۲۳۱۵۷۹
۱۰۵۵۳
۱۰۵۵۳

نحوه انجام عمل جراحی پلک

در این ویدئو به این سوال پاسخ داده می‌شود که آیا عمل جراحی پلک به بی هوشی نیاز دارد؟

سوال : آیا عمل جراحی پلک به بی هوشی نیاز دارد؟

پاسخ: افتادگی پلک از شایع‌ترین عوارض بالا رفتن سن است. با افزایش سن عضلات پلک ضعیف شده و دچار افتادگی می‌شوند. البته نا گفته نماند که افتادگی پلک می‌تواند در اثر عوامل دیگری مانند استفاده زیاد از کامپیوتر و تلفن همراه، وراثت، به مدت طولانی در معرض آفتاب بودن و… اشاره کرد. بلفاروپلاستی روشی برا رفع افتادگی پلک است. بلفاروپلاستی معمولا به روش جراحی انجام می‌شود که دارای دوران نقاهت طولانی است و عوارض زیادی دارد. از طرفی بسیاری از افراد به دلیل مشکلات جسمی یا ترس از بیهوشی نمی‌توانند عمل بلفاروپلاستی انجام دهند.

برای آگاهی بیشتر از نحوه انجام عمل جراحی پلک به سراغ دکتر نفیسه جوادی، متخصص جراحی عمومی (پلاستیک - گوارش) رفتیم. از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید. برای مراجعه به دکتر نفیسه جوادی یا دریافت نوبت از دکتر نفیسه جوادی کلیک کنید.

نحوه انجام عمل جراحی پلک

چه کسانی گزینه های خوب جراحی پلک هستند؟

افرادی که:
1- دخانیات مصرف نکنند (مخصوصا قلیان) یا بتوانند 6 هفته بهیچ وجه مصرف نکنند. سیگار و قلیان هر دو باعث پایین آمدن کیفیت عمل و تاخیر بهبودی هستند.
۲- آزمایشات مد نظر دکتر را انجام دهند (معمولا این آزمایشات درخواست می شود: آزمایش میدان دید، تست بینایی سنجی وسنجش مقدار ترشح اشک برای پیشگیری از ایجاد خشکی چشم).
3- بدانند که دقیقا چه می خواهند و چه چیزی امکان پذیر است. باید حتما ذهنیت و انتظارات خود را با جراح پلک در میان بگذارند.
۴- داروهایی که برایشان تجویزشده را دقیقا طبق دستور، بصورت کامل و سر ساعت مشخص استفاده کنند.
5- رژیم غذایی را که دکتر توصیه می کند بطور کامل رعایت کنند.

نحوه انجام عمل جراحی پلک

هنگام عمل چه اتفاقی می افتد؟ بیهوشی کامل یا بی حسی موضعی؟

عمل جراحی بلفارو پلاستی عمل بسیار سنگینی نیست پس تا حد امکان جراح می کوشد تا از گزینه های دیگر استفاده کند.
چرا که بیهوشی عمومی هم در انجام و هم بعد از پایان عمل عوارض خود را ایجاد میکند. امروزه و با تکنیک های جدید، پزشک می تواند صورت و حتی قسمتی از صورت را بی حس کند که به همین دلیل آن را بی حسی موضعی می خوانند.
البته برای کودکان با اختلالات پلک مادر زادی و همچنین گروه های خاصی از بیماران همچنان از بیهوشی کامل استفاده می شود.
پس از این مرحله و بر اساس نوع اختلال (پف زیر چشم، چروکیدگی اطراف چشم، افتادگی پلک و غیره) جراح دست به کار می شود و پلک یا پلک های مشکل دار را برش میزند.
معمولا چربی های مهاجرت کرده از نواحی دیگر را که سبب پف چشم می شوند خارج می کند. در عموم موارد برش درست چسبیده به مژه پایین زده می شود اما در تکنیکی دیگر و در موارد مشخصی، جراح ماهر و کار کشته برش را از داخل میزند.
منظور از داخل قسمتی از پلک است که در تماس با چشم قرار می گیرد. بدین ترتیب دیگر نیازی به بخیه نیست اما توجه کنید که این روش محدودیت هایی هم با خودش دارد و برای همه مناسب نیست.
حتما در جلسه مشاوره رایگان پزشک را از تمایلتان به این روش آگاه سازید. در مورد پلک بالا داستان کمی متفاوت است.
اینجا جراح برش را از قسمت فوقانی (بالایی) میزند و از این طریق مقداری از پوست را برداشته و چربی هارا هم بیرون می میکشد.
بعد از این مراحل با بخیه هایی بسیار ریز و ظریف محل های برش را می بندند و بعد از یک عمل یک و نیم تا سه ساعته دوره نقاهت بیمار شروع می شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.