۲۴۶۰۶۰

چرت بزنید تا تمرکزتان بالا برود

چرت بزنید تا تمرکزتان بالا برود

چندین مطالعه تحقیقاتی نشان داده‌اند که چرت زدن در میان روز با مزایایی همچون بهبود حافظه و بالارفتن تمرکز همراه است.

به گفته جیمز رولی، مدیر برنامه دوره فوق تخصصی خواب در مرکز پزشکی دانشگاه راش واقع در ایالات متحده، خواب به اندازه رژیم غذایی و ورزش برای سلامتی مهم است اما بسیاری از مردم به اندازه کافی آنرا مورد توجه قرار نمی‌دهند.

رولی افزود: بخش زیادی از این موضوع به وسایل الکترونیکی مربوط می‌شود. قبلاً تلویزیون بود اما حالا احتمالاً تلفن‌های همراه بیشترین نقش را دارند. مردم آنها را با خود به تخت‌خواب می‌برند و تماشا می‌کنند.

مدیر برنامه دوره فوق تخصصی خواب در مرکز پزشکی دانشگاه راش تصریح کرد: کلید چرت زدن موثر، کوتاه نگه داشتن مدت زمان آن است و افزود که چرت‌های کوتاه می‌توانند انرژی‌بخش باشند و احتمالاً شما را هوشیارتر کنند. 

9k_

بهترین زمان برای چرت زدن

مایکل چی، مدیر مرکز خواب و قوه شناخت در دانشگاه ملی سنگاپور نیز می‌گوید: بهترین زمان برای چرت زدن، اواسط بعدازظهر است زیرا با افت طبیعی ریتم شبانه‌روزی بدن همزمان می‌شود. چرت زدن بعد از ساعت ۶ بعدازظهر ممکن است خواب شبانه افرادی را که در طول روز مشغول کار بوده‌اند، مختل کند.

 چی می‌افزاید: با هر مدت چرت حتی بسیار کوتاه، احساس تجدید قوا خواهید کرد. چرت زدن مانند یک سوپاپ اطمینان عمل می‌کند و مزایای شناختی واضحی دارد.

وی یادآور می‌شود: اگر افراد بیش از حد چرت بزنند، این کار ممکن است پایدار نباشد. علاوه بر این، چرت‌های طولانی‌تر از دو ساعت می‌توانند خواب شبانه را تحت تأثیر قرار دهند.

کارشناسان توصیه می‌کنند که برای چرت زدن یک زنگ هشدار۲۰ تا ۳۰ دقیقه‌ای را تنظیم کنید، زیرا این زمان به شما فرصت می‌دهد تا چند دقیقه برای به خواب رفتن وقت داشته باشید. با این حال، برخی معتقدند حتی یک چرت کوتاه نیز می‌تواند انرژی‌بخش باشد.

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند