۲۴۶۳۶۷

مشکلات شبکیه در نوزادان نارس را جدی بگیرید

مشکلات شبکیه در نوزادان نارس را جدی بگیرید

رتینوپاتی (مشکلات شبکیه) در نوزادانی که نارس به دنیا می‌آیند و مدت طولانی در دستگاه انکوباتور نگهداری می‌شوند، بیشتر دیده‌ می‌شود.

دکتر امین‌الله نیک‌اقبال، فوق تخصص بیماری‌های شبکیه و زجاجیه با بیان مطالب فوق‌ درباره‌ بیماری‌های شایع شبکیه در نوزادان گفت: رتینوپاتی نوزادی نارس (ROP) در نوزادان نارس با وزن‌کم شایع‌ است.خوشبختانه‌ با معاینات به‌موقع توسط متخصصین اطفال و ارجاع به چشم‌پزشک،امکان درمان این عارضه وجود دارد.

وی همچنین ادامه داد: از شش‌ماهگی تا نوجوانی، بیماری‌های ارثی چشمی بروز می‌کنند که نیاز به معاینات منظم سالانه تا ۱۱ سالگی دارند. این بیماری‌ها درمان قطعی ندارند،اما با پیشرفت ژن‌درمانی در آینده امید به درمان آنها افزایش یافته است.

این متخصص به بیماری CSR در جوانان اشاره کرد و گفت: این بیماری ناشی از نشت مایع در نقطه مرکز شبکیه (ماکولا) است. فرد مبتلا به CSR در مرکز میدان بینایی منطقه‌ای تار می‌بیند. مشخص شده است که این بیماری ناشی از استرس زیاد است و در بیشتر موارد ظرف ۲ تا ۳ ماه درمان می‌شود. اما در غیر این صورت، اقدامات تهاجمی‌تر لازم‌ خواهدبود.

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند