۱۶۳۳۰۵
۱۱۲۶
۱۱۲۶

چقدر طول میکشه باردار بشم؟

هیچ کس نمی تواند به طور دقیق بگوید که چه مدت زمانی لازم است تا باردار شوید. اما ما می توانیم به شما بگوییم که...

چه مدت طول می کشد تا باردار شویم؟ و تاثیر سن و سال بر میزان قدرت باروری چیست؟ آیا می توانیم زودتر باردار شویم؟
هیچ کس نمی تواند به طور دقیق بگوید که چه مدت زمانی لازم است تا باردار شوید. اما ما می توانیم به شما بگوییم که معمولا چقدر طول می کشد تا زوجها صاحب فرزند شوند و اینکه چگونه می توانید به این کار سرعت ببخشید.

چه مدت طول می کشد تا باردار شوم؟
اکثریت زوجها در طول 3 ماه تلاش ، باردار می شوند. اگر سن شما زیاد باشد، عادات نامطلوب برای باروری (مانند سیگار کشیدن)، یا شرایطی داشته باشید که باعث اختلال در باروری شود، ممکن زمان باردار شدنتان طولانی تر شود.
در میان زوجهایی که برای بارداری تلاش می کنند:
30 درصد در اولین دوره باردار می شوند (حدود 1 ماه)
59 درصد درصد طول 3 دوره (حدود 3 ماه)
80 درصد در طول 6 دوره باردار می شوند (حدود 6 ماه)
85 درصد در طول 12 ماه دوره (حدود 1 سال)
91 درصد در طول 36 دوره (حدود 3 سال)
93 تا 95 درصد در طول 48 دوره (حدود 4 سال)
اگر شما حدود یک سال است که تلاش میکنید باردار شوید ولی موفق نشده اید، بهتر است که از یک متخصص باروری کمک بگیرید. اگر شما خودتان به تلاشتان ادامه دهید ممکن باردار شوید، اما در صورتی که شما یک مشکل باروری اساسی دارید، بهترین کار کمک گرفتن است تا سالهای ارزشمند زندگی خود را هدر ندهید.
اگر شما 35 سال یا بیشتر دارید، حتی زمان با ارزشتر است و شما باید زودتر کمک بگیرید: اگر در طول 6 ماه باردار نشده اید، یک وقت ملاقات از یک متخصص بگیرید.

آیا من باردار هستم؟
تست ما را امتحان کنید تا بفهمید.
حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد زوجها به طور طبیعی باردار می شوند. ۱۰ درصد در نهایت مبتلا به ناباروری تشخیص داده می شوند. ( در صورتی که زوجها زمان کافی را برای باردار شدن تلاش کنند، حدود ۹۳ تا ۹۵ درصد باردار خواهند شد. برخی از زوجها به جای کمک گرفتن منتظر می مانند تا معلوم شود.)
تشخیص ناباروری ساده بعد از عدم موفقیت با تلاش یک ساله برای زنان زیر ۳۵ و تلاش ۶ ماهه برای زنان بالاتر از ۳۵ سال داده می شود. برخی از زوجها که برایشان تشخیص ناباروری داده شده است، از کمکهای پزشکی استفاده می کنند و تعداد زیادی از آنها موفق به بارداری می شوند. بقیه معمولا به سمت گزینه های دیگر می روند، همچون اهدای اسپرم، رحم جایگزین یا آوردن فرزند خوانده.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.