بارداری صورت گرفته، هنوز چیزهای ناشناخته زیادی در مورد اینکه زنان واقعا چه اندازه توانایی جلوگیری از چنین چیزهایی را دارند و اصولا در مورد علم ژنتیک وجود دارد.
کارشناسان مراقبت از جنین هنوز در مورد تاثیر الکل روی نوزاد داخل رحم درحال بحث و مشاجره هستند. این اختلاف نظرها در مورد اینکه چه چیزی برای زنان باردار خوب بوده و نیست، زنان را در انتخاب سبک زندگی خود در دوران بارداری با مشکل روبرو می کند. وقتی خانم لیزا رومرو بچه دوم خود را باردار بود، او با تغییر دماهای عجیب بدنش روبرو می شد و دکتر هیچ توضیحی برای آن نداشت. او گفته هیچ پزشکی نتوانسته دلیل منطقی وقوع این اتفاق ها را برای او توضیح دهد و او سه سال قبل در زمان اولین بارداری خود هیچ مشکلی نداشته است.
او برای جلوگیری از مقابله با استرس تصمیم گرفت که به آنچه دیگران در این مورد می گفتند بی اعتنایی نشان دهد. خانمها به منظور جلوگیری از بمباران شدن توسط این اطلاعات زیاد می توانند با پزشک خود حرف بزنند.آلیس کارپنتر به عنوان مثال مشاوری را استخدام کرده که در دوران بارداری به او توصیه های لازم را داده و گفته که این تجربه فوق العاده بوده است. برای اینکه افراد نظرات مختلفی در مورد اینکه با بدن و بچه خود چه کار باید بکنید، دارند و در نهایت مهمترین نظر متعلق به خود شماست. و نباید از این موضوع غافل شد »
برای همین حالا که خودم هم باردار هستم، وقتی یک خانم باردار می بینم نظرم را برای خودم نگه می دارم. می دانم که آنها دنبال شنیدن نظر من نیستند و اگر می خواستند حتما سوال می کردند. بهترین کاری که می توانم انجام دهم، عدم قضاوت در مورد آنها یا آنچه می نوشند یا می خورند، است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.