۲۳۴۵۴۳
۶۳۵۳
۶۳۵۳

با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

عاشق شدن در دوران نوجوانی امری طبیعی است و شما به عنوان والدین، باید مطمئن شوید که غریزه محافظتی شما در نحوه برخوردی که با فرزند نوجوان خود دارید، دخالتی ایجاد نکند. با خواندن این مقاله، جواب سوال «با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟» را پیدا کنید.

با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

عاشق شدن نوجوانان یک موقعیت حساس و طبیعی است که باید بتوانید آن را مدیریت کنید. اگر می‌پرسید با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم، به خواندن ادامه دهید تا با نحوه برخورد با نوجوان عاشق آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: مشکلات مادر و دختر، حل شدنی است؟

نحوه برخورد با نوجوان عاشق: با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

واکنش بسیاری از والدین در برابر نوجوان عاشق، یک واکنش تند و تعصبی است که جای تاسف دارد و هیچ کمکی هم نمی‌کند. آن هم در زمانی که یک نوجوان بیش از هر زمان دیگری به والدینی حامی و فهمیده نیاز دارد. در ادامه، راهکارهایی را به شما معرفی می‌کنیم که به کمک آن‌ها بتوانید نحوه برخورد با نوجوان عاشق را یاد بگیرید:

با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

بیشتر بخوانید: بحران دوران بلوغ، مهم ترین مشکل هر فرد

۱- روابط نوجوان را بپذیرید و انکار نکنید

برای والدین بسیار دشوار است که با واقعیت این وضعیت کنار بیایند و آن را بپذیرند. پس از شوک اولیه و انکار احتمالی موقعیت ، باید زمان بگذارید تا:

  • برای تجربه و درد عاطفی به دنبال حمایت باشید.
  • برای انجام کارهایی که به آرام کردن احساسات آشفته شما کمک می‌کند، وقت بگذارید تا بتوانید واضح‌تر فکر کنید.
  • نظرات متفاوت خود و همسرتان را هم سو کنید تا در یک جبهه متحد در برابر فرزندتان قرار بگیرید.
  • تنها با هدف کمک به فرزندتان به موضوع برخورد کنید.
  • با همدلی و دلسوزی با فرزند مضطرب خود تماس بگیرید و سعی کنید که او را درک کنید.
  • به او بگویید که به عنوان یک خانواده، همه طرف هم‌دیگر هستید و با هم می‌توانید همه چیز را حل کنید.

تمام موارد گفته شده از قدم‌های اولیه در نحوه برخورد با نوجوان عاشق محسوب می‌شوند.

با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

بیشتر بخوانید: بچه هایی که کتک می خورند، دیگر آن آدم سابق نمی شوند

۲- احساسات نوجوان خود را درک کنید

ما به عنوان والدین باید تلاش کنیم تا با تغییرات دوران بلوغ فرزندان‌مان آشنا باشیم. اکثر ما با تغییرات فیزیکی آشنا هستیم، اما با تغییرات بسیار مهم اجتماعی و عاطفی آن‌ها آشنا نیستیم و این مشکل ایجاد می‌کند. پس دومین قدم برای یادگیری نحوه برخورد با نوجوان عاشق این است که بتوانید احساسات و عواطف نوجوان خود را درک کنید.

با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

بیشتر بخوانید: رفتار با نوجوان پرخاشگر، سن بلوغ تاثیر دارد؟

بلوغ باعث می‌شود که در مغز نوجوان شما تغییرات قابل توجهی اتفاق بیفتد. به عنوان مثال، احساسات شدیدی را تجربه کند، به دنبال تجربیات جدید، پذیرش و تعلق خاطر باشد و فردیت خود را از طریق افکار و ایده‌هایی که دارد، کشف کند. در واقع، انگیزه برای کشف خود و ایجاد هویت منحصر به فرد به یک دغدغه مهم برای نوجوانان تبدیل می‌شود.

با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

بیشتر بخوانید: چگونه با فرزندم دوست باشم؟

وابستگی دوران کودکی به والدین، به زودی جای خود را با استقلال و آزادی خواستن در سال‌های نوجوانی عوض می‌کند. شما به عنوان والد باید یک گام به عقب بردارید و سپس، راه‌های زیر را برای تقویت پیوند خود با فرزندتان امتحان کنید:

بیشتر بخوانید: مدیریت بحران نوجوانی، غمت نباشه!

  • درک کنید که فرزندتان هنوز به کمک شما نیاز دارد، هرچند به طرق مختلف.
    درک کنید که تغییرات سریع خلق و خوی فرزندتان به دلیل مشکل شخصی او با شما نیست، بلکه به تغییرات هورمونی دوران بلوغ او برمی‌گردد.
  • هم‌چنان به فرزندتان نشان دهید که به او علاقه دارید، اما با روش‌های کمتر مستقیم. فرزند نوجوان شما دیگر آن کودک معمولی نیست که همه چیزش را با شما به اشتراک بگذارد. پس، از احترام شما به حریم خصوصی خود استقبال می‌کند.
  • وقتی فرزندتان به شما نیاز دارد، کنارش باشید. سرنخ‌ها را از رفتار خود او دریابید و در وقت مناسب، نگرانی خود را بیان کنید. از او بپرسید که آیا چیزی او را اذیت کرده است و دوست دارد که در مورد آن با شما صحبت کند.

با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

بیشتر بخوانید: سن بلوغ پسران، آنچه باید بدانیم

۳- در مورد عشق و روابط با فرزند نوجوان خود صحبت کنید

هر چقدر هم که ممکن است از عشق و روابط فرزند نوجوان خود راضی و خوشحال نباشید، باز هم باید تلاش کنید تا به عنوان والدین از جایگاه امن خود خارج شوید. نوجوانان از والدین خود می‌خواهند که ذهنی باز داشته باشند. پس شما باید کاری کنید که آن‌ها با میل بیشتری به نگرانی‌های شما گوش دهند و از نظر احساسی، فضایی امن برای بحث، اشتراک ‌گذاری و حل مشکلات خود داشته باشند.

با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

بیشتر بخوانید: مشکلات دوران بلوغ، چیست؟

ارتباط برقرار کردن در حول محور انتخاب کلمات، لحن صدا، زبان بدن، گوش دادن برای درک بهتر، احترام به یکدیگر، تمایل به عذرخواهی و کنار گذاشتن تعصبات می‌چرخد.
همه والدین از مطرح کردن موضوعاتی مانند عشق و روابط عاشقانه با فرزندان خود راحت نیستند. با این حال، باید تلاش خود را بکنند، زیرا در غیر این صورت، کودکان ممکن است تحت تأثیر رسانه‌ها و نظرات همسالان خود قرار بگیرند.

با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

بیشتر بخوانید: تغییرات رفتاری نوجوانان/ ویدئو

صحبت کردن در مورد این موضوعات حساس در یک زمینه کلی آسان‌تر است. داستان‌های عاشقانه زیادی در رسانه‌ها و زندگی واقعی موجود هستند که می‌توانید از آن‌ها برای باز کردن بحث استفاده کنید. سپس از فرزند نوجوان خود درباره این داستان‌ها نظر بخواهید، مشوق بحث‌های آزاد باشید و از بحث و جدل بپرهیزید.
تبادل نظر در مورد عشق و روابط ، دیدگاه‌های بسیاری را در اختیار نوجوانان قرار می‌دهد که می‌توانند از آن‌ها برای تصمیم گیری‌های مهم زندگی خود استفاده کنند. بنابراین والدین باید گفتگوهای راحت و آزاد را تسهیل کنند، قضاوت‌های خود را محفوظ نگه دارند و بتوانند نظرات خود را بدون تحمیل آن‌ها بیان کنند و هم‌چنین، با دقت به نظرات نوجوان خود گوش دهند. این بهترین نحوه برخورد با نوجوان عاشق است.

با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم؟

بیشتر بخوانید: رفتار نوجوانان با والدین، حسادت ها و رقابت ها

کلام آخر

تغییرات دوران بلوغ و عاشق شدن نوجوان شما، همگی رخدادهای کاملاً طبیعی هستند. اگر می‌پرسید با نوجوان عاشق چطور رفتار کنیم، ابتدا باید تمام قضاوت‌ها و رفتارهای تند و متعصبانه خود را کنار بگذارید. سپس، تلاش برای درک نوجوان خود را شروع کنید و به فضای شخصی او احترام بگذارید تا سرانجام بتوانید نگرانی‌های خود را آرام و منطقی عنوان کنید.

به کلینیک نی نی بان سر بزنید.

منبع: parentcircle

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.