۲۴۵۹۷۳

این مطالعه نشان می دهد که عصبانیت در کودکان خردسال می تواند با ADHD مرتبط باشد

این مطالعه نشان می دهد که عصبانیت در کودکان خردسال می تواند با ADHD مرتبط باشد

یک مطالعه نشان می دهد کودکان پیش دبستانی که برای کنترل احساسات و رفتار خود تلاش می کنند علائم اختلال بیش فعالی کمبود توجه - معروف به ADHD - را در هفت سالگی نشان می دهند.

یک مطالعه نشان می دهد کودکان پیش دبستانی که برای کنترل احساسات و رفتار خود تلاش می کنند علائم اختلال بیش فعالی کمبود توجه - معروف به ADHD - را در هفت سالگی نشان می دهند.

 

همچنین مشخص شد کودکان بین سه تا هفت ساله که در کسب مهارت‌های مدیریت هیجانات شدید خود کندتر هستند، در معرض خطر بروز مشکلات رفتاری بیشتری هستند.

کارشناسان می گویند، همچنین احتمال بیشتری داشت که در هفت سالگی رفتارهای درونی مانند غم و اندوه و نگرانی از خود نشان دهند.

 پژوهش‌هایی است که ارتباط بین الگوهای اولیه تنظیم هیجان و سلامت روانی دوران مدرسه را بررسی می‌کند.

به گفته محققان، یافته‌ها می‌تواند به حمایت هدفمند برای کودکانی که ممکن است از مراقبت‌های پیشگیرانه پیشرفته قبل از بروز مشکلات روانی بهره ببرند، کمک کند.

محققان دانشگاه‌های ادینبورگ، نورثامبریا و آکسفورد مجموعه داده‌های بزرگی را تجزیه و تحلیل کردند تا بررسی کنند که آیا پیشرفت رشد عاطفی در میان کودکان سه تا هفت ساله با خطر مشکلات رایج سلامت روان مرتبط است یا خیر.

آنها داده های مطالعه کوهورت هزاره بریتانیا را بررسی کردند که زندگی حدود ۱۹۰۰۰ جوان متولد سال های ۲۰۰۰-۲۰۰۲ را دنبال می کند.

 

محققان پرسشنامه‌ها و مصاحبه‌هایی را تجزیه و تحلیل کردند که والدین را در مورد رفتار، رفتارهای اجتماعی و مهارت‌های تنظیم هیجانی فرزندانشان بررسی کردند.

آنها از تکنیک های آماری برای اندازه گیری ارتباط بین مشکلات عاطفی، مشکلات رفتاری و علائم ADHD در سن هفت سالگی استفاده کردند.

یافته‌ها نشان داد که تمایل به داشتن پاسخ‌های هیجانی شدید و رشد کندتر در توانایی تنظیم آن احساسات به طور قابل توجهی با علائم ADHD، درونی کردن علائم و مشکلات رفتاری در کودکان پسر و دختر در هفت سالگی مرتبط است.

این مورد حتی زمانی بود که عوامل دیگری مانند داده‌های مربوط به هر گونه مسائل مربوط به رشد عصبی و سلامت روان از قبل در نظر گرفته شد.

دکتر آجا موری، از دانشکده فلسفه، روان‌شناسی و علوم زبان دانشگاه ادینبورگ، که این مطالعه را رهبری کرد، گفت: "مهارت‌های تنظیم هیجان از اوایل زندگی به دست می‌آیند و تصور می‌شود که به تدریج در دوران کودکی تقویت می‌شوند. با این حال، کودکان این مهارت‌ها را با سرعت‌های متفاوتی به دست می‌آورند و اکتساب کندتر ممکن است به‌عنوان یک نشانگر برای نظارت بر سلامت روانی ما باشد. تنظیم احساسات بر رشد می تواند به شناسایی کودکانی که در معرض خطر مشکلات سلامت روان هستند کمک کند."

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند