۲۰۹۶۴۸
۸۵۱۸
۸۵۱۸

تعداد پوشک نوزاد، تولد تا یک سالگی

اگر کتاب های مربوط به دوران قبل تولد کودک را به درستی نخوانده اید، تعداد پوشک های مورد نیاز نوزاد تان شما را متعجب خواهد کرد.

اگر کتاب های مربوط به دوران قبل تولد کودک را به درستی نخوانده اید، تعداد پوشک های مورد نیاز نوزاد تان شما را متعجب خواهد کرد. اگر فکر می کنید که مدفوع و ادرار نوزادان همانند افراد بزرگسال است کاملا در اشتباه هستید. اولین سال بعد از زایمان می تواند سال بسیار طاقت فرسایی باشد.
سالی که با غذا دادن به نوزاد و عوض کردن پوشک درگیر هستید. این مقاله، ما به شما می گوییم که نوزاد تان چه تعداد پوشک در روز نیاز خواهد داشت. هدف این نیست که پدر و مادرها را بترسانیم اما لازم است شما را به طور ذهنی برای مواجهه با نیازهای تغییر پوشک نوزادتان آماده کنیم.

نوزادتان باید به طور نرمال روزانه چه تعداد پوشک استفاده کند؟
ما شما را از میانگین تعداد پوشک های مورد استفاده کودک در هر سنی در بخش زیر آگاه خواهیم کرد:
نوزاد تازه متولد شده تا یک ماهگی
نوزادان تازه متولد شده در مقایسه با نوزادان بزرگتر پوشک بیشتری کثیف می کنند. بنابراین، اگرسن نوزاد شما کمتر از یک ماهگی است، می توانید این انتظار را داشته باشید که ۶ تا ۱۰ پوشک در روز کثیف کند. در این سن، نوزاد شما احتمالا ۳ تا ۴ بار مدفوع و بعد از هر بار شیردهی ادرار خواهد داشت.
بزرگتر از یک ماهه
وقتی نوزاد شما یک ماهه می شود شاید متوجه شوید که پوشک های کمتری کثیف می کند و در روز ۴ تا ۶ پوشک نیاز داشته باشد. اگر نوزاد شما، فقط شیر مادر می خورد، ممکن است در مقایسه با کودکی که شیر خشک مصرف می کند پوشک بیشتری کثیف کند. هضم شیر مادر راحت تر است که به معنای مدفوع بیشتر و پوشک کثیف بیشتری است.

تعداد استفاده از پوشک در روز با استفاده از جدول سنی
در جدول زیر ما در مورد تعداد پوشک هایی که ممکن است نوزاد شما در روز و در ماه به طور کلی نیاز داشته باشد بحث کرده ایم.

استفاده ماهانه پوشک استفاده روزانه پوشک سن نوزاد
۳۲۰ پوشک ۱۰تا ۱۲ پوشک ۰ تا ۱ ماهگی
۲۴۰ پوشک ۸ تا ۱۰ پوشک ۱ تا ۵ ماهگی
۲۴۰ پوشک ۸ پوشک ۵ تا ۹ ماهگی
۲۴۰ پوشک ۸ پوشک ۹ تا ۱۲ ماهگی

جدول اشاره شده بالا، تعداد میانگین استفاده از پوشک برای نوزاد را تا سن خاصی مشخص کرده است. اگرچه، ممکن است کمی تغییر در تمام نوزادان وجود داشته باشد.

چه زمانی باید پوشک نوزاد را عوض کنید؟
هر زمانی که متوجه شوید پوشک نوزادتان خیس و کثیف شده است توصیه می شود آن را عوض کنید. عفونتی که کودک ممکن است به خاطر ادرار و مدفوع بگیرد بسیار برای کودکتان دردناک است و درمان آن نیز بسیار سخت می باشد.
توصیه می شود وقتی کودکتان بیدار است کثیف بودن پوشک نوزادتان را چک کنید. شما ممکن است پوشک نوزاد خود را قبل شیر خوردن چک و عوض کنید، اما نوزادان دوست دارند تا بعد از شیر خوردن بخوابند. می توانید دقیقا قبل از استراحت شبانه پوشک او را تغییر دهید.
ممکن است متوجه شوید که نوزادتان هر ۱ تا ۳ ساعت و همچنین بعد از شیر خوردن پوشکش را کثیف می کند. این به این خاطر است که روده هایش فعال است(شکمش کار می کند) و مدفوع می کند. پوشک های پارچه ای را باید به محض خیس شدن عوض کنید اما در مورد پوشک های یکبار مصرف می توانید صبر کنید تا قبل عوض کردن، خیس و پر شوند.

اگر تعداد پوشک های خیس نوزاد کم باشد چه باید کرد؟
به طور میانگین، نوزاد شما ۶ تا ۸ پوشک را روزانه خیس خواهد کرد. اگر متوجه شدید که تعداد پوشک های خیس نوزادتان کمتر از این است جای نگرانی دارد. پوشک های خیس کمتر به این معناست که نوزاد شما شیر کافی نمی خورد و این باعث می شود آب بدنش کم شود.
کم آبی بدن باعث نگرانی در نوزادان است و می تواند منجر به بیماری های سلامتی متعددی شود. هر زمان متوجه این تغییرات شدید که نوزادتان پوشک کمتری کثیف می کند به پزشک اطفال مراجعه کنید. اگرچه، اگر در مورد مقدار شیر خود نگران هستید می توانید آن را با پزشک خود در میان بگذارید و راه هایی یاد بگیرید تا مقدار شیر سینه خود را افزایش دهید.

اگر تعداد پوشک های خیس نوزاد زیاد باشد چه باید کرد؟
شاید تعداد زیاد پوشک های خیس، شما را بترساند، اما برای نوزادان تازه متولد شده بسیار عادی است که هر ۱ تا ۳ ساعت پوشک کثیف کنند. این موضوع با بزرگ تر شدن نوزادتان بهتر می شود. نوزاد شما تا زمانی که یک ساله شود کنترل بیشتری بر مثانه خود و حرکات شکمی اش(مدفوع اش)خواهد داشت .
اکنون شما می دانید چگونه مسئولیت عوض کردن پوشک را به عهده بگیرید و برایتان خیلی آسانتر شده است.

منبع: سرسره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.