۲۱۰۴۸۱
۸۴۳
۸۴۳

چه زمانی نوزاد حرف میزند؟

روزانه کودک های زیادی متولد میشن و خانواده ها این نیاز که باید به کودکشون صحبت کردن رو آموزش بدن رو حس می کنن.

روزانه کودک های زیادی متولد میشن و خانواده ها این نیاز که باید به کودکشون صحبت کردن رو آموزش بدن رو حس می کنن. صحبت کردن کودک بلافاصله شروع نمیشه و کودک با گذروندن پروسه شنیدن، یاد گرفتن، و فهمیدن صحبت کردن رو یاد میگیره. به عنوان پدر و مادر کودک، دانش کودک شما با شما آغاز خواهد شد. کودکان ابتدا حرف زدن را با آواهایی که در اطرافشان میشنوند شروع می کنند تا در نهایت یاد بگیرند که با زبان واقعی انسان ها سازگار شوند. احتمالا به طور ماکسیمم، شما تا ۳ سالگی اولین کلمات کودک را می شنوید.

چه زمانی بچه ها کلمات اول خود را می گویند؟
اگر نوزاد ۸ یا ۹ ماهه شروع به حرف زدن کنه، به احتمال زیاد کلماتی مانند «ماما» یا «دادا» یا «پاپا» رو از اون ها می شنوید یا کلماتی که دو هجا دارند. البته باید بدونید که نباید زیاد هیجان زده بشید، چون اون ها ماما رو با مادر یا پاپا رو با پدر مرتبط نمیدونن و این کلمات بیشتر باز تولید صدا هاییه که کودک شنیده. در واقع برخلاف ایجاد این توانایی در ۸-۹ ماه در کودکان، آنها اولین کلمات خود را در ۱۱-۱۴ ماهگی می گویند، زمانی که مغز آنها شروع به اتصال کلمات مختلف به معنا و نام اشیا خاص می کند. در ماه هجدهم انتظار میره کلمات بیشتری تلفظ بشن و به عنوان پدر و مادر، یک سری کار هاست که شما با انجام دادنشون میتونید سبب تشویق این توانایی در کودکتون بشید.

نقاط قوت توسعه ی زبان در سال اول
یک سری نقاط قوت توسعه زبان وجود دارن که در واقع نقات مهمی در سال اول کودک هستن. این که شما کی اولین کلمه رو از دهان کودتون بشنوید شاید خیلی به فضایی که اون ها توش هستن، چه داخل و چه خارج خونه وابسته باشه. اگر فکر می کنید که کودکتون یکی از این نقاط قوت رو نداشته، نگرانیتون رو با یک پزشک در میون بگذارید.
کودک ۳ ماهه:
در ماه سوم، کودک به صدایی که میشنوه گوش میده و این صدا میتونه صدای والدین یا موسیقی باشه. وقتی صدا رو گوش می کنن، حالت صدا و صورت شما رو هم میبینن. توجه کنید که اکثر نوزادان در این سن ترجیح میدن صدا ها و موسیقی هایی رو گوش بدند که زمانی که در رحم مادر بودند هم گوش میدادند و صدای یک زن رو به صدای یک مرد ترجیح میدن.
کودک ۶ماهه:
در ماه ششم، نوزاد شروع می کنه به حرف زدن، با آوا هایی مانند «ماما» و «بابا» یا «دادا» که توسط هجا های تصادفی ای که میشنوند و هنوز معنی آن ها رو نمیشناسند ساخته میشن. کودک در این ۶ تا ۷ ماهگی به تن صدا و نام خود، واکنش نشون میده.
کودک ۹ ماهه:
در نه ماهگی، کودک بعضی از کلمات اساسی مثل «بای بای» و «نه» یا کلمات خیلی ساده رو متوجه میشه و حتی شروع به استفاده از صدا ها و آوا های پیچیده تر می کنه.
کودک ۱ ساله:در انتهای سال اول، کودک شما همچنان ماما و دادا رو میگه، اما این بار معنیشون رو میدونه و حتی الان میتونه به درخواست های کوتاه شما پاسخ بده.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.