عمل جراحی بالا کشیدن سینه، برای چه کسانی مناسب است؟
عمل جراحی بالا کشیدن سینه در سالهای اخیر رواج زیادی داشته است؛ این جراحی که در علم پزشکی به ماستوپکسی مشهور است را در نینیبان بررسی کردهایم: قیمت، نحوه انجام، مزایا و عوارض.
با توجه به گسترش مدیا، بسیاری از خانمها دوست دارند سینههایان شبیه بازیگران یا افراد مشهور شود. سینههایی گرد، محکم و بالاآمده. در اصل این ظاهر فیزیکی در کمتر خانمی به طور طبیعی وجود دارد. کسانی که چنین اندامی دارند؛ عمل جراحی بالا کشیدن سینه را انجام دادهاند.
این جراحی ماستوپکسی نام دارد. در ادامه توضیح دادهایم این روش چطوری انجام میشود و هزینه، مزایا و عوارضش چیست؛ لطفا همراه ما باشید.
جراحی بالا کشیدن سینه برای چه کسانی لازم است؟
با مرور زمان به دنبال افزایش سن خانم؛ بافت سیه حالت ارتجاعی خود را از دست میدهد و دیگر سفت نیست. بنابراین سینهها حالت افتادگی پیدا میکنند. خانمها و همسران آنها تماسل میکنند، خانم با جراحی بالا کشیدن سینه ، این اشکال را برطرف کند.
عوامل موثر در افتادگی سینه
سینههای یک خانم در اثر عوامل مختلفی ممکن است حالت افتاده، پیدا کنند؛ از جمله:
-
افزایش سن
-
بارداری
-
شیردهی
-
افزایش یا کاهش وزن
در ماستوپکسی سینهها چقدر لیفت میشود؟
هنگامی که عمل جراحی بالا کشیدن سینه برایتان انجام میشود؛ نوک سینه از قفسه سینه بالاتر قرار میگیرد. جراح با برداشتن پوستهای اضافه این عمل را انجام میدهد؛ به این ترتیب سینه سفتتر شده و بالاتر قرار میگیرد.
بالا کشیدن سینه با جراحی، چطور انجام میشود؟
در اینترنت روشهای لیفت سینه با نخ یا لیزر را معرفی میکنند. این روشها نیز در جامعه پزشکی انجام میشوند اما اثری بسیار ناچیز دارند. مسلما لیفت سینه با جراحی اثر چشمگیری دارد. بیشتر خانمها و سلبریتیها هم همین روش جراحی را انجام میدهند. هنگامی که برای درمان افتادگی سینه به فوق تخصص جراحی پلاستیک مراجعه میکنید؛ در جلسه ویزیت این کارها انجام میشود:
بررسی میزان افتادگی سینه
برای اینکه عمل جراحی بالا کشیدن سینه به درستی برنامهریزی شود، پزشک از شما میخواهد که بایستید تا وضعیت سینههای شما را بررسی کند.
جراحی لیفت سینه بیهوشی دارد
برای عمل جراحی بالا کشیدن سینه باید داروی بیهوشی دریافت کنید. این جراحی درد دارد و باید با داروی بیهوشی، به حالت خواب و بیهوشی عمومی فرو بروید.
برش جراحی بالا بردن سینه
برشی که در جراحی بالا بردن سینه انجام میشود؛ معمولا در قسمت جلویی سینه است. جراح پوست و بافت سینه را بلند میکند؛ بعد ا زاصلاح فرم دوباره ناحیه را بخیه میزند.
تغییر حجم سینه
در جراحی بالا بردن سینه ، اگر لازم باشد؛ سایز سینه خانم کوچک یا بزرگ شود؛ این مراحل هم به روند جراحی اضافه شده، سپس بخیه زده میشود. جراح با برداشتن پوست اضافه به سفت شدن سینه کمک میکند.
دوره نقاهت عمل جراحی بالا بردن سینه
بعد از انجام بخیه ناحیه عمل جراحی لیفت سینه، باند پیچی میشود. لازم نیست شب را در کلینیک بستری شوید؛ با این حال تا 3 هفته بعد از عمل نباید فعالیت سنگین کنید.
جراحی بالا بردن سینه چقدر طول میکشد؟
این جراحی معمولا ۳ ساعت طول میکشد و برای آن حتما باید بیهوش شوید. زمان ریکاوری بیهوشی نیز بین ۱-۳ ساعت است.
کاندیدای مناسب جراحی بالا بردن سینه؟
درست است که داشتن سینهها خوش فرم و رو به بالا، بسیار زیباست و این روزها بسیاری از زنان جذاب، این جراحی را انجام میدهند. با این حال شما هستید که تصمیم میگیرید؛ آیا با انجام این جراحی خودتان را بهتر میپسندید یا خیر؟
لزوم بررسی سطح اعتماد به نفس؟
بسیاری از زنان اعتماد به نفش کافی ندارند؛ بعد از انجام جراحی بالا بردن سینه نیز این مشکل در آنها برطرف نمیشود. بنابراین توصیه میکنیم؛ قبل از انجام این عمل زیبایی، حتما یک مشاوره با روانشاس باتجربه داشته باشید.
عوارض جراحی بالا کشیدن سینه چیست؟
عوارض بعد از لیفت سینه نسبتاً نادر هستند. سه مورد اصلی عبارتند از:
-
خونریزی
-
عفونت
-
زخم
البته جراح دستورالعمل هایی را برای آماده سازی قبل از عمل هم به شما می دهد که به کاهش خطر عوارض کمک می کند.
پیشگیری از عوارض لیفت سینه
برای این که بعد از جراحی بالا کشیدن سینه دچار عوارض نامبرده نشوید؛ حتما این توصیهها را اجرا کنید:
-
سیگار نکشید.
-
مصرف داروهای احتمالی خونریزی را قطع کنید.
-
آنتی بیوتیک ها لازم را دریافت کنید.
شما همچنین باید برنامه ریزی برای دوره بهبودی را شروع کنید. به عنوان مثال ، شما باید حداقل 4 تا 6 هفته پس از لیفت سینه از بلند کردن وزنه خودداری کنید. اگر فرزندان خردسال دارید ، ممکن است نیاز به کمک داشته باشید.
انجام جراحی بالا کشیدن سینه
برای انجام این اعمال زیبایی باید حتما از متخصصان باتجربه کمک بگیرید. به هیچ عنوان نزد پزشکان عمومی برای جراحی لیفت سینه نروید. اگر برای مشاوه پزشکی کمک نیاز دارید؛ با متخصصان ما در کلینیک نینیبان در تماس باشید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼