۲۳۹۱۶۵
۸۴۸
۸۴۸

آیا باید مادرشوهر یا مادرزن را «مامان» صدا کنیم؟

عناوین صدا زدن مادرشوهر یا مادر زن از مشکلات اغلب زن و شوهرها در اوایل ازدواج است. اغلب زوج ها والدین همسر را مامان و بابا خطاب می کنند.

آیا باید مادرشوهر یا مادرزن را «مامان» صدا کنیم؟

عناوین صدا زدن مادرشوهر یا مادر زن از مشکلات اغلب زن و شوهرها در اوایل ازدواج است. اغلب زوج ها والدین همسر را مامان و بابا خطاب می کنند.  

نکاتی درباره مامان صدا زدن مادر زن یا مادر شوهر

برخی افراد برای صدا زدن پدر و مادر همسر خود از واژه های مامان و بابا استفاده می کنند که باید به بار عاطفی آن توجه کنند. البته نمی توان از پسر و دختری که به تازگی وارد جمع خانواده شده است توقع این کار را داشت و الزام این کار از سوی زن یا شوهر نیز برای دیگری کار عاقلانه و منطقی نیست.

به خصوص اگر خانواده ای بنا بر هر دلیلی با عروس یا داماد تازه وارد مشکل داشته باشند هرگز حس خوبی از این کلمات دریافت نمی کنند و چه بسا رضایتی از روش مورد خطاب قرار گرفتن نداشته باشند. از سوی دیگر اگر پسر یا دختر محبت و همدلی را از خانواده همسر دریافت نکنند نمی توانند به پدر و مادر همسر خود مامان یا بابا بگویند.

آیا باید مادرشوهر یا مادرزن را «مامان» صدا کنیم؟

پدر و مادر همسر خود را با چه عناوینی صدا کنیم؟

همانطور که در این بخش میخوانید استفاده از کلمه مامان و بابا احساس نزدیکی و صمیمیت بیشتری میان عروس یا داماد با خانواده همسر ایجاد می کند. بار مثبت برخی از کلمات می تواند روابط را در مسیر درست خود قرار داده و کیفیت آن را افزایش دهد.

از سوی دیگر ایجاد محبت و صمیمیت در این گونه روابط بر زندگی زناشویی زوج ها نیز تاثیر می گذارد و مهر و محبت آنها را نسبت به یکدیگر بیشتر می کند زیرا افراد از اینکه همسرشان با خانواده آنها برخورد نزدیک و صمیمی دارد احساس غرور و ارزشمندی می کنند.  


بیشتر بخوانید: مادرشوهرها روی چه چیزهایی حساسن؟/ تازه عروس ها بخوانند  


آیا باید مادرشوهر یا مادرزن را «مامان» صدا کنیم؟

آشنایی با خانواده همسر در دوران عقد

دوران عقد و نامزدی دوران آشنایی زوج ها با یکدیگر و خانواده هم است. البته شاید در زمان خواستگاری آشنایی صورت گرفته باشد اما پس از عقد دو طرف وارد زندگی هم می شوند که با زندگی مشترک کمی متفاوت است. دختر و پسری که عقد می کنند با کمی هوشمندی و سیاست می توانند زندگی خود را بر اساس روابطی که در دوران عقد با دیگران داشته اند پایه ریزی کنند.

در گام اول باید نسبت به رفتار، فرهنگ، آداب و رسوم، عقاید و سنت های هر دو طرف حساس بود زیرا می تواند در ارتباط با همسر و زندگی مشترک موثر باشد. همسر شما در این خانواده و با این فرهنگ و رسوم بزرگ شده است بنابراین با اطلاع از این موارد می توان ارتباط بهتری با همسر خود برقرار کنید. 

 

البته به این معنا نیست که خود را باب میل خانواده همسر تغییر دهیم بلکه می توان از بسیاری از تنش ها جلوگیری کرد.

آیا باید مادرشوهر یا مادرزن را «مامان» صدا کنیم؟

از سوی دیگر نامزد یا همسر شما نقش مهمی در ورود شما به جمع خانوادگی خود دارد زیرا او شناخت بهتری از خانواده خود دارد و در ایجاد یک رابطه خوب کمک می کند.

گام دوم ایجاد یک رابطه قابل احترام است. صمیمت بیش از اندازه ضرورتی ندارد بلکه یک ارتباط درست و با احترام کافی می باشد. در هر صورت به دلیل تفاوتها اختلاف وجود دارد بنابراین مدیریت یک رابطه و جلوگیری از آسیب به آن بهتر از صمیمیت بیش از اندازه است.

برخی از جملات « خانواده همسر مثل خانواده خودمه» یا «مادرشوهر مثل مادرمه» یا«عروسم مثل دخترمه» در بسیاری از خانواده ها رایج است اما یک عروس هرگز نمی تواند رابطه ای که با مادر خود دارد را با مادر همسرش داشته باشد اما احترام گذاشتن با این موضوع متفاوت است.

انتظار یک رابطه مادر و فرزندی از دو طرف کمی دور از واقعیت است.

آیا باید مادرشوهر یا مادرزن را «مامان» صدا کنیم؟

گفتن مامان و بابا به فرهنگ خانواده بستگی دارد

انتخاب عنوان مناسب برای پدر و مادر همسر، به فرهنگ خانواده ها بستگی دارد که نباید نادیده گرفته شود. برخی از خانواده ها از لفظ حاج خانم و حاج آقا استفاده می شود برخی دیگر عمو و عمه می گویند. 

برخی آقاجون و مامان جون؛ بعضی دیگر واژه جون به نام پدر و مادر همسر خود اضافه می کنند. در هر صورت هیچ قانون مشخصی برای این موضوع وجود ندارد. الفاظ با صمیمی تر محبت بیشتری انتظار می رود البته به شرط اینکه در فرهنگ آن خانواده بی ادبی محسوب نشود.

آیا باید مادرشوهر یا مادرزن را «مامان» صدا کنیم؟

با همسر خود مشورت کنید

انتظار خود را مبنی بر اینکه دوست دارید همسرتان پدر و مادر شما را چگونه خطاب کند با همسرتان در میان بگذارید، البته نباید هیچ اجباری یا تهدیدی باشد.

اگر همسرتان موافق نظر شما بود که بسیار خوب است اما در صورت مخالفت، اوقات تلخی و انتقام جویی کار عاقلانه ای نیست. مشورت در این زمینه که زوج ها شناخت کمتری از رسم و فرهنگ خانواده های یکدیگر دارند بسیار موثر است.

اهمیت عناوین را درک کنید

به کار بردن عناوین درست برای صدا زدن والدین همسرتان نه تنها صمیمت و علاقه مندی آنها به شما را ایجاد می کند بلکه میان شما و همسرتان محبت را افزایش می دهد. به طور مثال خانمی که می بیند همسرش بعد از مشورت با او، عنوان انتخابی را برای پدر و مادرش استفاده می کند قطعا حس بهتری به شوهرش پیدا خواهد کرد.

نکته:

کوچکترین مسائل در زندگی مشترک با کمی بررسی و تحقیق نه تنها از ایجاد مشکل جلوگیری می کنند بلکه احساس خوشبختی را در دو طرف افزایش می دهند. 

منبع: راهنماتو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.