۲۳۱۵۹۹
۶۰۶۸
۶۰۶۸

مزایا و معایب ارتودنسی نامرئی

در این ویدئو به این سوال پاسخ داده می‌شود که مزایا و معایب ارتودنسی نامرئی چیست ؟

سوال : مزایا و معایب ارتودنسی نامرئی چیست ؟

پاسخ: در ارتودنسی نامرئی از سیستمی برای حرکت دادن دندان ها استفاده می شود که بر خلاف براکت معمولی جلب توجه نمی کند و دیگران به سختی متوجه آن می شوند. ارتودنسی نامرئی شامل چند روش ارتودنسی است که محبوب ترین و معروف ترین آنها الاینر شفاف یا اینویزالاین می باشد.

برای آگاهی بیشتر از مزایا و معایب ارتودنسی نامرئی به سراغ دندانپزشکی تخصصی رویال دنت رفتیم. از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید. برای مراجعه به دندانپزشکی تخصصی رویال دنت یا دریافت نوبت از دندانپزشکی تخصصی رویال دنت کلیک کنید.

مزایا و معایب ارتودنسی نامرئی

ارتودنسی نامرئی چیست؟

ارتودنسی نامرئی نوعی از درمان های فک و دهان است که در آن سیستم و دستگاه‌های ارتودنسی دیده نمی‌شوند و افرادی که با ظاهر و سیم‌های فلزی روی دندان خود مشکل دارند، از طرفداران آن هستند.

به عبارتی زمانی که شما درمان ارتودنسی نامرئی انجام می دهید کسی متوجه نمی‌شود که شما تحت درمان هستید مگر اینکه از نزدیک با دقت به شما و لبخندتان نگاه کند.نسل های جدید ارتودنسی نامرئی سعی در حل این مشکل داشته و بریس هایی با ظاهر شفاف یا نامرئی تولید کرده اند. اما ارتودنسی شفاف هم، انواع مختلفی دارد.

انواع ارتودنسی نامرئی چیست؟

زمانی که صحبت از ارتودنسی نامرئی به میان می‌آید ما منظورمان ۳ مدل درمان ارتودنسی است. این ۳ درمان یک وجه مشترک دارند که باعث شده در یک گروه و دسته بندی قرار بگیرند و آن وجه اشتراک، نامرئی بودن یا کمتر قابل توجه بودن آن ها است. انواع ارتودنسی نامرئی شامل:

  • الاینرهای شفاف و متحرک ارتودنسی
  • ارتودنسی سرامیکی
  • ارتودنسی لینگوال

در ادامه با این ۳ دستگاه تقریبا نامرئی بیشتر آشنا خواهید شد.

ارتودنسی با الاینرها شفاف

الاینر یک کلمه انگلیسی و به معنای تراز کننده است. الاینرها یک سری قالب‌های اختصاصی، پلاستیکی و شفاف هستند که روی دندان ها قرار می گیرند و به منظم شدن آن ها کمک می کنند.

به این قالب ها اصطلاحاً الاینر شفاف گفته می شود و اغلب مردم زمانی که صحبت از ارتودنسی نامرئی می کنند، منظورشان استفاده از این قالب ها است. به الاینرهای شفاف همچنین پلاک ارتودنسی نیز گفته می شود. این الاینرها هم جزء دستگاه های نامرئی و هم جزء دستگاه‌های ارتودنسی متحرک هستند.

افرادی که نامرتبی جزئی تا متوسط دندانی دارند معمولاً کاندید خوبی برای استفاده از این نوع ارتودنسی نامرئی هستند. اما اگر شما کسی هستید که به شدت نامنظمی دندانی دارید نمی توانید کاندید خوبی برای استفاده از این پلاک ها باشید.

ارتودنسی سرامیکی

ارتودنسی سرامیکی دقیقاً همان ارتودنسی ثابت معمولی است و تنها یک تفاوت با آن دارد. در ارتودنسی سرامیکی به جای براکت های فلزی معمولاً از براکت های سرامیکی، شفاف و بی رنگ که به رنگ دندانتان نزدیک است، استفاده می شود.

ارتودنسی نامرئی با براکت های سرامیکی معمولا تمام مشکلاتی که با روش معمولی ارتودنسی برطرف می شود را اصلاح می کند و مزیت نامرئی بودن آن باعث شده افراد زیادی درمان خود را با این روش انجام دهند.

از معایب براکت های سرامیکی شکننده بودن آن ها و هزینه بالایی است که روی دست بیماران می‌گذارند. داشتن این براکت ها شاید برای بیماران هیجان انگیز و خوشحال کننده باشد اما نصب آن ها برای متخصص ارتودنسی سخت است و برای همین هزینه ارتودنسی نامرئی با این روش بیشتر است.

مزایا و معایب ارتودنسی نامرئی

ارتودنسی لینگوال

ارتودنسی لینگوال نیز به طور مشابه کاملا شبیه ارتودنسی معمولی است با این تفاوت که در این روش دستگاه های ارتودنسی به جای اینکه به جلوی دندان ها متصل شوند، به پشت دندان ها و در مجاورت زبان وصل می شوند.

عوامل موثر بر قیمت ارتودنسی نامرئی چیست؟

مهمترین عواملی که قیمت نهایی ارتودنسی نامرئی را مشخص می‌کند:

  • نوع ارتودنسی انتخابی شما
  • نوع مشکل و شدت و میزان آن مشکل
  • طول دوره درمان
  • نیاز به لوازم و دستگاه‌های اضافی
  • خدمات مربوط به رفع مشکلات دهان و دندان پیش از ارتودنسی
  • درمان ارتودنسی شامل یک فک است یا دو فک

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.