۱۹۰۴۷۷
۱۳۶۳
۱۳۶۳

قدرت باروری در زنان، چه موقع بیشتر است؟

مطالعه‌ای روی ۱۰۰ زن در دانشگاه وارویک نشان داده است قدرت باروری زنان شادابی که صبح زود بیدار می‌شوند، بیشتر از زنان شب زنده‌دار است و آنها زودتر باردار می‌شوند.

مطالعه‌ای روی ۱۰۰ زن در دانشگاه وارویک نشان داده است قدرت باروری زنان شادابی که صبح زود بیدار می‌شوند، بیشتر از زنان شب زنده‌دار است و آنها زودتر باردار می‌شوند.
در این مطالعه ساعت خواب و بیداری طبیعی پرسیده شد و بعد وضعیت آنها را، حین IVF برای بارداری بررسی کردند. نتیجه این بررسی نشان داد حدود سه چهارم زنان سحر خیز بعد از IVF باردار شدند.
اما فقط حدود یک سوم شب زنده‌دارها توانستند باردار شوند، بنابراین پژوهشگران اعلام کردند که مطالعه روی گروه بزرگتری از زنان لازم است.
در این مطالعه میانگین ساعت مرکزی خواب زنان سحرخیز ساعت 2.30 تا 3.30 صبح بود که یعنی این افراد اسعت 10.30 شب می‌خوابند و صبح به طور طبیعی ساعت 6.30 بیدار می‌شوند.
پروفسور جرالدین هارتشورن از دانشگاه وارویک و سرپرست این مطالعه می‌گوید: «در کل به نظر می‌رسد زنان سحرخیز سبک زندگی سالم‌تری نسبت به شب زنده‌دارها دارند. آنها کمتر اهل سیگار هستند و کمتر دچار اضافه وزن، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی می‌شوند که همه این موارد در قدرت باروری موثر هستند».

سحرخیزی بر قدرت باروری اثر دارد؟

البته سبک زندگی سالم همیشه یکی از موضوعات مورد بحث زنانی بوده که در حال اقدام برای بارداری هستند اما فکر کردن به اینکه شما سحرخیز هستید یا شب زنده‌دار، می‌تواند راهی برای تغییر عادات سبک زندگی باشد که قدرت باروری‌تان را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد.
محققان خاطرنشان کرده‌اند که ساعت طبیعی بدن زنان ساعتی است که آنها در روزهای غیر کاری و بدون اجبار زنگ ساعت از خواب بیدار شده‌اند.
قدرت باروری زنان شادابی که صبح زود بیدار می‌شوند، بیشتر از زنان شب زنده‌دار است و آنها زودتر باردار می‌شوند.
زنان شب زنده‌دار حاضر در این مطالعه هم با میانگین ساعت مرکزی خواب ۶ صبح، ساعت به خواب رفتن‌شان ۲ صبح بود و صبح ساعت ۱۰ از خواب بیدار شدند. اما سحرخیزها حتی می‌توانند ساعت ۵.۳۰ از خواب بیدار شوند.
در این بررسی 3 ساله که 102 زن را بعد از اولین IVF دنبال کرد، نشان داد 54 درصد زنان شب زنده دار- که بین 23 تا 45 سال سن داشتند- باردار شدند اما این آمار در میان زنان سحرخیز 73 درصد بود.
البته محققان اعلام کرده‌اند که تا انجام تحقیقات بیشتر، زنانی که تحت درمان IVF هستند، نباید الگوی خواب طبیعی‌شان را بهم بریزند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.